2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

canım benim bebeklerim adetimle uyumlu olmuyordu ben10 haftayım diyodum bebekler 8 hafta oluyodu bebeklerin haftası olarak usgye göre 6,8,10 hafta gibi olmuştu ama hafta ilerledikçe gerileme devam ediyodu
ben anomalili derken sadece bebek olarak düşünmüyorum bebek plasenta kese rahim yani bebeğin yaşamasını sağlayan tüm parçalar mesala kordonda anomali damar eksikliği ama gördüğüm bebeklerdede genelde başında olan onomaliler gördüm ama usgde bunlar %100 tespit edilmio şöyle düşün bi bebeğe kız deyip erkek erkek deyip kız olduğu görülüo bunlar yaşanan şeyler ve büyük belirtiler küçükleri bi düşünürsek neler neler olabilir

yani sağlıklı gibi görünsede usgye dayanarak ben yinede emin olamıyorum çok örnek gördüm çünkü
bide ikili tarama testi down sendromu riski ve buna benzer bikaç anomali bakılıo ama down sendromlu olupta yıllarca yaşayan kişileri görüyoruz o yüzden ben ikili test yaptırmadım bu ikilemde kalmamamk için
mesela senin suyun gelmişya bunun nedeni herşey olabilir bebğinin idranını yapmaya başlıo bunula alaklı bişey olabilir suyunun zarı bu gebeliğinde çok ince oluşmuş olabilir ya da vajinal bi enfeksiyon senin farkına varamadığın su kesesini dolayısıyla beebğini etkilemiş olabilir ama bunları %100 anlayamdığın gibi tahmin bile edemiosun işte benimde demek istediğin Allah almak istedi v e aldı oldu 3.düşüğümden sonra bunu anladım hatta en son düşüğümü yaparken ben ağlıoodum bi hasta randevulu sezaryane gelmiş 40 hafta bi gün önce bebeği yaşıyormuş o gün bebeği ölmüştü onu görünce bu kadar üzüldüğüm için kendime kızdım allah emanetini alıyordu biz bi sahip değildik sadece emanetçi... san sadece bu 16 haftanda emmanete en ii şekilde baktın onu düşün canı m üzülme artık rabbim sadece isyan edecekmiyiz bakıo sonra mükafatını verecek sanada verecek çünkü sen normal düşüklerden daha çok taşıdın onu
evet emanetler hepsi. nedeni nedir bilmiyorum belkide rahim ağzı yetmezliğiydi belki enfeksiyon. ama testler yapıldı enfeksiyon var demediler. en son kont. her şey yolundaydı ama nasibi yokmuş diyorum. birde ben şırnakta değilde zonguldakta ya da istanbulda olsaydım çaresine bakarlardı ne biliyim dikiş falan atılıyomuş ama suyu tamamen bitmişti diyorum. diyorum da diyorum işte...
düşündükçe içinden çıkamıyorum nefes alamıyorum bazen boğazımda bir misket var sanki daralıyorum...
haftaya gideceğiz bakalım doktora. belkide geç kaldık bilmiyorum ama...
ALLAHIM güzel sonlarla karşılaştırsın hepimizi inşallah

piticim gozun aydin temiz haberler ard arda gelsin insallah. artik gonlumuz ferah bundan sonrasi allahin takdiri:)

unyeliarzucum mesajima cevap da vermedin neden acaba? :) bebek de sen de iyisin umarim.

arayista sen ne durumdasin aguststa baslayabilirim demistin kesinlesti mi tarih? hem senin hem pitinin tedavisinden once bulussak keske

ezelcim senden de guzel haber gelir insallah az kaldi:p

Son düzenleme:
evet emanetler hepsi. nedeni nedir bilmiyorum belkide rahim ağzı yetmezliğiydi belki enfeksiyon. ama testler yapıldı enfeksiyon var demediler. en son kont. her şey yolundaydı ama nasibi yokmuş diyorum. birde ben şırnakta değilde zonguldakta ya da istanbulda olsaydım çaresine bakarlardı ne biliyim dikiş falan atılıyomuş ama suyu tamamen bitmişti diyorum. diyorum da diyorum işte...
düşündükçe içinden çıkamıyorum nefes alamıyorum bazen boğazımda bir misket var sanki daralıyorum...
haftaya gideceğiz bakalım doktora. belkide geç kaldık bilmiyorum ama...
ALLAHIM güzel sonlarla karşılaştırsın hepimizi inşallah

hayırlısı olur inş tatlım bende siirtteyim ama dikiş suyu gelen hastalara değilde rahim ağzı yumuşamaya başlamış açıklığı başlamış ve 20 haffta üstündekilere yapılıyor oda tamamen engelleme garantisi yok bi bebek 20 haftadan sonra dünyaya gelmek isterse düşük 2o haftadan sonra erken gelmek isterse erken doğum tehdidi deniliyor 20 haftadan önce sancım var diye giiden vi hastaya dünyanın heryerinde progestan kapsül veriliyo ve yataktan kalkma denilio 20 haftadan sonra sancım var diyen hastaya yine heryerde nidilat kapsül verilio bazen seruma ilaç konuluo bunların çarpıntı yapma ve yan etkileri çok yüüksek verilio ve yatakta gerekirse tuvalete bile sürgü konuluo ve istirahat verilio ama bunların tamamı tedbir engelliyormu tartışılır o bebek ben gelecem diosa hiçbişey tutamıyorişte bu devrede senin bebeğin gibi allah onu çok sevmiş ve hemen yanında istemiş onu senden daha çok sevmiş şimdi anneciğine dua ediyor bide allah sevmediği kuluna dert vermezmiş ona yalvarmasın diye bazısınada allaha yakarışları çok hoşuna gidermiş onu daha çok dert verirmiş ona yalvarsın diye bizde yalvaralım nasıl olsa o verir başka kimden isteyebilirizki kib güzel günlerin başlangıcı olur inş

Kizlar uzun zamandir giremedim dorduncu denememde olmadi ...ama besincide tutttu allahma cok sukur 12ci gun degerim 442...14uncu gun 1660 nasil degerlerim sizce ikiz olma ihtimali varmi..bide sali gunu ultrasonum var bakalim nolcak

Kizlar uzun zamandir giremedim dorduncu denememde olmadi ...ama besincide tutttu allahma cok sukur 12ci gun degerim 442...14uncu gun 1660 nasil degerlerim sizce ikiz olma ihtimali varmi..bide sali gunu ultrasonum var bakalim nolcak

gamzecim azmine en başından beri hayranım bu topikte en fazla denemeyı sen yaptın(3 kere)...hiç pes etmedin bak işte allahta sana mukafatını verdı...çok çok sevındım bırının ısmını suslemeyı bıle özlemişim...bene değerin yüksek ve bebişlerin ikiz:)))salı gununden sonrada haber ver olurmu..merakta bırakma bızı...allah bağışlasın:)))

ah canım benim taze anne... Allahım bu bebeği sizlere hayırlı evlat eylesin. inşallah ikizdirler ve hatta biri erkek biri kızdır
kokularını da içine çek inşallah emi

piticim gozun aydin temiz haberler ard arda gelsin insallah. artik gonlumuz ferah bundan sonrasi allahin takdiri:)

unyeliarzucum mesajima cevap da vermedin neden acaba? :) bebek de sen de iyisin umarim.

arayista sen ne durumdasin aguststa baslayabilirim demistin kesinlesti mi tarih? hem senin hem pitinin tedavisinden once bulussak keske

ezelcim senden de guzel haber gelir insallah az kaldi:p

Ben hala beklemedeyim.... bu gün çok ağrılarım oldu, tuvalete gitmekten helak oldum... kırmızılar ha geldi ha belicek diye ödüm koptu.... allahım hayırlı evlatlar nasip eder inşallah bize bu bekleyişimiz emeklerimiz güzelliklerle sonuçlanır inşaalaahhhh.... Kızlar bu arada pazar akşamı berat kandiliymiş dua edelim rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah....

Yaaaa çok süpermiş değerlerin, allahım tamamına erdirsin inşallah

gamzecim senden bu haberi aldığıma o kadar sevindimki.seni çok merak ettik ama sonunda bize güzel haberle döndün çok şükür.pes etmedin ve Rabbim de sana mükafatını gönderdi.Allahım sağlıkla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin.salı günüde bizleri gelişmelerden haberdar et olur mu??

kizlar uzun zamandir giremedim dorduncu denememde olmadi ...ama besincide tutttu allahma cok sukur 12ci gun degerim 442...14uncu gun 1660 nasil degerlerim sizce ikiz olma ihtimali varmi..bide sali gunu ultrasonum var bakalim nolcak

ınsallah buraya hamıleyım kızlar yazmak bızede nasıp olur,cok sevındım gamze senı cok merak edıyordum.

allah tamamina erdirsin dogum haberlerini de duymak nasip olsun

canım hayırlı olsun bebişin rabbim kucaklarımıza aldıgımız günleride göstersin inşallah.

kocaman bır negatıfle karsılastım bugün malesef;-(

ezelim güzelim ne diyim...kader kısmet vaktı değilmiş...ilk denemede kimyasalmı olmuştu?aslında kimyasal olmuşsa bıle bı dahakıne daha kolay hamile kalırsın dıyolardı...üzme kendını..dondurulmusun varmıydı?

ezelim güzelim ne diyim...kader kısmet vaktı değilmiş...ilk denemede kimyasalmı olmuştu?aslında kimyasal olmuşsa bıle bı dahakıne daha kolay hamile kalırsın dıyolardı...üzme kendını..dondurulmusun varmıydı?

doktorum da öyle söylüyordu ama sanırım transfer esnasında yaşanılan bir olumsuzluk buna sebep oldu... bugün konuştum doktorumla aslında 5. gün embriyosuydu ve birinci kalitede idi. demek ki kısmetleri yokmuş bu dünya da dondurulmuşlarım var çok şükür temmuz da yapalım dedi. dondurulmuşlar da şans daha yükseliyormuş çünkü rahim dinlenmiş oluyormuş.... bakalım hayırlısı artık....

Son düzenleme:

gamzeee canım ınan çok sevındım bılıyorsunkı senın azmıne sağlam durusuna hayrandık hepımız ınan cok mutlu oldum Rabbım ınşallah ıkızlerını sağlıklı bır şekılde sana nasıp eder valla cok sevındım cokkk :nazar: darısı bize inşallah bnde ilkinde pozitifi gordum ama koskocaman boş bır gebelık geçirtdim 7 haftam da dusuk yaptım ilaçlarla çok uzuldum ama elden birşey gelmıyor.Rabbım bızlerede naıp eder ınşallah tezzz zamanda

doktorum da öyle söylüyordu ama sanırım transfer esnasında yaşanılan bir olumsuzluk buna sebep oldu... bugün konuştum doktorumla aslında 5. gün embriyosuydu ve birinci kalitede idi. demek ki kısmetleri yokmuş bu dünya da dondurulmuşlarım var çok şükür temmuz da yapalım dedi. dondurulmuşlar da şans daha yükseliyormuş çünkü rahim dinlenmiş oluyormuş.... bakalım hayırlısı artık....
bende rahım dınlendıkten sonra yapılan transferlerın daha basarılı olduğuna inananlardanım...ilk denemede opudan sonra tam ıkı ay ara verıp transfer oldum devam etmesede tutmuştu...kısmet bence fazla ara vermeden dene:)))bu sefer gelır bebiş bellimi olur???

gamzeee canım ınan çok sevındım bılıyorsunkı senın azmıne sağlam durusuna hayrandık hepımız ınan cok mutlu oldum Rabbım ınşallah ıkızlerını sağlıklı bır şekılde sana nasıp eder valla cok sevındım cokkk :nazar: darısı bize inşallah bnde ilkinde pozitifi gordum ama koskocaman boş bır gebelık geçirtdim 7 haftam da dusuk yaptım ilaçlarla çok uzuldum ama elden birşey gelmıyor.Rabbım bızlerede naıp eder ınşallah tezzz zamanda

skgk tatlım sen ne zaman başlıcan tedavıye???ikizler ne zaman geliyo???

X