canııııııım mutlaka yarınki iğnemde deneyeceğim bende dönemiyorum bile yataktabenim bugün 6. günüm 1 gün var aramızda Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.
ankara centrumda tedavim canım belirti yok maalesef yadene dene arkadasım dene ve bu yorumu herkes paylaşssın umarım herkes faydasını görurur ınsallah senle aramızda 1 gun var demek sevındım umarım allah gerek maddı gerek manevı verılen mucadelemızı karsılıksız bırakmaz ınsallah sende bende ve hepimiz bu zorlu surecı ALLAH'IN iznıyle guzel haberlerle sevınerek atlatır ve bundan sonrakı hamılelegın vermıs olacagı duyguyla dunyaya getırmeyı basarırız ınsallah
ha bırde sen nerdensın hangı merkezde tedavı gördun ve belırtılerın falan varmı paylasıp bırbırımızle ıstısare etmekte fayda var ben mersınden yeliz
adana turan cetın tup bebek merkezınde yaptırdım.
bende aranıza yenı katıldım umarım allah c c anne olma duygusunu hepimize yasatır insallah amin
ben gecen hafta tansfer yaptırdım bugun 7 gunum cok bı belırtım yok umarım hayırlısı ıle sag salım tutunur ve 5 gun sonra mujdelı haberı alırım benım aslında buraya yazmamdakı amacım kullandıgım progestan 50 mg ıgne hakkında dr bana verdı hergun kullanmam gerekıyormus ben bu ıgneyı 4 gune kadar kullandım ama anamdan emdıgım sut burnumdan geldı dıyebılırım vurunduktan 6 saat sonra dahada artıyor agrılar ve ben bu agrının IKSIRINI buldumarkadaslar bu ıgneyı yaptırmadan once ve yaptırdıktan sonra bıldıgımız zeytın yagını ıgne vurulacak bölgeye parmanızla masaj yapar seklınde surun ınanın ne ıgne olurken nede olduktan sonra her hangı bır agrı olusmuyor saglamasını yapıcak olursak durum sundan ılerı gelıyor bu ıgnenın ıcerısınde yag karısımı var ve vucutta dagılması zamn alıyor zeytın yagının burdakı rolude ıgne olucak bölgeyı yumusatması ve ıgnenın vurulan bölgede dagılımının agrısız bır sekılde dagılımasına neden olmakta ve agrılı ıgne kullanımındakı sıkıntılarımızıda bu sekılde almakta umarım dener ve faydasını görursunuz.
Cok normal cnm hic korkma bi zamandan sonra gidiyo agrilarhamiş arkadaşlar sizlere bir sorum var. bu gün transferimin 18 .günü ve çokkk şükür rabbime hamileyim.ama benim sağ kasığımdaki ağrı zaman zaman azalıp artarak devam ediyor ve kasıklarımdaki adet olacakmışım gibi olan ağrıda devam ediuor. bu ağrılar normal mi?çokkk korkuyorum tehlikeli bir durum belirtisi mi acaba.ne olur cevap verinnnnn
Cok normal cnm hic korkma bi zamandan sonra gidiyo agrilar
canım benimde transferimin bu gün 9.günü ama bana doktor iğne felan vemedi pregestanı fitil olarak vajinadan sabah akşam 2 şer tane koyuyorum acaba iğne tutunmasında dahamı büyük rol oynuyor bilemedim.gerçi her doktorun tedavi yöntemi farklı oluyor.ben ilk bebeğimdede 3 ayıma kadar aynı fitili kullanmıştım.ayrıcıca tranferden hemen sonra düşüğü engellemek için puluton adında bir iğne yaptılar bana 1 hafta sonra aynı iğneyi tekrarlamamı söylediler bende cuma günü yaptırdım ve hala iğne yerim çok sızlıyor vermiş olduğun bilgi içinde ayrıca teşekkür ederim aklımızda bulunsun.hadi bakalım inşallah seninde benimde ve tüm bekleyen arkadaşlarında hayırlı güzel haberlerini alırız mutlaka sonucu burada bizlere bildir öpüyorumm...
ankara centrumda tedavim canım belirti yok maalesef ya
canim cok tesekkurler.agrisa korkuyorum agrimasa korkuyorum.dusuk belirtisi falan degil demi
Asla degil benimde oyleydi ha oldum ha olucam diyodum bak simdi 12 haftalik hamileyim Cok sukur rabbim emegimizi bosa cikarmasin
Canım çok teşekkür ederim. Ne zormuş ya.kucağa alana kadar rahat nefes alamayacağız galiba.sayende rahatladım biraz.
tatlım o his bendede var bebiş kese yapıyo kendıne accık çekçez...ne çektik be arzu:)))hamiş arkadaşlar sizlere bir sorum var. bu gün transferimin 18 .günü ve çokkk şükür rabbime hamileyim.ama benim sağ kasığımdaki ağrı zaman zaman azalıp artarak devam ediyor ve kasıklarımdaki adet olacakmışım gibi olan ağrıda devam ediuor. bu ağrılar normal mi?çokkk korkuyorum tehlikeli bir durum belirtisi mi acaba.ne olur cevap verinnnnn
canım benimde transferimin bu gün 9.günü ama bana doktor iğne felan vemedi pregestanı fitil olarak vajinadan sabah akşam 2 şer tane koyuyorum acaba iğne tutunmasında dahamı büyük rol oynuyor bilemedim.gerçi her doktorun tedavi yöntemi farklı oluyor.ben ilk bebeğimdede 3 ayıma kadar aynı fitili kullanmıştım.ayrıcıca tranferden hemen sonra düşüğü engellemek için puluton adında bir iğne yaptılar bana 1 hafta sonra aynı iğneyi tekrarlamamı söylediler bende cuma günü yaptırdım ve hala iğne yerim çok sızlıyor vermiş olduğun bilgi içinde ayrıca teşekkür ederim aklımızda bulunsun.hadi bakalım inşallah seninde benimde ve tüm bekleyen arkadaşlarında hayırlı güzel haberlerini alırız mutlaka sonucu burada bizlere bildir öpüyorumm...
kızlar maşallah diyim bebişime bugun 13.gunum 407.8 çıktı değerim...tir tir titredim beklerken...doktorumuda aradım çok sevındı...salı tekrar et dedi...inşallah katlancak ...hepinizi seviyorum:)))
tatlım o his bendede var bebiş kese yapıyo kendıne accık çekçez...ne çektik be arzu:)))
bende denicem yarın iğnem var ...hemde pluton sızım sızım sızlatıyo doktor bana her hafta bası vermişti...emelim bu arada ilk bebeğimde demişsin bı evladın varmı yoksa devam etmedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?