2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

canım çok sevindim darısı bizlere inşallah,eminimki o kalb atışını duymak herşeye değer,kendine dikkat et

ne kadar güzel bir haber beklenmedik anda sürpriz,bende ilk tüp denmesinde kimyasal gebelik yaşadığım söyledi,gelicek ay 2,tüp bebek denemsi olucak inş. bu kez tutar,sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş.

ay ay ay inşallah banada nasip olur pıt pıtlar:)))bitanem artık korkma olurmu...o senınle ve sağlıklı basta diğer hamilelerden çok daha zor basladı yolculuğumuz ama onlardan farkımız yok...içini serin tut...kasık ve göğüs ağrılarım benımde devam edıyo...bunlar rahmın buyuduğunun işareti...görüşme işine gelınce haftasou ıkı gun çalışcam...gerıyede 1 mayıs yada ayın 4ü 5i kalıyo sizce ne zaman olsun?

selam kızlar bayabir beklemeden ve araştırmadan sonra dün iğnelerime başladım.. Rabbim inşallah benim ve tum tedavı olan arkadaşlarımı emeklerını boşa çıkarmaz ve sonunda hayırlı haberler almamızı nasıp eder..

allahin mucizeleri bitmiyor seni cok iyi hatirliyorum allahim tamamina erdirsin cok sevindim. boyle guze; haberlerle dolsun topicimiz

piticim ben de seni arayacaktim benim icicn 1 mayis da 4 mayis da uygun ama lutfen pazar gunu 5 mayis olmasin, sizden haber bekliyorum

Bu çok harika bir şey, Allah'tan umudumuzu kaybetmememiz gereketiğine çok güzel bir örnek, Her şeyin bir zamanı var. sizin için de bu zaman uygunmuş demekki. Allah tamamına erdirsin, hepimiz sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah...

Hoşgeldin aramıza, inşallah tedavin olumlu devam eder ve tedavi sonunuda sende hayırlısıyla bebeğine kavuşursun. Bu topikte sabredip sonunda mükafatını alan çok arkadaş var inşallah sende pozitif sonuç alırsın. Allah'tan Umudunu hiç kaybetme.

Tedavin hayırlı olsun. İnşallah tedavi sonucunda hayırlısıyla sen de bebeğine kavuşursun. Allah kimseyi evlatsız bırakmasın, hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin.

AMİN...

Gözün aydın Allah tamamına erdirsin ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah. Ben ilk keseyi gördüğümüzde ve kalp atışlarını duyduğumda sevinçten ağlamıştım. Dediğin gibi yok böyle bir şey çok güzel bir duygu. Ben de senin gibi ilk zamanlar sürekli uyumak istiyordum. Kasık ağrıları da normal kafana takma, rahmin büyümesiyle ilgili bir şey. Aklına kötü şeyler getirme. İyi düşün iyi olsun...

selam canım nasılsın forumda gezerken baktımki konu açmışsın geriye dönük cok fazla okuyamadım neler yaptın nasıl gidiyor canım benim

fıstık bizi gelişmelerden haberdar et olurmu inşallah çok çok sevınmekler nasip olur...dualarımız senınle...

selam canım nasılsın forumda gezerken baktımki konu açmışsın geriye dönük cok fazla okuyamadım neler yaptın nasıl gidiyor canım benim
nurancım iyiyim çok şükür salı ilk randevum var sabırla beklıyorum sen nasılsın çoğu bıttı azı kaldı senın maşallah...
havalar ısındı topik yalnız kaldı.neredesinşz kızlar?bir ses verin çok gezmeyin kıskanıyorum....

arzucum kıskanma senlede gezcem çarsamba:))))

KIZLAAR BEN DE 1 MAYIS BAŞLIYORUM TEDAVİYE ALLAHIM İNŞALLAH HAYIRLI BİR EVLATLA SEVİNDİRİR BİZİ. bu kez uzun protokol bakalım sanırım daha fazla ilaç kullanıcam.... inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz...

kizzzlaaaaarrrrr
gunaydinnnn
bugun evdeyim bi kontrol edeyim sizi dedim ne var ne yok yeni hamile var mi hali hazirda hamile olanlarin durumu ne?
piti unyeliarzu arayista hazir mi carsamba gunune?
guzel haberlerle dolu guzel bir hafta olsun operim hepinizi hamileleri iki kez operim:)))

çarşamba Allahın izniyle hep beraberiz.gezeriz tatlım..

ben hazırım arkadaşlar.çebuk gelse şu çarşambada bol bol dertleşsek.arada bana uyku izni verir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…