2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

güzel hatunlar haftasonu görüşemedık sızınle ailemi ziyarete gıttım...bebişte 5+2 oldu her atlattığım gun onu bana daha çok yaklaştırıyo...inşallah sağlıklı bı sekılde buyuyecek...sizde ne var ne yok???

ben doktoruma güveniyorum doktorum sadece aracı. Rabbim ol derse nasip ederse tabikide olur. siz böyle soyleyipte neden bizim moraliimizi bozuyorsunuz anlıyamadım dogrusu, burda ınsanlar bırbırınden destek alıyor moral buluyor.
%70 şans vermez abartmıstır bunu söylemenız şahsen benım moralımı bozduki benım ilk denemem burdan moral buluyordum. Ayrıca herkezın durumu farklı hepsi bir olacak diye bişey yok benimde erkek faktörü buna ragmen demekki doktorum olumlu bışeyler gördüki doktorum %60 şans verdı yaşımın genc olmasından dolayı şansın cok yüksek dedi. şimdi ben bunu gözardımı edeyim yok degildirmi diyeyim, moralimi bozarsam tedavıme nasıl olumlu sonuc beklerım doktorum Özellıkle moralınız cok yüksek olmalı dedi. kimse kendi durumunu başkasıyla kıyaslamasın arkadaşlar lütfen

deax seni arkadas olarak ekledim kabul ettiginde belki mesaj da gelir gelmezsede kabul eder etmez bana yaz ben sana tekrar yollarim. burdan yazmam sorun olur diye ozelden yazmaya calistim ama olmadi bir sebepten. neyse bi de boyle deneyelim

canm ben yenı kullancı oldugum ıcın henuz özelden msj atamıyorum. ama senın msjın gelmıs teşekur ederım msj attıgın ıcın sagol

özel hastanede 2 kez aşılama yaptım ve olumsuz sonuçlandı, tüp bebek denemeyi düşünüyorum ama sağlık raporu çıkartabilmem için ne yapmalıyım, bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.....

canim unyeliarzunun mesajini buldum gitmis duymus kalp sesini bebeginin ama senin mesajlarini goremedim gittin mi doktora?

canim unyeliarzunun mesajini buldum gitmis duymus kalp sesini bebeginin ama senin mesajlarini goremedim gittin mi doktora?

tatlım arzu tam 6.haftada gıttı ben 30unda 6+3 olcam o zaman gitcem allahın izniyle bakalım günler geçmiyo desem yeri var o kadar merak ediyorumkı pıt pıtlarını duymak nasip olur inşallah...sen napıyosun nasılsın?ayarlayabıldınmı işlerını?

merhabalaaaarrr beni hatırlanız mı bilmiyorum ocak ayı tüp yaptırıp kimyasal yaşayanlardanım...

Şuan çok heyecanlıyım adetim gecikmişti biraz ama arada gecikme oluyordu ondandır dedim kaç gündür test yaptırmadım ama göğüslerim iyice ağrımaya başlayınca bi umut baktırayım dedim ve 7590 çıktı bhcg ve uçuyorum mutluluktaannnn tüp bebek düşünüyoduk oysaki ve maddi olarak sıkıntı olduğundan bi kaç ay erteleme kararı almıştım kii bu haber üstüne süper olduu kesede göründü 10 gün sonra bebek için gidicez inş görmeye dua edin lütfen devam etsin yavrucuğumu alayım sağlıkla kucağıma Allah bekleyenlerin hepsine nasip etsin inşşşşş

hepinizin her anne adayının yazdıkları öyle içtennki bende yazmak sizlerle paylaşmak istedim,bizimde sorunumuz açıklanmayan infertilite,yapılan tedavilerden sonuç alamadık ne yazıkki eylül ayında üniversite hastanesinde tüp bebek denedik ama olmadı,tüm umutlarını hayallerimiz yıkıldı,mayıs ayında 2,tüp bebek denemesi olucak bu kez farklı yerde,dr çok güveniyorum 1 ay önce kontrole gittiğimizde 6 tane yumurta var dedi ama 3 tanesi küçük 3 büyük olduğu için tedaviye başlayamadık,bu ayda tekrar gittiğimizde 18 ml yumurta vardı çatlamamış dr çok ilginç dedi,vücudun fizyolojisinden kaynaklı olabilir dedi yani bir ay daha bekliycez,üzüldük ama elden gelen bişey yok sabırlı olucaz,herbirimiz anne olmanın o güzel mutluluğunu en kısa sürede yaşarız

tatlım çok ama çok sevindiiiim, aynı topikte takılıyordum, bende negatif almıştım, seni hatırlıyorum önce pozitifti sonra değerin düşmüştü, şu haberini alınca inan o kadar sevindimkiiiii piti seni de hemen süslesin tekrar:) benimde dondurulmuş tuttu çok şükür bende haftaya gideceğim, hamilelik takvimine göre aynı gün doğum görünüyor seninle:)

hala inanamıyorum ben de düşük bi ihtimal bi umut vardı yine içimde ama değer bu kadar yüksek çıkınca çok şaşırdım hemen doktora gittim oda çok sevindi keseye bakalım gözükür dedi ve gördük 10 gün sonra bebeği göreceğiz nasip ederse Rabbim Allah herkese tattırsın paylaşırız artık tecrübelerimizi senle ben de sadece okuyup seviniyordum olanlara kendi kendime de üzülüyordum tabi, senin kide hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inş. hayırlısıyla kucağımıza da alırız inş

tatlım hayırlı olsun süper bir haber bu rabbim kucagına aldığın günleride göstersin inşallah.

hatırlamaz olurmuyum poff bayram havası estırdın evımde:)))çok çok sevındım.ama demişlerd itüp bebek tedavısınden sonra ilaçların etkısıyle hamiş kalınabılıyo dıye..allah kucağınada aldırsın..şimdi süsleme zamanı:)))

dygucum umudunu hiç yitirme olurmu allah isteyen herkesın kucağını doldursun inşallah

güzzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar Allah mutluluğumuzu isteyen herkese versin inş. doktor bana da kendliğinden olabilirsin demişti 3 ay sonra mutlu haberi aldık yeni bir tüp hazırlığına başlamak üzereyken... Rabbim ol dedi oldu çok şükür ama yine de biraz korku var ilkinde de böyle sevinip kaybetmiştim yine öyle olur mu diye ... dua edin lütfen :26:

canım hatırlamaz olur muyuz .birlikte çıkmıştık yola ve senin hamişlik sıkıntılı idi ve bebişini kaybettin sanırım .Ama bu güzel haber tüm sıkıntıları unutturmuştur.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.birlikteyiz Allahın izni ile...

kızlar ben 22 nisanda bebişimin kesesini gördüm kalp atışını duydum .darısı başınıza inşallah.2 tane 3 gün embriyosu transfer edilmişti. Biri sağlıklı ve benimle.dr bir sürü test verdi ve 7 mayısta tekrar kontrole çağırdı.o minik kalbin pıt pıt atışı var ya yok böyle birşey. ancak fırsat bulabildim. çünkü her fırsatı uyuyarak değerlendiriyorum.çok uykum var çokkkkkkkkkkkkk.hala korkularım bitmedi ya bebişime birşey olursa diye hep tereddütteyim artık birşey olmaz değil mi Allahın izniyle biraz içime su serpin ne olur?
birde kasık ağrılarım devam ediyor bunlar normal mi?bilgisi olan varsa cevap bekliyorum lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…