evet emanetler hepsi. nedeni nedir bilmiyorum belkide rahim ağzı yetmezliğiydi belki enfeksiyon. ama testler yapıldı enfeksiyon var demediler. en son kont. her şey yolundaydı ama nasibi yokmuş diyorum. birde ben şırnakta değilde zonguldakta ya da istanbulda olsaydım çaresine bakarlardı ne biliyim dikiş falan atılıyomuş ama suyu tamamen bitmişti diyorum. diyorum da diyorum işte...canım benim bebeklerim adetimle uyumlu olmuyordu ben10 haftayım diyodum bebekler 8 hafta oluyodu bebeklerin haftası olarak usgye göre 6,8,10 hafta gibi olmuştu ama hafta ilerledikçe gerileme devam ediyodu
ben anomalili derken sadece bebek olarak düşünmüyorum bebek plasenta kese rahim yani bebeğin yaşamasını sağlayan tüm parçalar mesala kordonda anomali damar eksikliği ama gördüğüm bebeklerdede genelde başında olan onomaliler gördüm ama usgde bunlar %100 tespit edilmio şöyle düşün bi bebeğe kız deyip erkek erkek deyip kız olduğu görülüo bunlar yaşanan şeyler ve büyük belirtiler küçükleri bi düşünürsek neler neler olabilir
yani sağlıklı gibi görünsede usgye dayanarak ben yinede emin olamıyorum çok örnek gördüm çünkü
bide ikili tarama testi down sendromu riski ve buna benzer bikaç anomali bakılıo ama down sendromlu olupta yıllarca yaşayan kişileri görüyoruz o yüzden ben ikili test yaptırmadım bu ikilemde kalmamamk için
mesela senin suyun gelmişya bunun nedeni herşey olabilir bebğinin idranını yapmaya başlıo bunula alaklı bişey olabilir suyunun zarı bu gebeliğinde çok ince oluşmuş olabilir ya da vajinal bi enfeksiyon senin farkına varamadığın su kesesini dolayısıyla beebğini etkilemiş olabilir ama bunları %100 anlayamdığın gibi tahmin bile edemiosun işte benimde demek istediğin Allah almak istedi v e aldı oldu 3.düşüğümden sonra bunu anladım hatta en son düşüğümü yaparken ben ağlıoodum bi hasta randevulu sezaryane gelmiş 40 hafta bi gün önce bebeği yaşıyormuş o gün bebeği ölmüştü onu görünce bu kadar üzüldüğüm için kendime kızdım allah emanetini alıyordu biz bi sahip değildik sadece emanetçi... san sadece bu 16 haftanda emmanete en ii şekilde baktın onu düşün canı m üzülme artık rabbim sadece isyan edecekmiyiz bakıo sonra mükafatını verecek sanada verecek çünkü sen normal düşüklerden daha çok taşıdın onu
düşündükçe içinden çıkamıyorum nefes alamıyorum bazen boğazımda bir misket var sanki daralıyorum...
haftaya gideceğiz bakalım doktora. belkide geç kaldık bilmiyorum ama...
ALLAHIM güzel sonlarla karşılaştırsın hepimizi inşallah