kızlar ben 22 nisanda bebişimin kesesini gördüm kalp atışını duydum .darısı başınıza inşallah.2 tane 3 gün embriyosu transfer edilmişti. Biri sağlıklı ve benimle.dr bir sürü test verdi ve 7 mayısta tekrar kontrole çağırdı.o minik kalbin pıt pıt atışı var ya yok böyle birşey. ancak fırsat bulabildim. çünkü her fırsatı uyuyarak değerlendiriyorum.çok uykum var çokkkkkkkkkkkkk.hala korkularım bitmedi ya bebişime birşey olursa diye hep tereddütteyim artık birşey olmaz değil mi Allahın izniyle biraz içime su serpin ne olur?
birde kasık ağrılarım devam ediyor bunlar normal mi?bilgisi olan varsa cevap bekliyorum lütfen...
merhabalaaaarrr beni hatırlanız mı bilmiyorum ocak ayı tüp yaptırıp kimyasal yaşayanlardanım...
Şuan çok heyecanlıyım adetim gecikmişti biraz ama arada gecikme oluyordu ondandır dedim kaç gündür test yaptırmadım ama göğüslerim iyice ağrımaya başlayınca bi umut baktırayım dedim ve 7590 çıktı bhcg ve uçuyorum mutluluktaannnn tüp bebek düşünüyoduk oysaki ve maddi olarak sıkıntı olduğundan bi kaç ay erteleme kararı almıştım kii bu haber üstüne süper olduu kesede göründü 10 gün sonra bebek için gidicez inş görmeye dua edin lütfen devam etsin yavrucuğumu alayım sağlıkla kucağıma Allah bekleyenlerin hepsine nasip etsin inşşşşş
kızlar ben 22 nisanda bebişimin kesesini gördüm kalp atışını duydum .darısı başınıza inşallah.2 tane 3 gün embriyosu transfer edilmişti. Biri sağlıklı ve benimle.dr bir sürü test verdi ve 7 mayısta tekrar kontrole çağırdı.o minik kalbin pıt pıt atışı var ya yok böyle birşey. ancak fırsat bulabildim. çünkü her fırsatı uyuyarak değerlendiriyorum.çok uykum var çokkkkkkkkkkkkk.hala korkularım bitmedi ya bebişime birşey olursa diye hep tereddütteyim artık birşey olmaz değil mi Allahın izniyle biraz içime su serpin ne olur?
birde kasık ağrılarım devam ediyor bunlar normal mi?bilgisi olan varsa cevap bekliyorum lütfen...
ay ay ay inşallah banada nasip olur pıt pıtlar:)))bitanem artık korkma olurmu...o senınle ve sağlıklı basta diğer hamilelerden çok daha zor basladı yolculuğumuz ama onlardan farkımız yok...içini serin tut...kasık ve göğüs ağrılarım benımde devam edıyo...bunlar rahmın buyuduğunun işareti...görüşme işine gelınce haftasou ıkı gun çalışcam...gerıyede 1 mayıs yada ayın 4ü 5i kalıyo sizce ne zaman olsun?
merhabalaaaarrr beni hatırlanız mı bilmiyorum ocak ayı tüp yaptırıp kimyasal yaşayanlardanım...
Şuan çok heyecanlıyım adetim gecikmişti biraz ama arada gecikme oluyordu ondandır dedim kaç gündür test yaptırmadım ama göğüslerim iyice ağrımaya başlayınca bi umut baktırayım dedim ve 7590 çıktı bhcg ve uçuyorum mutluluktaannnn tüp bebek düşünüyoduk oysaki ve maddi olarak sıkıntı olduğundan bi kaç ay erteleme kararı almıştım kii bu haber üstüne süper olduu kesede göründü 10 gün sonra bebek için gidicez inş görmeye dua edin lütfen devam etsin yavrucuğumu alayım sağlıkla kucağıma Allah bekleyenlerin hepsine nasip etsin inşşşşş
[/QUOTE
poffycim bende hatırladım seni.Rabbimin hikmetleri o kadar büyük ki bizim akıl sır erdiremeyeceğimiz kadar büyük.O isterse imkansızları mümkün kılar.o kadar sevindim ki süper bir haber oldu.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
hepinizin her anne adayının yazdıkları öyle içtennki bende yazmak sizlerle paylaşmak istedim,bizimde sorunumuz açıklanmayan infertilite,yapılan tedavilerden sonuç alamadık ne yazıkki eylül ayında üniversite hastanesinde tüp bebek denedik ama olmadı,tüm umutlarını hayallerimiz yıkıldı,mayıs ayında 2,tüp bebek denemesi olucak bu kez farklı yerde,dr çok güveniyorum 1 ay önce kontrole gittiğimizde 6 tane yumurta var dedi ama 3 tanesi küçük 3 büyük olduğu için tedaviye başlayamadık,bu ayda tekrar gittiğimizde 18 ml yumurta vardı çatlamamış dr çok ilginç dedi,vücudun fizyolojisinden kaynaklı olabilir dedi yani bir ay daha bekliycez,üzüldük ama elden gelen bişey yok sabırlı olucaz,herbirimiz anne olmanın o güzel mutluluğunu en kısa sürede yaşarız
selam kızlar bayabir beklemeden ve araştırmadan sonra dün iğnelerime başladım.. Rabbim inşallah benim ve tum tedavı olan arkadaşlarımı emeklerını boşa çıkarmaz ve sonunda hayırlı haberler almamızı nasıp eder..
fıstık bizi gelişmelerden haberdar et olurmu inşallah çok çok sevınmekler nasip olur...dualarımız senınle...selam kızlar bayabir beklemeden ve araştırmadan sonra dün iğnelerime başladım.. Rabbim inşallah benim ve tum tedavı olan arkadaşlarımı emeklerını boşa çıkarmaz ve sonunda hayırlı haberler almamızı nasıp eder..
nurancım iyiyim çok şükür salı ilk randevum var sabırla beklıyorum sen nasılsın çoğu bıttı azı kaldı senın maşallah...selam canım nasılsın forumda gezerken baktımki konu açmışsın geriye dönük cok fazla okuyamadım neler yaptın nasıl gidiyor canım benim
havalar ısındı topik yalnız kaldı.neredesinşz kızlar?bir ses verin çok gezmeyin kıskanıyorum....
güzzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar Allah mutluluğumuzu isteyen herkese versin inş. doktor bana da kendliğinden olabilirsin demişti 3 ay sonra mutlu haberi aldık yeni bir tüp hazırlığına başlamak üzereyken... Rabbim ol dedi oldu çok şükürama yine de biraz korku var ilkinde de böyle sevinip kaybetmiştim yine öyle olur mu diye ... dua edin lütfen :26:[/Q
cnm bebişin hayırlı olsun gözün aydın çok sevindim.ben ikizlerimi 8. haftada kaybettim. rabbim sorunsuz bir hamilelik nasip etsin sana.
güzzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar Allah mutluluğumuzu isteyen herkese versin inş. doktor bana da kendliğinden olabilirsin demişti 3 ay sonra mutlu haberi aldık yeni bir tüp hazırlığına başlamak üzereyken... Rabbim ol dedi oldu çok şükürama yine de biraz korku var ilkinde de böyle sevinip kaybetmiştim yine öyle olur mu diye ... dua edin lütfen :26:[/Q
cnm bebişin hayırlı olsun gözün aydın çok sevindim.ben ikizlerimi 8. haftada kaybettim. rabbim sorunsuz bir hamilelik nasip etsin sana.
canım bebişilerini kaybetmene sebep ne idi? Allahım inşallah tez zamanda bebiş nasip etsin tekrar .
havalar ısındı topik yalnız kaldı.neredesinşz kızlar?bir ses verin çok gezmeyin kıskanıyorum....
fıstık bizi gelişmelerden haberdar et olurmu inşallah çok çok sevınmekler nasip olur...dualarımız senınle...
canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.İnşallah rabbim bizede ilk seferde nasıp ederde mucizeler kervanına bizde katılırız.Haberdar etmezmıyım memnuniyetle :)
polyanna rabbım nefesını bu kadar vermiş inan bunun tesellisi nasıl olur bılmıyorum allah bı dahakı sefere nasıp etsın...birde sebebi neydi?doktor bışey dedimi?güzzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar Allah mutluluğumuzu isteyen herkese versin inş. doktor bana da kendliğinden olabilirsin demişti 3 ay sonra mutlu haberi aldık yeni bir tüp hazırlığına başlamak üzereyken... Rabbim ol dedi oldu çok şükürama yine de biraz korku var ilkinde de böyle sevinip kaybetmiştim yine öyle olur mu diye ... dua edin lütfen :26:[/Q
ezelcin inşallah mutlu haberlerını paylaşırsın.bizde burda havalara uçarız...KIZLAAR BEN DE 1 MAYIS BAŞLIYORUM TEDAVİYE ALLAHIM İNŞALLAH HAYIRLI BİR EVLATLA SEVİNDİRİR BİZİ. bu kez uzun protokol bakalım sanırım daha fazla ilaç kullanıcam.... inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz...
olmazmıyım sevınçle beklıyorum.hepinizi çok özlemişim hasret giderelim...kizzzlaaaaarrrrr
gunaydinnnn
bugun evdeyim bi kontrol edeyim sizi dedim ne var ne yok yeni hamile var mi hali hazirda hamile olanlarin durumu ne?
piti unyeliarzu arayista hazir mi carsamba gunune?
guzel haberlerle dolu guzel bir hafta olsun operim hepinizi hamileleri iki kez operim:)))
fıstık bizi gelişmelerden haberdar et olurmu inşallah çok çok sevınmekler nasip olur...dualarımız senınle...
canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.İnşallah rabbim bizede ilk seferde nasıp ederde mucizeler kervanına bizde katılırız.Haberdar etmezmıyım memnuniyetle :)
hadi bakalım bi seferde kavuş allahın izniyle
kizzzlaaaaarrrrr
gunaydinnnn
bugun evdeyim bi kontrol edeyim sizi dedim ne var ne yok yeni hamile var mi hali hazirda hamile olanlarin durumu ne?
piti unyeliarzu arayista hazir mi carsamba gunune?
guzel haberlerle dolu guzel bir hafta olsun operim hepinizi hamileleri iki kez operim:)))
çarşamba Allahın izniyle hep beraberiz.gezeriz tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?