Bir Kizim olsun..Parfum niyetine sut kokusu sinsin uzerime.Uykusuz kalmaktan goz altlarim çoksede gaz sancilarini gordukçe içim acisada kusmugunu temizlemekten hep gurur duyayim.Tirnagini keserken aman etini kesmeyeyim diye içim sizlasin.iGne zamanlarinda elinden tutup guç vereyim ona.Altini aldigimda poposu pismesin diye kremler sureyim.Yeni yeni disleri çiktiginda mutluluktan havalara uçayim.Herkes goz kismi O'na benziyo desin Sevdigime bakip.Dudaklari bal gibi ayni sen.Bu tipki ikinizin karisimi olmus deinler.Sevdigimin gozlerine bakip gurur duyayim.Gozlerim dolsun.Mutlu olayim.Kizimin saçlari çikmaya basladiginda minicik tokalarla susleyip pusleyeyim onu selaleler yapayim saçlarindan.Yurumeye basladiginda kulotlu çorapla minicik etegiyle goreyim onu.Gurur duyayim bu benim kizim diyeTipis tipis yururken bezi yuzunden tebessumle ALLAH'ima hep sukredeyim.O buyudukçe bende buyuyeyim olmaz mi ?ALLAH evlat sahibi olmak isteyen kardeslerime insallah bunlarin en guzelini yasatir,birbirimize bu cuma gununde dua edelim insallah...
Bir Kizim olsun..Parfum niyetine sut kokusu sinsin uzerime.Uykusuz kalmaktan goz altlarim çoksede gaz sancilarini gordukçe içim acisada kusmugunu temizlemekten hep gurur duyayim.Tirnagini keserken aman etini kesmeyeyim diye içim sizlasin.iGne zamanlarinda elinden tutup guç vereyim ona.Altini aldigimda poposu pismesin diye kremler sureyim.Yeni yeni disleri çiktiginda mutluluktan havalara uçayim.Herkes goz kismi O'na benziyo desin Sevdigime bakip.Dudaklari bal gibi ayni sen.Bu tipki ikinizin karisimi olmus deinler.Sevdigimin gozlerine bakip gurur duyayim.Gozlerim dolsun.Mutlu olayim.Kizimin saçlari çikmaya basladiginda minicik tokalarla susleyip pusleyeyim onu selaleler yapayim saçlarindan.Yurumeye basladiginda kulotlu çorapla minicik etegiyle goreyim onu.Gurur duyayim bu benim kizim diyeTipis tipis yururken bezi yuzunden tebessumle ALLAH'ima hep sukredeyim.O buyudukçe bende buyuyeyim olmaz mi ?ALLAH evlat sahibi olmak isteyen kardeslerime insallah bunlarin en guzelini yasatir,birbirimize bu cuma gununde dua edelim insallah...
neredesiniz hatunlar.işten ancak fırsat buldum.özledim sizleri.değerim şükür katlanmış.22 nisanda kontrole gideceğim .hayırlısı ile bebişin ya da bebişlerin keselerini görmeye.bir sorum olacak bu muayenede vajinal mi olacak bilgisi olan var mı?
ah benım mufim sen n de güzelsin...allah hiç bi kulunu kapısından geri çevırmez inşallah bi gun o küçük kızçen olucak sen yeterkı ınan...Bir Kizim olsun..Parfum niyetine sut kokusu sinsin uzerime.Uykusuz kalmaktan goz altlarim çoksede gaz sancilarini gordukçe içim acisada kusmugunu temizlemekten hep gurur duyayim.Tirnagini keserken aman etini kesmeyeyim diye içim sizlasin.iGne zamanlarinda elinden tutup guç vereyim ona.Altini aldigimda poposu pismesin diye kremler sureyim.Yeni yeni disleri çiktiginda mutluluktan havalara uçayim.Herkes goz kismi O'na benziyo desin Sevdigime bakip.Dudaklari bal gibi ayni sen.Bu tipki ikinizin karisimi olmus deinler.Sevdigimin gozlerine bakip gurur duyayim.Gozlerim dolsun.Mutlu olayim.Kizimin saçlari çikmaya basladiginda minicik tokalarla susleyip pusleyeyim onu selaleler yapayim saçlarindan.Yurumeye basladiginda kulotlu çorapla minicik etegiyle goreyim onu.Gurur duyayim bu benim kizim diyeTipis tipis yururken bezi yuzunden tebessumle ALLAH'ima hep sukredeyim.O buyudukçe bende buyuyeyim olmaz mi ?ALLAH evlat sahibi olmak isteyen kardeslerime insallah bunlarin en guzelini yasatir,birbirimize bu cuma gununde dua edelim insallah...
onlar daha çok çok küçük o yuzden ancak vajınal bakılır...neredesiniz hatunlar.işten ancak fırsat buldum.özledim sizleri.değerim şükür katlanmış.22 nisanda kontrole gideceğim .hayırlısı ile bebişin ya da bebişlerin keselerini görmeye.bir sorum olacak bu muayenede vajinal mi olacak bilgisi olan var mı?
canım rabbim bu güzel duayı kabul etmez mi hiç... yeter ki umudunu kaybetme rabbim hayırlı zamanı biliyordur.ben tam umutları kaybederken aldım güzel haberi.inşallah sende hayırlı zamanda hayırlı evlat sahibi olacaksın.şimdi daha stresli günler var önümde acaba keseyi görecek miyim,kalp atışlarını duyabilecek miyim ve düşük yapar mıyımmm gibi gibi...bu durumda Allaha sığınmaktan başka çare yok bitanem..
topiğimin hamişleri iş hamiş kalmakla bitmıyo tatmayan arkadaslarımda zamanı geldığınde bebişlerine kavusup bu tedırgınlığı yaşayacaklar sorum şu kalp ve keseyı ne zaman görüp duydunuz?
canım ben pozitif sonucu aldıktan sonra doktor 15 gün sonraya randevu verdi o zamanda 5+6 günlük olmuştuk ve hem keseyi hem kalp atışını birlikte gördük.darısı sana ve tüm bekleyenlere olsun inşallah.
tatlım 7.gun ıdrar testı için çok erken benım7.gun kanda 66 olduğu halde çok çok silik çıkmıştı lütfen sıkma canını 3 gun daha bekle olurmu...daha çok taze bebişin ona zaman ver...sakın umutsuz olma hep guzel düşün...harkesın hcg sının kana ve ıdrara karışma hızı farklıdır...kiminin 5.gunde kiminin 10.gunde çıkar...
tesekkur tatlım ben şimdi asıl test gunumde yapcam tekrar kan tahlılı ve doktorumu arıcam daha haberi yok..bakalım sabırla beklıyorum...
evet canım maalesef vajinal oluyor.benim doktorum 12. haftaya kadar vajinal dedi tüp bebiş olunca böyle oluyor:)[/QUOTE
ne özel bebiş bunlar ya..normal yapamadık diye mi bunlar hep.neyse rabbim sağlıklarını versin ailesine vatanına hayırlı evlatlar olsunlarda biz biraz daha açarız ne olacak
cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkürler...
amiiiiiiin...çok güzel yazmışsın arkadaşım...okurken çok duygulandım...
Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek;
Baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…
Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…
Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…
Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…
anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…
anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek
hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...
bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...
arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...
anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...
bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek...
anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek...
anne olamamak demek hayata tutunma dalının olmaması demek..
anne olamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek...
anne olamamak demek çok sevdiğin eşinle önceden onu hissetmek için sevişmek yerine sadece bebek sahibi olabilmek için sevişmek demek..
anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek...
anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...
anne olamamak her duyduğu karışımları yapmak demek...
anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek...
Canım ne güzel anlatmışsın.sabah sabah mahvettin beni...........güzel annem bekle geleceğiz sana önce göbüşe ...sonra kucağa az kaldı annem...
çok hoşuma gitti..tam içimizdekileri anlatmış zaman zaman yaşadığımız duyguları anlatmış dimi.İnşallah cnm benim inşallah.Rabbimm isteyen herkese çok aratmadan versin.
cnmmm duygulandırdın hepimizi....bunlar hepimizin ortak duyguları...birçoğunu yaşadık,yaşıyoruz da hala...en acısı da yalnız ölmek korkusuAnne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek;
Baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek
Hiç sebep yokken iki de bir belki hamileyimdir deyip gidip test yaptırmak demek
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek
Çocuk tedavisi görürken ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum diye gözyaşı dökmek demek
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan çocuk yok mu? diye sorup, yaranı kanatması demek
Türbelere gidip Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et diye gözyaşlarıyla dua etmek demek
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, hadi gel artık tükeniyorum diye yalvarmak demek
anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek
anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek
bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...
anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...
anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek...
anne olamamak demek çok sevdiğin eşinle önceden onu hissetmek için sevişmek yerine sadece bebek sahibi olabilmek için sevişmek demek..
anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek...
anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...
bende aranıza yenı katıldım umarım allah c c anne olma duygusunu hepimize yasatır insallah amin
ben gecen hafta tansfer yaptırdım bugun 7 gunum cok bı belırtım yok umarım hayırlısı ıle sag salım tutunur ve 5 gun sonra mujdelı haberı alırım benım aslında buraya yazmamdakı amacım kullandıgım progestan 50 mg ıgne hakkında dr bana verdı hergun kullanmam gerekıyormus ben bu ıgneyı 4 gune kadar kullandım ama anamdan emdıgım sut burnumdan geldı dıyebılırım vurunduktan 6 saat sonra dahada artıyor agrılar ve ben bu agrının IKSIRINI buldumarkadaslar bu ıgneyı yaptırmadan once ve yaptırdıktan sonra bıldıgımız zeytın yagını ıgne vurulacak bölgeye parmanızla masaj yapar seklınde surun ınanın ne ıgne olurken nede olduktan sonra her hangı bır agrı olusmuyor saglamasını yapıcak olursak durum sundan ılerı gelıyor bu ıgnenın ıcerısınde yag karısımı var ve vucutta dagılması zamn alıyor zeytın yagının burdakı rolude ıgne olucak bölgeyı yumusatması ve ıgnenın vurulan bölgede dagılımının agrısız bır sekılde dagılımasına neden olmakta ve agrılı ıgne kullanımındakı sıkıntılarımızıda bu sekılde almakta umarım dener ve faydasını görursunuz.[/QUO
hayılı olsun arkadaşım...umarım iyi haberlerini alırız burdan...çok teşekkürler paylaşımın için,aklımızda olsun...
bende aranıza yenı katıldım umarım allah c c anne olma duygusunu hepimize yasatır insallah amin
ben gecen hafta tansfer yaptırdım bugun 7 gunum cok bı belırtım yok umarım hayırlısı ıle sag salım tutunur ve 5 gun sonra mujdelı haberı alırım benım aslında buraya yazmamdakı amacım kullandıgım progestan 50 mg ıgne hakkında dr bana verdı hergun kullanmam gerekıyormus ben bu ıgneyı 4 gune kadar kullandım ama anamdan emdıgım sut burnumdan geldı dıyebılırım vurunduktan 6 saat sonra dahada artıyor agrılar ve ben bu agrının IKSIRINI buldumarkadaslar bu ıgneyı yaptırmadan once ve yaptırdıktan sonra bıldıgımız zeytın yagını ıgne vurulacak bölgeye parmanızla masaj yapar seklınde surun ınanın ne ıgne olurken nede olduktan sonra her hangı bır agrı olusmuyor saglamasını yapıcak olursak durum sundan ılerı gelıyor bu ıgnenın ıcerısınde yag karısımı var ve vucutta dagılması zamn alıyor zeytın yagının burdakı rolude ıgne olucak bölgeyı yumusatması ve ıgnenın vurulan bölgede dagılımının agrısız bır sekılde dagılımasına neden olmakta ve agrılı ıgne kullanımındakı sıkıntılarımızıda bu sekılde almakta umarım dener ve faydasını görursunuz.
Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek;
Baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…
Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…
Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…
Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…
anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?