bence sizi yanlış bilgilendirmişler erkek faktörü tedavisi zor bir faktördür.hiç biyer kolay kolay %70 şans veremez verirse abartmış olur.sakın yanlış anlamayın sonrasında hayal kırıklıgı yaşamayın diye söylüyorum.herşey Yüce rabbimden gittigimiz yerler bir vesile elden geldigince de en iyi yere gitmek lazım.benim 6 ivf denemem oldu .hepsi negtifti.asla ümidimi kaybetmedim. hep hayırlısıysa olsun istedim.takdiri ilahi.sana da hayırlı olsun inşallah biran önce bebegine kavuşursun.mutluluklar....[/QUOT
valla birçok doktra gıttım hepsı oyle soyldı... sonuçta erkek faktoru ama her erkek faktorunu sorunu aynı değil demekkı doktor eşimin sonuçlarına gore konuştu,sizin bole soylemenız bile ınsanların hayal kırıklığı yaşamasına baştan tedavıye olumsuz başlamasına sebep oluyor,Sonuçta çok hassas bir donem ve herşeyi yanlış anlama modundayız...bırakın doktor bana oyle soylesın yalan soylesın sonra uzuleyım sonuçta tedavıye olumlu başlamamı sağlıyor elinden gelenı yapıyor gerisi Rabbimin bileceği iş..... Burda bir çok arkadaşım erkek faktoru olupta ilkinde hamıle kaldı En iyi ornek PİTİİ maşallah her zaman olumlu baktı ve bizlerede olumlu duşunmmeızı soyledı...benı takıp ettımmı bilmem ama her seferınde doktorlar ve merkezler aracı dedım...ALLAH OL DERSE OLUR.. ama ben umıdım hıç kaybetmedım etmıcemde....
cnm benim böyle şeylere takılma,dediğin gibi herkesin sorunu farklı veeğer doktorun demişse belki de psikolojik olarak iyi başlaman içindir, çok da doğru yapmış...hep dediğimiz gibi ne erkek ne kadın faktörü,tek gerçek var YÜCE MEVLAM neylerse güzel eyler...sen sabret,iyi düşün,iyi olsun,inşallah pozitifi de gör,bu topik çok uğurlu bi topik oldu,çok kişi mutlu haberi verdi burda...burdan bizlere duyur ki her pozitif haberi bize ışık oluyo,motive ediyo...valla ben duydukça içim kıpır kıpır oluyo,bir an evvel elimde olsa 3.denemeye başlamak istiyorum... o derece...güzel heberlerini bekliyoruz hepimiz...
bence sizi yanlış bilgilendirmişler erkek faktörü tedavisi zor bir faktördür.hiç biyer kolay kolay %70 şans veremez verirse abartmış olur.sakın yanlış anlamayın sonrasında hayal kırıklıgı yaşamayın diye söylüyorum.herşey Yüce rabbimden gittigimiz yerler bir vesile elden geldigince de en iyi yere gitmek lazım.benim 6 ivf denemem oldu .hepsi negtifti.asla ümidimi kaybetmedim. hep hayırlısıysa olsun istedim.takdiri ilahi.sana da hayırlı olsun inşallah biran önce bebegine kavuşursun.mutluluklar....
deax seni arkadas olarak ekledim kabul ettiginde belki mesaj da gelir gelmezsede kabul eder etmez bana yaz ben sana tekrar yollarim. burdan yazmam sorun olur diye ozelden yazmaya calistim ama olmadi bir sebepten. neyse bi de boyle deneyelim
tamam mesaj geldiyse sorun yok cok sevindim gelismelerden haber et bol sanscanm ben yenı kullancı oldugum ıcın henuz özelden msj atamıyorum. ama senın msjın gelmıs teşekur ederım msj attıgın ıcın sagol
tamam mesaj geldiyse sorun yok cok sevindim gelismelerden haber et bol sans
canim unyeliarzunun mesajini buldum gitmis duymus kalp sesini bebeginin ama senin mesajlarini goremedim gittin mi doktora?
tatlım çok ama çok sevindiiiim, aynı topikte takılıyordum, bende negatif almıştım, seni hatırlıyorum önce pozitifti sonra değerin düşmüştü, şu haberini alınca inan o kadar sevindimkiiiii piti seni de hemen süslesin tekrar:) benimde dondurulmuş tuttu çok şükür bende haftaya gideceğim, hamilelik takvimine göre aynı gün doğum görünüyor seninle:)merhabalaaaarrr beni hatırlanız mı bilmiyorum ocak ayı tüp yaptırıp kimyasal yaşayanlardanım...
Şuan çok heyecanlıyım adetim gecikmişti biraz ama arada gecikme oluyordu ondandır dedim kaç gündür test yaptırmadım ama göğüslerim iyice ağrımaya başlayınca bi umut baktırayım dedim ve 7590 çıktı bhcg ve uçuyorum mutluluktaannnn tüp bebek düşünüyoduk oysaki ve maddi olarak sıkıntı olduğundan bi kaç ay erteleme kararı almıştım kii bu haber üstüne süper olduu kesede göründü 10 gün sonra bebek için gidicez inş görmeye dua edin lütfen devam etsin yavrucuğumu alayım sağlıkla kucağıma Allah bekleyenlerin hepsine nasip etsin inşşşşş
tatlım çok ama çok sevindiiiim, aynı topikte takılıyordum, bende negatif almıştım, seni hatırlıyorum önce pozitifti sonra değerin düşmüştü, şu haberini alınca inan o kadar sevindimkiiiii piti seni de hemen süslesin tekrar:) benimde dondurulmuş tuttu çok şükür bende haftaya gideceğim, hamilelik takvimine göre aynı gün doğum görünüyor seninle:)
merhabalaaaarrr beni hatırlanız mı bilmiyorum ocak ayı tüp yaptırıp kimyasal yaşayanlardanım...
Şuan çok heyecanlıyım adetim gecikmişti biraz ama arada gecikme oluyordu ondandır dedim kaç gündür test yaptırmadım ama göğüslerim iyice ağrımaya başlayınca bi umut baktırayım dedim ve 7590 çıktı bhcg ve uçuyorum mutluluktaannnn tüp bebek düşünüyoduk oysaki ve maddi olarak sıkıntı olduğundan bi kaç ay erteleme kararı almıştım kii bu haber üstüne süper olduu kesede göründü 10 gün sonra bebek için gidicez inş görmeye dua edin lütfen devam etsin yavrucuğumu alayım sağlıkla kucağıma Allah bekleyenlerin hepsine nasip etsin inşşşşş
hatırlamaz olurmuyum poff bayram havası estırdın evımde:)))çok çok sevındım.ama demişlerd itüp bebek tedavısınden sonra ilaçların etkısıyle hamiş kalınabılıyo dıye..allah kucağınada aldırsın..şimdi süsleme zamanı:)))merhabalaaaarrr beni hatırlanız mı bilmiyorum ocak ayı tüp yaptırıp kimyasal yaşayanlardanım...
hepinizin her anne adayının yazdıkları öyle içtennki bende yazmak sizlerle paylaşmak istedim,bizimde sorunumuz açıklanmayan infertilite,yapılan tedavilerden sonuç alamadık ne yazıkki eylül ayında üniversite hastanesinde tüp bebek denedik ama olmadı,tüm umutlarını hayallerimiz yıkıldı,mayıs ayında 2,tüp bebek denemesi olucak bu kez farklı yerde,dr çok güveniyorum 1 ay önce kontrole gittiğimizde 6 tane yumurta var dedi ama 3 tanesi küçük 3 büyük olduğu için tedaviye başlayamadık,bu ayda tekrar gittiğimizde 18 ml yumurta vardı çatlamamış dr çok ilginç dedi,vücudun fizyolojisinden kaynaklı olabilir dedi yani bir ay daha bekliycez,üzüldük ama elden gelen bişey yok sabırlı olucaz,herbirimiz anne olmanın o güzel mutluluğunu en kısa sürede yaşarız
merhabalaaaarrr beni hatırlanız mı bilmiyorum ocak ayı tüp yaptırıp kimyasal yaşayanlardanım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?