merhaba kızlar,
bende gelecek ay çalışmalara başlayacam, ama fulya bahçeci ile memorial arasında kararsızım, kafam çok karıştı, yardıma ihtiyacım var, siz de araştırma yapmışsınızdır kimi önerirsiniz? cevabınız için şimdiden çok teşekkürler
Ins canim amin bu sefer yuzumuzu allah guldursun..senin kac embirion vardioh oh maşallah allah göbişinede kondursun:)haydi bakalım haftasonu transfere...
mimosa topiğimizin ilk hamilelerinden çok sevindim güzel haberlerine küçük yaramazın uslu uslu büyüsün...
Ins canm ins...transfer olunca ben hep agliorum duygulaniorm ya niye bilmiormhııııı anca çaktım olayı şimdi benim transfer 1 nisan ya şaka gibi olucak benim meleğim:)çok sempatik olucak teyzeleri...he heytttt...
canım çok sevindim transferin günü belli olmuş. hayırlısıyla gerisi de gelecek. benim yumurta toplanmadan önce 11.3 idi. bana da doktorum 8mm ve üzeri sağlıklıdır demişti. her şey gönlünüzce olsun...arkadaşlar bugun 13.günüm kontrolum vardı allah nasip ederse pazartesi 17.günüm ve transferim var.doktor çözcek bakalım bebişimi ve 5.güne taşıyacak.inşallah sağlıklı bi şekilde gelişir ve gelir bana...sizlere bir sorum var özellikle topiğimiz hamişlerine transfere dört gün kala rahim kalınlığı 8.3 güzel dedi doktorum ideal olanda 8-10 arası olması dedi. transfere kadar yaklaşık 9 olur dedi.peki ya sizlerin kaçtı?
mimosa gönlünü ferah tut. Allah istemeseydi o bebişler hayaldi bizim için.Dün doktorda kontrolümüz vardı. Bebeğimizi ultrasonda gördük ve kalp atışlarını duyduk. Çok şükür bir problem yokmuş, doktor her şey iyi dedi. Çok mutlu olduk.
Ayrıca ikili test için kan verdik. İnşallah onun sonucuda temiz çıkar. bizim için de dua edin arkadaşlar bir problem çıkmasın.
skgk gözünü kapatıp uyuyosun açıp uyanıyosun anlamıyosun ne olmuş ne bitmiş. benim hiç ağrımda olmamıştı. doğumu nasıl yapıcaz biz korkma bea...canım rabbim bu sefer inşallah çifter çifter verir inşallah,çok sevndm senn adına ınan bende şimdi çok heyecanlıyım biran once nisan gelsın tedavıye başlayayım diyorum ama yumurta toplama işlemimnden korkuyorum ben yaa(
taze anne hadi hayırlı olsun. Allah sende günden güne büyümelerini nasip etsin...kızlar hepinize çok tesekkür ederim Allah razı olsun bebislerimi aldım evimize geldik ...
umarım teyze oldugunuzun müjdesinide veririm
gamze hayırlı olsun bakalım ama lütfen bu kez karamsar olma. bebeklerin sana gelecekler...Kizlar hepinize cok tesekkur ederim biraz agrim ve kanamam var ama cok sukur iyiyim yatiorum...21 tane yumurta toplandi yarin ariycaklar ne zaamn transfer olcagimi ve kac embiriom olustugunu soliycekler....
cumartesi günü bi taze annemiz daha olcak nee güzell...Dun 21 yumurta toplanmisti bunlarn 17 tanesini isleme almislardi ve saglikli bir sekilde 13 embiriom olmus cok sukur ya rabbim...cumartesi transferm olck iki embirio
Ayvanar muhtemelen senin için çok geç kaldım ama aklımdayken söyliyeyim. Kararsız kalmakta haklısın. Çünkü her 2si de İstanbul'un ve belki de Türkiye'nin en iyileri. Ben Memorial'da tüp bebek yaptım ve 1de 2 oldu!Geçenlerde doktorumun artık Memorial'da olması sebebi ile de buraya normal rutin kontrollerime gittim. Her 2si tarz olarak çok farklı. Şimdi doktorumu tanıdığım için bir yanım Bahçeci diyor. Çünkü Güvenç Karlıkaya muhteşem bir adam. Benim hep içimi ferahlatan, sakin ve sıcak bir tarzı var. Memorial ise uçtan uca son derece profesyonel bir servis veriyor. Aynı yerde doğumunu da yapabilmek bir konfor...
Kararınız ne olursa olsun hayırlısı olsun!
ben memorialde 5. denememi yaptırdım. orada daha yeni teknikler uygulanır diye gittim ama öncekilerden bir farkı yoktu. doktorumda Güvenç beydi. kısa protokol tüp bebek yaptılar.sonuç negatifti.
mimosa topiğimizin ilk hamilelerinden çok sevindim güzel haberlerine küçük yaramazın uslu uslu büyüsün...
mimosa gönlünü ferah tut. Allah istemeseydi o bebişler hayaldi bizim için. ...
canim tesekkur ederim insallah bebislerim tutunur.raporluyum canim ama simdiden sıkıldim evde vakit gecmiyor.ve vicdan yapiyorum ogrencilrim konulardan geri kaliyor diye.biliyogrum sacma ama elimde degil.sen nasilsin nasil geciyor hamislik.
dayanamadım çiğ köfte yedim ya zararlı mi bu dönemde acısızdi ama
afiyet şeker olsun arkadaşıma...bende güzel havada yatmadan önce geziyim dedim...temizlikti yemekti derken geçiyo vakit ama yatınca geçmiyodur.az daha sabret canım yarısı bitti neredeyse:)kendine dikkat et olurmu...[/QUOTE
Canımsin hızır gibi yetiştin valla .çok sıkıcı gerçekten ya.geçmiyor vakit .çok iyi yapmışsın gezerek.sorun olmaz değil mi çiğköfte yemek.
dayanamadım çiğ köfte yedim ya zararlı mi bu dönemde acısızdi ama
Piticim bnmde 8-9 civariydi canim..transferin yaklasmis guzel haberlerini bekliyorum..bnm bebisim 15 haftalik oldu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?