Ewet cnm fark etmiyo ama sen karnini tok tut daha iyi bence rabbim yuzunu guldurur ins
Kızlar merhaba,
ben test sonucumu aldım, malesef negatif. Kısmet değilmiş. Bir dahakine inşallah..
Kızlar merhaba,
ben test sonucumu aldım, malesef negatif. Kısmet değilmiş. Bir dahakine inşallah..
Kızlar merhaba,
geçmiş olsun .umudunu yitirme...allahtan hayırlısını dile...
(( kelimelerın bittiği an inan burda negatif alan arkadaşları duydukça çok uzuluyorum.inşallah bidahakine olur demekki zamanı vakti gelmemiş demekten başka çaremiz yok sanırım..
canım benim ne desem boş biliyorum ama sakın pes etme rabbim bir gün hepimize anne olma şansı verecek bunu sakın unutma.
Arkadaslar ilaclari biraktiktan kac gun sonra adet oldunuz acaba.
Haklisin canim. Baskalarin dusunceleri sozleri etkiliyo bizleri ne yazik ki. Hala sonuca bakiyorum ben yanlislik yapmiyim diye :) sonuc kisminda 0,157 yaziyo. Ah diyorum basindaki sifir olmasaa.Canım çok üzüldüm haberini okuyunca, Rabbim hayırlısını versin hepimize. bende negatif sonucu aldığımda kendi derdime yanamadan duyacağım ahları vahları nedenleri düşünerek depresyona girmiştim, ama sen bunlara takılma bence, çabuk toparlanmaya bak. 4 gün sonra adet olmuştum ben.
Haklisin canim. Baskalarin dusunceleri sozleri etkiliyo bizleri ne yazik ki. Hala sonuca bakiyorum ben yanlislik yapmiyim diye :) sonuc kisminda 0,157 yaziyo. Ah diyorum basindaki sifir olmasaa.
Var canim cok sukur. Bende karin sisligi oldugu icin bir ay gec transfer yapilmisti. Yani bu transferim de dondurulmus embriyoydu. 5. Gun blast , birinci kalitr ve dondurulmus embriyoydu. Hemsireye haber verince cok sasirdi. Biz size kesin diye bakiyorduk. Bizim dondurulmus transferinde basari oranimiz %80di falan dedi. Ama olmayinca olmuyor iste.dondurulmuş embriyo varmıydı canım?
Var canim cok sukur. Bende karin sisligi oldugu icin bir ay gec transfer yapilmisti. Yani bu transferim de dondurulmus embriyoydu. 5. Gun blast , birinci kalitr ve dondurulmus embriyoydu. Hemsireye haber verince cok sasirdi. Biz size kesin diye bakiyorduk. Bizim dondurulmus transferinde basari oranimiz %80di falan dedi. Ama olmayinca olmuyor iste.
ya bak %80 başarı olduğunu bıle yazıyosun ama vakti değilmiş inan butun gun okulda aklımdaydın.hayırlısı allahtan diyecek bişey yok.ama yınede dondurulumusun var en kısa surede tekrar deneyıp bebeğine kavuşman dileğiyle.
Saol canım. Vakti değilmiş dediğin gibi. Bakalım adet olup temizlenip gidicem yeniden. Hemen başlatır belki. İnşallah sen güzel haberler verirsin bize.
dondurulmuşl tedavılerınde ilaç kullanımı sınırlı olduğundan bunye fazla hırpalanmıyo belkı hemen başlatır senın nazlı bebişte daha fazla bekletmeden gelir inşallah tatlım benımkınınde vaktı gelmiştir allahın izniyle benımkıde 5.gun transferı olucak ve dondurulmuş ve ve ve ertelenmiş transfer umarım allah yuzume guler:)
Kızlar merhaba,
ben test sonucumu aldım, malesef negatif. Kısmet değilmiş. Bir dahakine inşallah..[/
canım yazamasamda takipteyim.haberini okudum ve ne diyeceğimi bilemiyorum.ama çok şanslısın dondurulmuşların var tekrar deneyebilirsin.
demekki senin için hayırlı zaman değilmiş.inşallah başlayacağın tedavinden çooooooooook güzel haberler alıp bizlerle paylaşacaksın.
işyerindekileri de boşver herkese cevap vermek zorunda değilsin.
Kızlar merhaba,
ben test sonucumu aldım, malesef negatif. Kısmet değilmiş. Bir dahakine inşallah..[/
canım yazamasamda takipteyim.haberini okudum ve ne diyeceğimi bilemiyorum.ama çok şanslısın dondurulmuşların var tekrar deneyebilirsin.
demekki senin için hayırlı zaman değilmiş.inşallah başlayacağın tedavinden çooooooooook güzel haberler alıp bizlerle paylaşacaksın.
işyerindekileri de boşver herkese cevap vermek zorunda değilsin.
Saol canim. Kulaklari tikicaz bir iki gun napalim. Sen naptin peki? Transfer ne zaman?
Saol canim. Kulaklari tikicaz bir iki gun napalim. Sen naptin peki? Transfer ne zaman?
canım ben beklemedeyim benim progesteron yüksek .cumartesi kontrol var eğer değerler iyi ise transfer pazartesi yapılacak inşallah.ama benim umudum yok yani ben başlamadan umudunu yitirenlerdenim.transfer yapılsada sonucun olumlu olacağına dair inancım az.amann boşver beni.üzme kendini olmazsa olmaz biz elimizden geleni yapalım rabbim nasip ederse olur.şu iş yerindekiler beni hep sinir eder hiç birşeyi içine atıp üzülme gereken cevabı ver insanlara canım arkadaşım.bebişin seni bulacak ama zamanı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?