2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

arkadaşlar hepinizden ALLAH razı olsun. zor günümde yanımdaydınız, bana destek oldunuz.
gönlünüzdekinin hakkınızda hayırlı olması dileğiyle...

birde 3 küçük hap yazmıştım sormuşsunuz suni sancı için verilen haplardı.
evet tedavi boyunca ve hamilelikte de haftalarca ilaç kullandım. sadece 3 hap her şeyi bitirdi.
Allahım başka acılar vermesin...

hamile arkadaşlarım sorunsuz sağlıklı hamilelikleriniz olsun inşallah...
tedavi sürcindeki arkadaşlarım inşallah bebeklerinize kavuşursunuz.
olaki olmadı kesinlikle üzülmeyin sonraki acılar daha zor oluyor...
hepinizi seviyorum.

bizde seni seviyoruz maşallah nede güzel toparlamışssın kendını zaten hormonlar kanından duşmeye başladıkça kafan aydınlanmaya başlıyo daha mantıklı dusunmeye çalışıyosun buda senı uzuntulerden koruyo...inşallah en kısa surede gelır yıne bebişin...

yarın işlem olalı 30.gün doktorum adet olmadan gel kontrol edıyım dedi...kendımı ıyı hıssedıyorum ama 28 gunde bır adet olan bırıyım bıkaç gun bıle sıkıntı verebılıyo bana allahın izniyle dışım gibi içimminde iyi olduğunu öğreneyımde keyfım yerıne gelsın:))))

yarın işlem olalı 30.gün doktorum adet olmadan gel kontrol edıyım dedi...kendımı ıyı hıssedıyorum ama 28 gunde bır adet olan bırıyım bıkaç gun bıle sıkıntı verebılıyo bana allahın izniyle dışım gibi içimminde iyi olduğunu öğreneyımde keyfım yerıne gelsın:))))
canım inşallah iyi haberlerini yazıcaksın buraya..
belkide beklediğiniz haberi.

hadi bakalım tatlım insallah herşey yolunda gider kavuşursun miniğine bu sefer Allahın da izniyle daha garanti olacak çünkü genetik yaptıracaksın bebeğine, içinde rahat edecek, tabi Rabbimin "OL" demesi lazım biliyorsun

kızlar genetık sonucu ayın 20si gibi çıkacak inşallah hayırlı haberler alırım bu doğrultuda hareket edicez hakkımda hayırlısı olsun...

sana yapılan işlemden sonra birkaç gün gecikme olabiliyor

hayırlı olsun tedavın,menagon ne ıcın kullanılıyor.

canım inan ne için kullanılıyor bilmiyorum ben hiç araştırmıyorum artık ilaçları doktorum ne derse ne yazarsa o ilaçları kullanıyorum.... sadece kendime dikkat etmeye çalışıyorum beslenmeme stres yapmamaya.... ilaçlar bende çok fazla duygu durum değişiklilği yaptı kendimi denge de tutmaya çalışıyorum... rabbim inşallah bu yolda hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz hayırlı evlat sahibi oluruz hepimiz....

inşallah güzel haberler alırsın inşallah sorun olmaz....

zaten 30 ile 45 gun arasında olursun dedi doktor ee bu ayda enfeksıyondan ilişki bile olmadı:)))dükkanı kapattık anlıcan:))))şimdi sonuçlar geldiğinde iyiyse onumuzdekı ay transfer yapacak ama sıkıntılar varsa pgt isticem embrıyolarıma...mucadeleye devam

arkadaşlar hepinizden ALLAH razı olsun. zor günümde yanımdaydınız, bana destek oldunuz.
gönlünüzdekinin hakkınızda hayırlı olması dileğiyle...

birde 3 küçük hap yazmıştım sormuşsunuz suni sancı için verilen haplardı.
evet tedavi boyunca ve hamilelikte de haftalarca ilaç kullandım. sadece 3 hap her şeyi bitirdi.
Allahım başka acılar vermesin...

hamile arkadaşlarım sorunsuz sağlıklı hamilelikleriniz olsun inşallah...
tedavi sürcindeki arkadaşlarım inşallah bebeklerinize kavuşursunuz.
olaki olmadı kesinlikle üzülmeyin sonraki acılar daha zor oluyor...
hepinizi seviyorum.

çok üzüldüm arkadaşım.Rabbim sabrınıda verir daha büyük acılar göstermesin inşallah.senin sağlığın yerinde ya tekrar olur inşallah bu sefer uzun ömürlü sağlıklı hayırlı olur canım.Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin.

hatunlar benım randevu pazartesıye kaldı eşimle doktorun vakıtları uymadı ee ıyıde oldu haftasonum doktor kapılarında geçmedı en azından...pazartesı ola hayrola...öpüyorum..

kandiliniz mubarek olsun kizlar.
bu topic sessiz sakin kalmis. ben bi haber veriyim biraz hareketlensin.
kizlar ben hamileyim.
poff gibi ben de basarisiz tupden sonra kendiliginden hamile kaldim hatta sanirim ayni ayda kalmisiz. umarim saglikla kucagima da alirim.
umudunuzu yitirmeyin allah tez zamanda sizin de cabalarinizin karsiligini versin. bu ozel gunde dualarim sizinle.

piticim bugun kontrol vardi hersey yolunda gelisimi gununde cok sukur

arkadaşlarım hepimizin kandili kutlu olsun.
ALLAH'ım bu gece kendisine açılan ellerin gönüllerin dualarını kabul eylesin inşallah.

hatunlar benım randevu pazartesıye kaldı eşimle doktorun vakıtları uymadı ee ıyıde oldu haftasonum doktor kapılarında geçmedı en azından...pazartesı ola hayrola...öpüyorum..

canım 3 haziranda rand. vardı yazmadın. her şey yolundadır umarım.

kizlar ben hamileyim.
poff gibi ben de basarisiz tupden sonra kendiliginden hamile kaldim hatta sanirim ayni ayda kalmisiz. umarim saglikla kucagima da alirim.
umudunuzu yitirmeyin allah tez zamanda sizin de cabalarinizin karsiligini versin. bu ozel gunde dualarim sizinle.

canııım maşallah annesine bebeğine...
çok sevindim bana ve diğer arkadaşlarıma umut oluyosunuz.
ALLAHIM sağlıkla size kavuştursun.
her şey yolundaymış gelişimi de güzelmiş minik bebişin maşallah annesi :)

kizlar ben hamileyim.

canım ne güzel bozdun sessizliği rabbim kucagına aldığın günleride göstersin sana :)

kizlar ben hamileyim.

he heytttttt ben hepinizden önce biliyodum:))))tatlım allah sağlıkla kucağına aldırısın bı kaç hafta sonra hamılelık sıkıntılarında geçer sonra göbiş şiser:)))))arad yaz gelişmeleri...öpüyorum...darısı başımıza...demekki ümit kesmemek lazımmış...allahın herkese biçtiği bi kısmeti var...
canım 3 haziranda rand. vardı yazmadın. her şey yolundadır umarım.

6767 walla doktor adet öncesi gel dedi cumartesı uymadı pazartesı gıtcektım e pazartesıde adet oldum doktorla konuştum oda kendını tedavıye hazır hıssettığın anda gel dedi...bende bu ayın sonunda genetık sonuçları çıkçak onları beklıcem alır almazda yenı yol harıtamı çizmek için doktora gıdıcem... temmuz adetım ayın 1-2-3 gibi olucak o zaman gıderım artık...hakkımda hayırlısı olsun...hamile kalabılıyorum fakat bı daha aynı seylerı yaşama olasılığımı azaltmak istiyorum rabbımın takdırı gercı ne derse o olur...e bıde öğretmenım ben hazıranın 28inde okulları kapatcam...en azından bu sefer işti rapordu derdini anlattı uğraşmıcam...sen nasılsın toparladınmı?

he heytttttt ben hepinizden önce biliyodum:))))tatlım allah sağlıkla kucağına aldırısın bı kaç hafta sonra hamılelık sıkıntılarında geçer sonra göbiş şiser:)))))arad yaz gelişmeleri...öpüyorum...darısı başımıza...demekki ümit kesmemek lazımmış...allahın herkese biçtiği bi kısmeti var...

6767 walla doktor adet öncesi gel dedi cumartesı uymadı pazartesı gıtcektım e pazartesıde adet oldum doktorla konuştum oda kendını tedavıye hazır hıssettığın anda gel dedi...bende bu ayın sonunda genetık sonuçları çıkçak onları beklıcem alır almazda yenı yol harıtamı çizmek için doktora gıdıcem... temmuz adetım ayın 1-2-3 gibi olucak o zaman gıderım artık...hakkımda hayırlısı olsun...hamile kalabılıyorum fakat bı daha aynı seylerı yaşama olasılığımı azaltmak istiyorum rabbımın takdırı gercı ne derse o olur...e bıde öğretmenım ben hazıranın 28inde okulları kapatcam...en azından bu sefer işti rapordu derdini anlattı uğraşmıcam...sen nasılsın toparladınmı?

canım ay sonuna bırakman daha da iyi olmuş. bu ay da zihnini hazırlarsın sonra ohh gelsin bebekler :)
genetik sonuçlarında iyi gelecek inşallah... her şey çok daha iyi olacak...

ben açıkçası hala toparlanamadım aklım bomboş kalbim yarım kaldı içimde keşkelerim var.
keşke şırnağa gitmeseydim. keşke bi kaç gün daha bekleseydim belki oğlum yaşardı keşke keşke keşke..
eşim şırnakta bi yandan evimizi topluyor bi yandan işe devam ediyor.
bense zonguldakta bi annemlerde bi kayınvaldemlerde kalıyorum. herkes hayatına kaldığı yerden devam ediyor.
banaysa herşey boş, insanlar çok yabancı geliyor. içim hala çok yanıyor çok acıyor.

bu ay sonu istanbula geleceğiz bakalım tedavi merkezimize. inşallah sıkıntılı şeyler duymayız.
gelecek günlerden korkuyorum. gelecek hamileliklerden korkuyorum.
bilmiyorum Rabbim hakkımızda hayırlısını yaşatsın.

canım ay sonuna bırakman daha da iyi olmuş. bu ay da zihnini hazırlarsın sonra ohh gelsin bebekler :)
genetik sonuçlarında iyi gelecek inşallah... her şey çok daha iyi olacak...

ben açıkçası hala toparlanamadım aklım bomboş kalbim yarım kaldı içimde keşkelerim var.
keşke şırnağa gitmeseydim. keşke bi kaç gün daha bekleseydim belki oğlum yaşardı keşke keşke keşke..
eşim şırnakta bi yandan evimizi topluyor bi yandan işe devam ediyor.
bense zonguldakta bi annemlerde bi kayınvaldemlerde kalıyorum. herkes hayatına kaldığı yerden devam ediyor.
banaysa herşey boş, insanlar çok yabancı geliyor. içim hala çok yanıyor çok acıyor.

bu ay sonu istanbula geleceğiz bakalım tedavi merkezimize. inşallah sıkıntılı şeyler duymayız.
gelecek günlerden korkuyorum. gelecek hamileliklerden korkuyorum.
bilmiyorum Rabbim hakkımızda hayırlısını yaşatsın.

sonuçta ister 5 haftalık olsun ister 15 haftalık bebek kaybetmek bi travmadır demişti doktorum...bizler tedavı sonrası hamile kalabılıyoruz ve normal yolla kalandan çok çok daha derin yaşıyoruz duygularımızı...bi kitap okumuştum insanın beyni yaşantılarını hep tamamlamak istermiş ve yarım bırakılan hersey huzursuzluk yaratırmış...boşlukta olman yaşadıklarının rüya gibi gelmesi çok normal..bırde su açıdan bak defalarca denıyp bı kere bıle hamıle kalamayanlar var en azından bızler kalabılıyoruz...burda okudun tüp bebekten sonra normal olanları kendıne bıraz zaman ver ve korunma surecın bıtınce normal yollada dene...zannedeersem duzenın değişiyo evın vs...bı sure kendını bunlarla oyala..bak ben okula gıtmeseydım ve kendımı çocuklarla oyalamasaydım çok daha hüzün dolu gezicektim...hee bıde düşün benim işim çocuk:KK43:((eğer kendımı olumsuzluklara kaptırsaydım işime bile gidemezdım...evlilikte iyi gunde oluyo kötü günde eşinle bırlıkte kalp kalbe verın allah yolunuzu açık eder...biz eşimle işlem gununden sonra hiç kabettığımiz bebeği konuşmdık ikimizinde içinde olmasına rağmen sildik sanki...unutmazsan hep hatırlarsan işin içinden çıkamazsın...ay sonu sendende guzel haberler gelecek bendende..yeterki inan...SİL BAŞTAN BAŞLAMAK GEREK BAZEN!!!

X