bebeğimizin cinsiyetini öğrendik çok sevindik ama tamamına eremedik.
ALLAH nasip etmedi belkide hayırlısı bunu yaşamaktı ama acımla
henüz idrak edemiyorum
oğlum beni babasını hiç üzmedi. anneler günümü bile kutladı.
geçen salı beni babasını bıraktı gitti.
biz ondan razıyız annelik babalık duygusunu yaşattı bize ALLAH bebeğimden razı olsun.
bebeğimi dualarınızda unutmayın.
canım Allahım sana sabır versın cok acı bısey okurken tuylerım kalktı meleğin cennette senı beklıyor olucak... ınşallah en kısa surede toparlanırsın ve kardeşlerini dünyaya getirisin buyuk bır sınavdan geçiyoruz ne diyelim ki Rabbimin takdiri o isterse olur istemzse olmaz. kaderimiz yaşamak zorundayız tabi Rabbımze sığınarak biz istemeye devam edeceğiz inşallah zamanı gelınce bıze bebeklerımızı nasıp edecek...
Cnm transfer günü sayılmıyor o gün sıfırıncı gün sayılıyor dolayısıyla 8. gün de değerin düşük çıkması çok normal....
inşallah canım onumuzdekı gunler herşeyi gösterecek Rabbım inşallah tamamına erdirir bebeğimi kucağıma alacağım gunlerıde gosterır ve cumle ısteyenlerede..
Merhabalar hayırlı olsun arkadaşlar ben siteye yeni üye oldun benimde Mayıs'ın 16 da transfer oldu ben size birşey soracaktım benim bugün özellikle Ereğli ağrısı gibi ağrım var sizimde oluyormuş şimdiden teşekkür ederim
canım belirti arama ınan ben her gun ama her gun ağladım hiç bir beirti yok diye sonra 8 gun testın pozitifi gordum tabıkı bıraz dusuk değer bundan once nası Rabbıme sığınıp bebeğimi dilediysem bundan sonrada sağlıklı bir şekilde gelişmesi için dua edicem başka çarem yok Allah hepımızın yardımcısı olsun bu zor sureçte hepımıze sabır ve dayanma gucu versin..