2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

bebeğimizin cinsiyetini öğrendik çok sevindik ama tamamına eremedik.
ALLAH nasip etmedi belkide hayırlısı bunu yaşamaktı ama acımla
henüz idrak edemiyorum
oğlum beni babasını hiç üzmedi. anneler günümü bile kutladı.
geçen salı beni babasını bıraktı gitti.
biz ondan razıyız annelik babalık duygusunu yaşattı bize ALLAH bebeğimden razı olsun.
bebeğimi dualarınızda unutmayın.

canım Allahım sana sabır versın cok acı bısey okurken tuylerım kalktı meleğin cennette senı beklıyor olucak... ınşallah en kısa surede toparlanırsın ve kardeşlerini dünyaya getirisin buyuk bır sınavdan geçiyoruz ne diyelim ki Rabbimin takdiri o isterse olur istemzse olmaz. kaderimiz yaşamak zorundayız tabi Rabbımze sığınarak biz istemeye devam edeceğiz inşallah zamanı gelınce bıze bebeklerımızı nasıp edecek...

Cnm transfer günü sayılmıyor o gün sıfırıncı gün sayılıyor dolayısıyla 8. gün de değerin düşük çıkması çok normal....

inşallah canım onumuzdekı gunler herşeyi gösterecek Rabbım inşallah tamamına erdirir bebeğimi kucağıma alacağım gunlerıde gosterır ve cumle ısteyenlerede..

Merhabalar hayırlı olsun arkadaşlar ben siteye yeni üye oldun benimde Mayıs'ın 16 da transfer oldu ben size birşey soracaktım benim bugün özellikle Ereğli ağrısı gibi ağrım var sizimde oluyormuş şimdiden teşekkür ederim

canım belirti arama ınan ben her gun ama her gun ağladım hiç bir beirti yok diye sonra 8 gun testın pozitifi gordum tabıkı bıraz dusuk değer bundan once nası Rabbıme sığınıp bebeğimi dilediysem bundan sonrada sağlıklı bir şekilde gelişmesi için dua edicem başka çarem yok Allah hepımızın yardımcısı olsun bu zor sureçte hepımıze sabır ve dayanma gucu versin..

biz bebeğimi kaybettiğimiz gün 5. ayımıza girmiştik. aniden suyumuz geldi bebek susuz kaldı hiç suyu yoktu tabi hareket alanıda.
doktor 2 yol var ya hemen sonlandıracağız ya da 1 2 gün enfeksiyon riskine rağmen bekleyip suyun artmasını bekleyeceğiz dedi. biz tüp bebeğimiz o bekleyelim dedik. ama bu su yerine gelmez dünyanın neresine gidersen git aynı dediler. tüp bebek merkezimizle görüştük aynı şeyleri söylediler. pazartesi salı bekledik ama olmadı oluşan sıvı akıp gidiyordu.
ultrasonda tekrar baktık ama bebek sıkışmıştı kalp atımı bile eskisi gibi canlı değildi.
ben bebeğimiz bize tutunsun diye aylarca kutularca ilaç kullandım ama sadece 3 küçük hap oğlumuzu bizden aldı.
parmağını emiyordu oğlum en son ultrasonda. demekki acıkmıştı.

canım arkadaşım Allah sabır versin.meleğin seni cennette bekliyor canım.ne desem kalbine su serpmez biliyorum.o dediğin 3 küçük hap ne idi?

henüz idrak edemiyorum
biz ondan razıyız annelik babalık duygusunu yaşattı bize ALLAH bebeğimden razı olsun.
seni en iyi anlayanlardan biriyim desemde senin kadar anlayamam aynı yollardan geçtim kısmetimde yoksa onla ne kadar az vakit geçirmişsem o kadar ıyı dıyordum en azından fazla alışmadan kaybettım cinsıyetını bıle bılmeden hayallere bıle dalmadan kayıp gıttı avuçlarımdan bak benim güzel arkadaşım acını yaşa yaşa ama sakın derinlere dalma...sonuçta her kayıp bır travma ve bunu ne kadar dramatik hale getirirsen o kadar çok çıkamazsın işin içinden...ağlamak istediğinde ağla susmak istediğinde sus ama içine atma biriktirme...inan süresi önemli değil o senın rahmıne düştüğü anda analık duyguların başlıyo...ve şimdi dinlenme zamanı...sonuçta başkaları bır üzüldüyse bizler tedavi sonucu elde ettiğimizden bin üzülüyoruz...zaman herseyın ilacı...kürtajdan çıkınca dedimki ben şimdi ne yapıcam onsuz nasıl olucam...o hoo hoo rabbım oyle bır sabır verıyokı tekrar bı mınık daha istemeye başlıyosun bıle...allah daha kötü durumlardan korusun...bi arkadasım var 6,5 aylık hamile geçen gün haberi geldi kan kanseri teshısı koymuslar ve şimdi bebeğini alıyolar o kadın ne yapsın bebeğine mi üzülsün canına mı?çok şükür senin sağlığın yerinde allah yine nasıp edecek yeterki tez vakıtte esinle beraber toparla..seni çok seviyoruz...biz hep burdayız...

biz bebeğimi kaybettiğimiz gün 5. ayımıza girmiştik. aniden suyumuz geldi bebek susuz kaldı hiç suyu yoktu tabi hareket alanıda.
doktor 2 yol var ya hemen sonlandıracağız ya da 1 2 gün enfeksiyon riskine rağmen bekleyip suyun artmasını bekleyeceğiz dedi. biz tüp bebeğimiz o bekleyelim dedik. ama bu su yerine gelmez dünyanın neresine gidersen git aynı dediler. tüp bebek merkezimizle görüştük aynı şeyleri söylediler. pazartesi salı bekledik ama olmadı oluşan sıvı akıp gidiyordu.
ultrasonda tekrar baktık ama bebek sıkışmıştı kalp atımı bile eskisi gibi canlı değildi.
ben bebeğimiz bize tutunsun diye aylarca kutularca ilaç kullandım ama sadece 3 küçük hap oğlumuzu bizden aldı.
parmağını emiyordu oğlum en son ultrasonda. demekki acıkmıştı.

canım ne diyecegimi biemedim allah sana sabır versin arkadaşım birdahada yaşatmasın inşallah böyle şeyler.

cok cok cok uzgunum allah sabir versin zaman aksin su gbi yeni bebegini konustugumuz gunler gelsin... sabir diliyorum baska da bisey gelmiyor elimden daha fazla uzulemezdim

cok cok cok uzgunum allah sabir versin zaman aksin su gbi yeni bebegini konustugumuz gunler gelsin... sabir diliyorum baska da bisey gelmiyor elimden daha fazla uzulemezdim

tatlım sen napıyosun nasılsın gecen gun aradım dönmedin merak ettim?

henüz idrak edemiyorum

Çok üzüldüm, şok oldum. Okurken tüylerim diken diken oldu. Allah sabır versin demekten başka elimizden hiç bir şey gelmiyor. Şimdi sana ne desek boş, acını yaşayacaksın ama zamanla kendini toparlayacaksın ve inşallah tekrar hamile kalacaksın. Allah'ın dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.

kızlar nerelerdesınız bakayım???napıyosunuz hamişler????yada yada hamiş olmayı bekleyenler var mı yenı tedavıye başlayanlar???

kızlar nerelerdesınız bakayım???napıyosunuz hamişler????yada yada hamiş olmayı bekleyenler var mı yenı tedavıye başlayanlar???

merhaba pıtı,nasılsın ben ocak ayında tup bebek yaptırıstım sonuc malesef negatıftı!!onumuzdekı ay tekrar denemeyı dusunuyorum haber verırım yıne,benle bırlıkte gamze vardı o alıba nısan ayında denemıstı yıne sonucunu merak ettım bı bılgın varmı paylasırsan sevınırım!gorus uzere.

merhaba pıtı,nasılsın ben ocak ayında tup bebek yaptırıstım sonuc malesef negatıftı!!onumuzdekı ay tekrar denemeyı dusunuyorum haber verırım yıne,benle bırlıkte gamze vardı o alıba nısan ayında denemıstı yıne sonucunu merak ettım bı bılgın varmı paylasırsan sevınırım!gorus uzere.

şimdiden hayırlı olsun muficim inşallah bu sefer erersın muradına:)gamzeden o gunden sonra haber alamadım...kısmet artıkm bigün o da bıze haber verir.

Merhaba arkadaşlar

tüp bebek yaptırıp negatif sonuç alanlar yazarsa sevinirim..

Daha öncede yazmıştım ben negatif sonucu aldıktan sonra 2.adetimi hala olamadım 15 günden beri kahverengi leke geliyor bazen zift gibi oluyo kan tahlilide yaptırdım ama negatif çıktı.negatif sonuçtan sonra böyle bir durumla karşılaşan varmı normalmi yoksa doktora mı gitmeliyim..

biz bebeğimi kaybettiğimiz gün 5. Ayımıza girmiştik. Aniden suyumuz geldi bebek susuz kaldı hiç suyu yoktu tabi hareket alanıda.
Doktor 2 yol var ya hemen sonlandıracağız ya da 1 2 gün enfeksiyon riskine rağmen bekleyip suyun artmasını bekleyeceğiz dedi. Biz tüp bebeğimiz o bekleyelim dedik. Ama bu su yerine gelmez dünyanın neresine gidersen git aynı dediler. Tüp bebek merkezimizle görüştük aynı şeyleri söylediler. Pazartesi salı bekledik ama olmadı oluşan sıvı akıp gidiyordu.
Ultrasonda tekrar baktık ama bebek sıkışmıştı kalp atımı bile eskisi gibi canlı değildi.
Ben bebeğimiz bize tutunsun diye aylarca kutularca ilaç kullandım ama sadece 3 küçük hap oğlumuzu bizden aldı.
Parmağını emiyordu oğlum en son ultrasonda. Demekki acıkmıştı.

cnm geçmiş olsun nasılsın, şu 3 küçük hap kısmını anlamadım ben ne ilcı o nasıl yani?

arkadaşlar hepinizden ALLAH razı olsun. zor günümde yanımdaydınız, bana destek oldunuz.
gönlünüzdekinin hakkınızda hayırlı olması dileğiyle...

birde 3 küçük hap yazmıştım sormuşsunuz suni sancı için verilen haplardı.
evet tedavi boyunca ve hamilelikte de haftalarca ilaç kullandım. sadece 3 hap her şeyi bitirdi.
Allahım başka acılar vermesin...

hamile arkadaşlarım sorunsuz sağlıklı hamilelikleriniz olsun inşallah...
tedavi sürcindeki arkadaşlarım inşallah bebeklerinize kavuşursunuz.
olaki olmadı kesinlikle üzülmeyin sonraki acılar daha zor oluyor...
hepinizi seviyorum.

Back