2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

piticim uzun zamandan beri ilk defa giriyorum okuduğumdan anladığım kadarıyla gebeliğinin devam etmediği inanmak istemedim ve tabloya baktım ya çok üzüldüm neden devam etmedi bi problemmi oldu allahım inşallah tekrar nasip eder ve tamamına erdirir yüce rabbim..bu arada bebişiniz hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün allah sanada nasip etsin canım..

emelim evet bebişim melek oldu genetık testlere kadar bakıldı araştırıldı hersey temız çıktı tamamen kısmet allah boyle olmasını istedi bende tevekkul ediyorum...nasip olursa en kısa zamanda tekrar denıcem:)))ilk önce teyze oldum ardından anne olcam inşallah allah hepimize versin inşallah...

Kizlar bebeklerim ikizdi birini kaybettim ..dusuk yaptim ama oteki bebegm benmle hayirlisi boleymis...persembe gunu kalp atisini duycaz allah nasip ederse dua edin bana ins bir sikinti olmaz

Gamzecimm ikiz yada tek sagliklu olsunda uzuldum dusuk yspmana ama bundada vardir bir hayir bak ne guzel kalp atislarinida duymussun darisi bizlere insallah..
bunun tarifi nasıl olur bılemıyorum aranızda teyze olanlar varsa ancak benı anlar 22 haziranda 34+3 haftalık erken doğdu oğlumuz ıkız kardeşim preeklemsıydı yanı yuksek tansıyonu vardı gunde altı tane ılaç içiyodu o yuzden erken doğdu bebişimiz ama çok çok şükür hiç bi problemı olmadan beş gun yoğun bakımda kalıp aldık eve getirdik...hersey yolunda ve ben o kadar mutluyumkı o amelıyathanenın onunde tıtreye tıtreye bekleyışım gelıyo aklıma ve bı oğluşumuza bakıyorum dunyalar benım oluyo...hayatımda ılk defa bır bebeğin kıyafetlerını yıkayıp astım altını değiştirip gazını çıkarttım...cennet kokuları getirmiş teyzesıne gelırken ee tabı bende bol bol kokladım:)))allahım sen onun ömrünü güzel ve daim kıl ben ve benım gıbı evlat hasretıyle yananlarıda keramete çıkar...

Piticim bnde halayim inanilmaz bir duygu teyze hala olmak insallah saglikli huzurlu omru olur.. darisi bizlere..
selam arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum topiğe ama hep aklımdasınız.olumsuz haberlerden çok etkilendiğin için bir süre girmedim.bu gün dr kontrolümüz vardı.bebişimin cinsiyetini öğrendim teyzeleri.herşey çok sükür çok iyi gidiyor. bir oğluşum olacak rabbim nasip ederse.yüzünü göstermedi sıpa.onun sağlıklı olduğunu bilmek tarifi imkansız bir şey hele kalp atışın dünyanın engüzel sesi.o sesi duyduktan sonra dr söylediği hiç birşeyi duymuyorum inanın.yüce Allahım şu mübarek günlerin yüzü hürmetine isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.dualarım sizlerle.

Unzilecimm cok sevndm rabbim bizlerede nasip eder insallah tup kardes olurlar hepsi insallah bundan sonrada hep guzel habetler alirsin..

Selam kızlar,
benim yine olmadı ne yazık ki. Kısmet değilmiş.
Piti'cim genetik test yaptırmışsın sanırım. Benden de doktor genetik isteyecek muhtemelen, çünkü bir sonraki aşama için genetik testi demişti. testler pahalı diye biliyorum, özelde mi yaptırdın, ne kadar tuttu

Selam kızlar,
Piti'cim genetik test yaptırmışsın sanırım. Benden de doktor genetik isteyecek muhtemelen, çünkü bir sonraki aşama için genetik testi demişti. testler pahalı diye biliyorum, özelde mi yaptırdın, ne kadar tuttu
:KK43:insallah en kısa zamanda miniğine kavuşursun canım ya, banada bu tutmasaydı genetik demişti doktorum. genetik testten sonra tedaviye başlamak daha mantıklı

Selam kızlar,

tatlım öncelikle kısmet demekten baska bışey dıyemıyorum var demekkı va<ktı bebişinin.allah tez vakıte nasıp etsın...ben ılk denememden sonra zeynep kamıl hastanesınde tıbbı genetık bolumune onlıne randevu aldım bıkaç hafta sonrasına verıyolar randevu...ardından gıdıp doktorla gorustum..ertesı gunde gıdıp kan verdım...sonra 20 gun sonra aradım sonuç çıkmış gıttım aldım...sosyal guvencem olduğu için tum masrafları devlet karsıladı...hiç bi ücret odemedım..yardımcı olabıleceğım bışey varsa yaz bana...kendınıde uzme olurmu...

tatlım öncelikle kısmet demekten baska bışey dıyemıyorum var demekkı va<ktı bebişinin.allah tez vakıte nasıp etsın...ben ılk denememden sonra zeynep kamıl hastanesınde tıbbı genetık bolumune onlıne randevu aldım bıkaç hafta sonrasına verıyolar randevu...ardından gıdıp doktorla gorustum..ertesı gunde gıdıp kan verdım...sonra 20 gun sonra aradım sonuç çıkmış gıttım aldım...sosyal guvencem olduğu için tum masrafları devlet karsıladı...hiç bi ücret odemedım..yardımcı olabıleceğım bışey varsa yaz bana...kendınıde uzme olurmu...

O iyiymis o zaman. Benim de sosyal sigortam var. Doktorla görüşüp tahlillere başlarim ben de artik. Saol canim.

:KK43:insallah en kısa zamanda miniğine kavuşursun canım ya, banada bu tutmasaydı genetik demişti doktorum. genetik testten sonra tedaviye başlamak daha mantıklı

İnşallah canim en kisa zamanda yuzum güler benim de. Doktorum bana düşük vs yasamadiim için genetige gerek olmadigini söylemişti ama ikisi de olmayinca genetik bakilacak. Hayirlisi hepimiz için.

kizzzlaaaar
ramazan hepinize guzellikler hayirlar getirsin bereketi huzuru yuvanizdan tassin!

piticim tebrik ederim seni de kardesini de bebeginiz hayirli olsun saglikli ve uzun omurlu olsun. benim yerime de koklayarak op

çok fazla yazmasamda yazılanları takip ediyorum mutlu haberlere bende sizlerle sevinip olumsuz haberlere sizlerle üzülüyorum.biz oğluşumla büyüyoruz teyzeleri yaklaşık 1 haftadır hareketlerini hissediyorum artık oğluşumun rabbimden tek istegim bu yolda emek verenlerin biran önce dileklerine kavuşmaları kendi gelmeden varlığı bile eşimle beni bu kadar mutlu ediyorsa gerisini siz düşünün artık.hepinizi kocaman öpüyorum her zaman güzel haberler almak dilegiyle:)))

kizzzlaaaar
ramazan hepinize guzellikler hayirlar getirsin bereketi huzuru yuvanizdan tassin!

piticim tebrik ederim seni de kardesini de bebeginiz hayirli olsun saglikli ve uzun omurlu olsun. benim yerime de koklayarak op

sağol güzellik bambaska bı duygu allah hepimize yasatsın...sen nasılsın bebişin napıyo?cinsiyeti belli oldumu?geçtımı bulantıların döndünmü hayata:)))

çok fazla yazmasamda yazılanları takip ediyorum mutlu haberlere bende sizlerle sevinip olumsuz haberlere sizlerle üzülüyorum.biz oğluşumla büyüyoruz teyzeleri yaklaşık 1 haftadır hareketlerini hissediyorum artık oğluşumun rabbimden tek istegim bu yolda emek verenlerin biran önce dileklerine kavuşmaları kendi gelmeden varlığı bile eşimle beni bu kadar mutlu ediyorsa gerisini siz düşünün artık.hepinizi kocaman öpüyorum her zaman güzel haberler almak dilegiyle:)))

berencım ben hep kız evlatla bağdastırırdım kendımı ama erkeğinde tadı bı baskaymış allah vaktıyle kucağına nasıp etsın...bezini açarken bol bol çiş fırlatıyolar şimdiden hazırlıklı ol:)))

sağol güzellik bambaska bı duygu allah hepimize yasatsın...sen nasılsın bebişin napıyo?cinsiyeti belli oldumu?geçtımı bulantıların döndünmü hayata:)))

piticim cinsiyet 12. hafta belli oldu erkek geliyor saglikla gelir insallah. bulantilar cok azaldi kusmuyorum 4-5 gundur ama tabi hala normale dondum diyemem. ama bu hafta sonu ilk defa disari ciktim insan icine karistim aylardir ilk kez:p ben de simdi baska bir topicte bunu sordum tiksintiler vs geciyor mu yoksa hamilelik boyunca devam mi edecek bilmiyorum. duzelsem de adam gibi beslesem bebegi diye bekliyorum:)

piticim cinsiyet 12. hafta belli oldu erkek geliyor saglikla gelir insallah. bulantilar cok azaldi kusmuyorum 4-5 gundur ama tabi hala normale dondum diyemem. ama bu hafta sonu ilk defa disari ciktim insan icine karistim aylardir ilk kez:p ben de simdi baska bir topicte bunu sordum tiksintiler vs geciyor mu yoksa hamilelik boyunca devam mi edecek bilmiyorum. duzelsem de adam gibi beslesem bebegi diye bekliyorum:)

oh oh maşallah topik erkek anası kaynıyo...çok mutlu oldum arzununkıyle arabalarını çarpıştırırlar artık...ağır gecırdın hamılelığını ama bak deydi işte...paşa geliyo paşa:)))tıksınme ise hamılelık boyunca devam edende var kesılende...allah yardımcın olsun..tez vakıtte rahata kavusursun:)))

allah kuluna taşıyamayacağı yükü vermezmiş demekki bi tane olması daha hayırlı olucakmış allah bağışlasın...sen hepimize örnek oldun...ne mutlu taze anne:)))
canım gercekten bu sabır ısı ..allah sabır versın bu yolda olanlara..allahımsonunda yuzumu guldurdu...ıns butun ewlatları olmayanlara allah ewlat nasıp etsın hayırlı saglıklı bır sekılde..cok zor gercekten zıpranıosun her turlu ama bu mutlu haber butun hepsını unutturuo...

canım gercekten bu sabır ısı ..allah sabır versın bu yolda olanlara..allahımsonunda yuzumu guldurdu...ıns butun ewlatları olmayanlara allah ewlat nasıp etsın hayırlı saglıklı bır sekılde..cok zor gercekten zıpranıosun her turlu ama bu mutlu haber butun hepsını unutturuo...

aynen oyle butun çekilen sıkıntılar onlar için rabbım hepimizin kucaklarını doldursun...bu arada 9.haftaya gırmşsın bıle masallah hamişlik nasıl gıdıyo ıyımısın?

Ocak ayinda basarisiz tup bebek denemesinden sonra kapali olan tuplarimin acilmasi icin ameliyat olacaktim. Ulun bey doktorum sagolsun ameliyat etmek istemedi. Once hsg filmi yeniden cekilsin diyere beni ikna etti. Sonuc tupler acik. 5 ay kendimiz denedik. Bonny food planning aldim olmadi. Sogan kuru incir kuru bir turlu yapamadim. Yumurta kalitesini arttiran ilacimi piyasada bulamadim. En sonunda kendimi kariyerime verdim. Kursa gittim. Kurstayken is teklifi geldi. Degerlendirdim. Ise basladim.15 gun sonra yumurtlama zamani geldi. Yine de kacirmamaya calisiyorum. Umreye giden bir komsum istemedigim halde bana bir ot getirmis. Hz. Fatima annemizin eli diye bir ot. Tam o gece sabah sicak suya koyup beklettigim otun suyunu yarisini ben yarisini esim ictik. Sonucu 172.5 ... hala inanmakta zorlaniyorum. Allah herkese hayirlisini versin. Saglikla kucagima alirim insallah.

Ocak ayinda basarisiz tup bebek denemesinden sonra kapali olan tuplarimin acilmasi icin ameliyat olacaktim. Ulun bey doktorum sagolsun ameliyat etmek istemedi. Once hsg filmi yeniden cekilsin diyere beni ikna etti. Sonuc tupler acik. 5 ay kendimiz denedik. Bonny food planning aldim olmadi. Sogan kuru incir kuru bir turlu yapamadim. Yumurta kalitesini arttiran ilacimi piyasada bulamadim. En sonunda kendimi kariyerime verdim. Kursa gittim. Kurstayken is teklifi geldi. Degerlendirdim. Ise basladim.15 gun sonra yumurtlama zamani geldi. Yine de kacirmamaya calisiyorum. Umreye giden bir komsum istemedigim halde bana bir ot getirmis. Hz. Fatima annemizin eli diye bir ot. Tam o gece sabah sicak suya koyup beklettigim otun suyunu yarisini ben yarisini esim ictik. Sonucu 172.5 ... hala inanmakta zorlaniyorum. Allah herkese hayirlisini versin. Saglikla kucagima alirim insallah.

lay lay layyy layyy layyyy...çok çok sevindım selfilas hemde doğal yoldan gelmiş bebeğin:)allah kucağınada almayı nasip etsın...galiba bu bebek işi kafada bıtıyo...normal yoldan hamile kalanların çoğu ilgisini baska seylere verenler oluyo...oh ne guzel çıkar tadını..bize haber vermene sevındım...gelişmeleride paylaşmanı beklıyoruz...darısı tum isteyenlerın basına...tebrıkler:)))

X