2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

PITI'CiM OCAK AYINDA BERABER BASLADIK MALESEF NEGATIFLE SONUCLANDI TEDAVIM,SIK GIRMESEMDE ARADA BAKIP TAKiP EDIYORUM SIZLERI SENI COK MERAK EDIYORDUM ALLAH GONLUNE GORE VERDI,EMBRIYOLARINI SABIRLA BI KAC AY BEKLEDIN VE MUTLU HABERI ALDIN.ALLAH SAGLIKLA DA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN,SIZDE BIZLERI UNUTMAYIN DUALARINIZDA LUTFEN ALLAHA EMANET OLUN.

canm ınsallah hamılesındı bende tüpbebek tedavısındeyım transfer olmadı daha sımdıden heycanlıyım Rabbım hepimze bebek nasıp etsin

canm hayırlısı olsun ıns bende tupbebek tedavsındeym hang hastanede yaptırdın memnun kaldınmı bende medıpol koşuyolu hastanesınde tedavıdeym

maşallahhh inan çok sevındım uzun bekleyişlerin ardından beklenen guzel haber geldı,Rabbim sağ salim kucağına aldığın gunlerıde gosterir inşallah... boyle pozitif haberleri aldıkça inancım artıyor..

arzucum Rabbim kucağına da almayı naip etsın ne mutlu haberler alıyorum bu ara sureklı hamişler var etrefımda uğurunuz şansınız bizede geçer inşallah,sanada kocaman bir Maşallah..

Piticim ve arzucum ikinizide canı gönülden tebrik ediyorum ben hamile oldugumu ögrendigim gün evime güneş dogdu demiştim şimdide ikinizin evine güneş dogdu ne güzel.rabbim hepimizin dogum haberlerini burdan vermeyi nasip etsin inşallah öpüyorum kızlar sizi ve bebişlerinizi.

arzum tebrik ederim seni tatlım Rabbim sonuna kadar güzel eyleyip kucağında da göstersin.İyi ki varsınız ya iyiki tanışmışız diyorum.Böyle arkadaşlarımın olması ne kadar güzel :)) bu arada Allahın izniyle ikizler geliyo galiba annesi..

benim topik yoldaşlarım inanın benı çok mutlu ettınız hepiniz ayrı ayrı kıymetlısınız...allah hamıle olanlara hayırlı doğum bekleyenlereyse hayırlı evlat nasip etsin...bu iş pozitif düşünme işi.beni burda 4 aydır tanıyosunuz.hiç içimi karartmadım hep güzel olucak dedim.mutlu sonu görmeden asla ölmicem dedim.şimdi ise yalvarıyorum allaha canını sen üfledin kucağımada sen sağlıkla aldır dıye...nolur guzellikler dileyin..allah kullarına merhamet eder...

arka arkaya haberlerinizi okuyunca çok sevindim. ikiniz içinde hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin. Maşallah nazar değmesin topiğikteki hamile sayısı artıyor. hamile olan herkes inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir ve tedavisi devam eden arkadaşlar da inşallah pozitif sonucu görür Allah'ın izniyle.

hayırlı ve uğurlu olsun canım :) inşallah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin Allahım

oo ne güzel haberler bunlar, önce Arzu sonra sen :) tebrik ederim canım. Sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Allahım. Darısı başımıza inşallah :)

nasıl sevindim anlatamam yaaaa, gözün aydın tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla, azmin ve sabrın sonu selamet bi kez daha kanıtlandı! konuyu takip ediyordum sürekli seni ve arzuyu merak ediyordum çok mutlu oldum darısı başımıza inş..

sık yazamasam da takip etmeye çalışıyorum. ikinizi de canı gönülden tebrik ederim. Allah şimdi hayırlısıyla dünyanın en güzel sesi, minik pıtpıtları duymanızı nasip etsin inş

YAAA ÇOK SEVİNDİM Allahım devamını getirsin inşallah Güzel haberlerle başladık haziranda da bende transfer sırası rabbim olmayan herkese versin inşallah benim oğluşumu da kardeşsiz bırakmasın inşallah:)))

piti çok mutlu oldum benimde 7. günde idrar testinde ikinci çizgi çıkmıştı şimdi 11 haftalık ikizlere hamileyim hep senin pozitifliğinle yol aldık Rabbim başkası için ne istiyorsan onu sana verir bak öylede oldu herkese moral verdin artık hiç endişeye yer bırakma değerin yükselcekte keseyide kalp atışınıda görcen en güzel zamanların bol bol yemek ye inş senin olmaz ama ben 5 haftadan beri çok kötü kusuyorum ama herşey onlar için çünkü biz anne olcaz

leeeeeennnnnn ana mi oluyosunuz simdi????
ay dur ariyorummmmmmm ikinizi de!!!! :))))))))

tatlım tel kapalı çok çok çok teşekkür sıra sende hemen istiyoruz güzel haberler...rabbıme bol bol dua edıcem hem kendım hem sizler için.bu sefer yaramazlık yapmayıp içinde seyahat etmesın dıye:)hayırlısıyla inşallah...

kızlar bişey sorcam şimdi benim son adet tarihim 16 mart transfer tarıhim 1 nisan 5.gün embriyosu şimdi hesaplarıma göre benim bebiş allahın izniyle bugün 3+4 mü?bilgilendirirseniz sevınırım...

nerelerdesin senden haber yok merak ediyorum sonucunu... umarım hayırlı sonuçlar yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…