• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

iyi olmana çok sevindim piticim sendende bu beklenirdi mücadeleye devam bu sayfada herkes bir savaşçı bazıları için çok kolay olan şeyler bizim için çok zor oldu ama ben ısrarla isteyince Allahın vereceğine inanıyorum bu arada benim ikizler 17 haftalık oldu doktor biri kesin erkek diğeride kız gibi dedi rabbim tamamına erdirsin onlar sağlıklı shhatlı olsunlar.Rabbim bu duyguları tüm isteyenlere yaşatsın hanemizi çocuksuz bırakmasın

ooyy maşallah ya Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.

Slm Kizlar nasilsin giremiyorum ama Hep takipteyim piticim Cok uzuldum rabbim tez zamanda bebeginle kavustursun beni sorarsaniz ben Cok iyiyim hamileligimin 17.haftasindayim Cok sukur bir sorunumuz yok allah izin verirse bir erkek bebegimiz olcak rabbim isteyen herkesin sevindirsin dualarimdasiniz :49::1:
ayyy paşa geliyo desene çok sevındım maşallah ara ara haberdar et bızı olurmu...

canım sen güçlü ve mücadeleci bir kadınsın.sana yakışanı yapmışsın.benim şanş meleğim uğur böceğim. öğrencilerin sana iyi gelecek eminim.
ah arzucum ahhh çarsamba gunu mezunıyet var öğrencilerin gıyıncem suslencem başlarında dımdık durucam...allah yardımcım benım...
Kizlar bnmde transferim persembe oldu insallah guzel sinuclar alirim Rabbimin izniyle banada dua edin lutfen... transferden sonra biseyler hissetinizmi hamileler..

skgk transferın kacıncı gunundesın canım...bendede öyle abartı belırtıler olmamıştı...sıkma canını...

ayyy paşa geliyo desene çok sevındım maşallah ara ara haberdar et bızı olurmu...

ah arzucum ahhh çarsamba gunu mezunıyet var öğrencilerin gıyıncem suslencem başlarında dımdık durucam...allah yardımcım benım...

skgk transferın kacıncı gunundesın canım...bendede öyle abartı belırtıler olmamıştı...sıkma canını...

Transfer gununu sayarsak 4gun dun kalktigimda sag kasikta agri vardi gecti onun disinda regl agrilari gbi agri gelii arada ama gebekikle ilgilu hicbisey yokki.. uyuyamiyorum sabah erkenden uyaniyorum sanki bnle degil surekli aglamakla gecio

Transfer gununu sayarsak 4gun dun kalktigimda sag kasikta agri vardi gecti onun disinda regl agrilari gbi agri gelii arada ama gebekikle ilgilu hicbisey yokki.. uyuyamiyorum sabah erkenden uyaniyorum sanki bnle degil surekli aglamakla gecio

canım benimde transferden sonra sadece adet belirtilerim oldu heran tuvalete gidip bakıyordum adet oldummu diye ama çok şükür sonuç pozitif:)sakın canını sıkma aglama aksi ispatlanana kadar sende suan hamilesin ve kendini üzerken bebişide üzüyorsun inşallah buraya hamileyim diye yazacaksın ben buna inanıyorum kendine dikkat et bol bol dinlen.

ve işte ben geldim...çok şükür zor günlerle mücadele etmeyı basarabıldım...artık daha ıyıyım...pazartesı doktora kontrole gıdıp guzel seyler duymak istıyorum...pes etmedım araştırmalara devam...öğrencilerimi özledim yok transferdı yok dusuktu derken ıkı ayda bı ay rapor aldım ve iş haytıma geri donmek ıstıyorum...hazıran bıtene kadar yoğun bı tempo benı beklıyo...şikayetçi değilim çünkü çalışmak bana en ıyı gelen sey...ben olmasam sayfaya uğrayn yok...aşkolsun...hamişler cinsiyet öğrenmeye başladınızmı?

canım çok sevindim iyi olduğuna senin güçlü duruşuna hayranım allahım gücünü daim etsin kucağını boş bırakmasın inşallah....

canım benimde transferden sonra sadece adet belirtilerim oldu heran tuvalete gidip bakıyordum adet oldummu diye ama çok şükür sonuç pozitif:)sakın canını sıkma aglama aksi ispatlanana kadar sende suan hamilesin ve kendini üzerken bebişide üzüyorsun inşallah buraya hamileyim diye yazacaksın ben buna inanıyorum kendine dikkat et bol bol dinlen.

Cok tesekkurler canim iyi dileklerin icin insallah hamileyim diye yazmak nasip olur okadar cok istiyorumkii :)))

kizlaaaaaarrrrrrr
tek tek okudum yazdiklarinizi:)
tedaviye baslayanlara bol sans dilerim epey durgunlasmis topic guzel haberlere ihtiyac var:P

piticim iyi olmana sevindim zaten hic suphem yoktu. sen bizim umut onderimizsin...

kızlar kontrolden geldim...hersey yolundaymış...doktorum yaptığı işlemi anlattı...içeride biraz pıhtı kalmış onun içinde ilaç verdi bi kaç günlük...geççek gicek anlıcanız...rahmın şeklı guzelmiş toparlamış...şükürler olsun sağlığım yerınde..öğrencilerimede kavustum...bugun kollarım dolusu geçmiş olsun çicekleri geldi...ne mutlu bana...hayat çok çok kıymetlı yeterkı yaşamayı bılelım...kendınıze ıyı bakın

ve işte ben geldim...çok şükür zor günlerle mücadele etmeyı basarabıldım...artık daha ıyıyım...pazartesı doktora kontrole gıdıp guzel seyler duymak istıyorum...pes etmedım araştırmalara devam...öğrencilerimi özledim yok transferdı yok dusuktu derken ıkı ayda bı ay rapor aldım ve iş haytıma geri donmek ıstıyorum...hazıran bıtene kadar yoğun bı tempo benı beklıyo...şikayetçi değilim çünkü çalışmak bana en ıyı gelen sey...ben olmasam sayfaya uğrayn yok...aşkolsun...hamişler cinsiyet öğrenmeye başladınızmı?

kızlar kontrolden geldim...hersey yolundaymış...doktorum yaptığı işlemi anlattı...içeride biraz pıhtı kalmış onun içinde ilaç verdi bi kaç günlük...geççek gicek anlıcanız...rahmın şeklı guzelmiş toparlamış...şükürler olsun sağlığım yerınde..öğrencilerimede kavustum...bugun kollarım dolusu geçmiş olsun çicekleri geldi...ne mutlu bana...hayat çok çok kıymetlı yeterkı yaşamayı bılelım...kendınıze ıyı bakın

İyi olmana sevindim. Tedaviye güçlü bir şekilde devam etmek için senin çok iyi olman lazım. inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın ve bebeğini kucağına alırsın. Allah isteyen herkese evlatlarını kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla.
Benimde dün konrolüm vardı. Her şey iyi dedi doktor çok şükür. Bu arada cinsiyet öğrenen varmı diye sormuşsun. Bizim de bir erkek bebeğimiz olacak.

İyi olmana sevindim. Tedaviye güçlü bir şekilde devam etmek için senin çok iyi olman lazım. inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın ve bebeğini kucağına alırsın. Allah isteyen herkese evlatlarını kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla.
Benimde dün konrolüm vardı. Her şey iyi dedi doktor çok şükür. Bu arada cinsiyet öğrenen varmı diye sormuşsun. Bizim de bir erkek bebeğimiz olacak.

oy oyyyy oyyy erkekler çoğaldı bızde kız doğurursak sıze verelım beşikleri kertelim:))))sizlerden boyle guzel haberler almak bana enerjı verıyo bılıyorum bı kere benım olduysa yıne benım olacak...oyle küsüp ağlayıp kenara cekılmem inatçıyımdır ...istediğimi alana kadar savastan vazgeçmem...

merhaba bayanlar

sizlere bişey sormak istiyorum bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim. Ben mart ayında tüp bebek yaptırmıştım sonuç malesefe negatif oldu.adet oldum. tedaviden sonraki 2.adetimi bekliyorum dün olmam gerekiyordu henüz olmadım ayrıca 4 5 gün önceden koyu kahve leke gelmeye başladı halada ara ara geliyor.benim normalde adetimden önce değilde adetim bittikten sonra bu koyu kahve leke gelirdi ben bu durumu anlayamadım.acaba almış olduğum ilaçlar tedavi vs..hormonlarımda değişiklik yapmış olabilirmi böyle bir durumla karşılaşan varmı yardımcı olursanız sevinirim..herkese pozitif sonuçlu günler diliyorum...

merhaba bayanlar

sizlere bişey sormak istiyorum bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim. Ben mart ayında tüp bebek yaptırmıştım sonuç malesefe negatif oldu.adet oldum. tedaviden sonraki 2.adetimi bekliyorum dün olmam gerekiyordu henüz olmadım ayrıca 4 5 gün önceden koyu kahve leke gelmeye başladı halada ara ara geliyor.benim normalde adetimden önce değilde adetim bittikten sonra bu koyu kahve leke gelirdi ben bu durumu anlayamadım.acaba almış olduğum ilaçlar tedavi vs..hormonlarımda değişiklik yapmış olabilirmi böyle bir durumla karşılaşan varmı yardımcı olursanız sevinirim..herkese pozitif sonuçlu günler diliyorum...

tatlım ben boyle bişey yasamadım ama korkma hersey yolundadır belkı adet öncesi başlangıç işaretıdır ve yoğun gelmiştir...yada yerleşme kanamasıdır belkıde adet olmucaksındır????:))))))))))))

bu gün ilk iğneye başlıyacağız allahın izniyle lucrın yapacakmışız... ilacı merak ediyorum görmedim daha nasıl yapacağımıda anlamış değilim doktorum 10 çizgisine kadar çekeceksin dedi, ama araştırdım biraz 0.1 ml yazıyor enjektörde sanırım zor ve karmaşık bir süreç daha bekliyor beni.... hayırlısı olsun bakalım bide lucrinle ve kullanımıyla ilgili bilgisi olan varsa yazsın lütfen....

bu gün ilk iğneye başlıyacağız allahın izniyle lucrın yapacakmışız... ilacı merak ediyorum görmedim daha nasıl yapacağımıda anlamış değilim doktorum 10 çizgisine kadar çekeceksin dedi, ama araştırdım biraz 0.1 ml yazıyor enjektörde sanırım zor ve karmaşık bir süreç daha bekliyor beni.... hayırlısı olsun bakalım bide lucrinle ve kullanımıyla ilgili bilgisi olan varsa yazsın lütfen....

lucrin deri altına yapılan yumurtanın kontrollu uyarılması için kullanılır.kulanması gayet basit .göbekten yada koldan yapabilirsin.hayırlı olsun.hiç stres yapma rahat ol.

regaip kandiliniz mübarek olsun hanımlar....böyle kutsal bi gecede allah ona açılan elleri geri çevirmezmiş...istekleri kabul edermiş...tövbeleri kabul edermiş...bu gece avuçlarım önce günalarımın affolması sonra sağlıklı sıhhatli olmam ve en sonda bebeğimin bana gelmesi için açılacak...tabi ailemi ve sizleride unutmucam...

5

canım bende kullandım lucrin .rahat ol .gobekten yapilan bir igne.hatta benim enjektorlerim bitmisti insulin enjektorleri ile devam etmistim.

kader arkadaslarim regaip kandiliniz mubarek olsun.bu guzel gece de rabbim dualarimizi kabul etsin.hayirli muratlarimiza hsyirlisi ild bizler nail eylesin.pitim.arayistam .charms ve diger arkadaslarim dualarimdasiniz.rabbim sizleri karsima cikardigi icin ne kadar sukretsem azdir.bebegimi saglikla kucagima almayi ve en kisa zamanda sizlerinde hamis hsberlerini almayi nasip etsin

Back