kan testi yaptirmadin mi pekiocak ayında tedavi görmüştüm 26 ocakta adet gördüm sonra görmedim karnım ağrıyor ama olmadı salı doktor randevum var ne yapabilirim o güne kadar??????????????? sökülsün diye
tatlm ben opu olduğum ay bı hafta erken adet oldum ertesı ayda bı hafta geç adet oldum.korkmuştum meğersem rahmım degelemiş.valla maydonozu kaynatıp suyuna limon sıkıp içmek iyi geliyo diye duydum.
KIZLAR
Bende bu gün tüp bebek için tedaviye başladım ve ilk aşımı yaptım.Allahtan hayırlısı diyorum..ve tüm çocuk sahibi olmak isteyenlere allah emeklerinizi boşa çıkarmısın diyorum..
PİTTİ benide topiğine kaydedermisin canım yaş 33 erkek faktörü samsun 19 mayıs tıp fakültesinde başladım...
tedavim başlıyor.yaş 37.sebebi açıklanamayan infertilite.mthfr 1298 homozigot mutant
arkadaşlar allaha şükürler olsun sonucum pzitif hamileyim.değerim 132 miş alahın izniyle devam eder inşallah...darısı cümle sonuç bekleyenlerin başına olsun...
kızlar haberler güzel bugun adet olunca doktora gıttım hersey yolunda çok şükür tedavı başladı.estofrem diye bı hap verdı başkada bı ilaç yok:)ayın 28ınde kontrole gıtcem değerlerde uygunsa bebiş gelcek bana allahın izniye...bırde doktorum dondurulmuşları çözüp 5.gunu beklıcekmış inşallah hakkımda hayırlısı olsun.anlıcanız martın son günleri transfer var...
inşallah kızlar sabırla ve guzel umutlarla beklemeye devam edicem.bebişlerimde allahın iznıyle 5.gune gelsınler sonrada göbişe:)sağolun desteğiniz için
senıde ekledım hanke hosgeldın bırde deneme sayınla hastanenı yazarmısın?
senıde ekledım hanke hosgeldın bırde deneme sayınla hastanenı yazarmısın?
Hayırlı olsun. gözün aydın, Allah tamamına erdirir inşallah.
Gözün aydın, hayırlısı olsun, inşallah senin de pozitif sonuçlarını görürüz burada hayırlısıyla.
Piticim çok sevindim güzel haberlerini okuyunca, hayırlısıyla kendi listene kendini hamiş süslemeyide nasip etsin Allah. tecrübelerinden yararlanırım artık ben 25 martta olmam gereken adeti bekliyorum.
piticik bekliyoruz güzel haberlerini çok azıcık kaldı bizim yaşadığımız o güzel duyyguları rabbim sanada yaşatsın inş insan rüyada gibi oluo hala şimdi ben hamilemiyim diye sürekli soruorum şaşkınlık mı dersin mutluluk mu dersin o garip garip duyguları yaşa sende
tedavim başlıyor.yaş 37.sebebi açıklanamayan infertilite.mthfr 1298 homozigot mutant
Arkadaslar selam. Transferin 11. Gunune geldik cok sukur :) yarin test gunum. Transferin 7. Gunune kadar kasik ve adet agrilarim olmustu ama son 3-4 gundur agri sizi kalmadi bende. Benim gibi olan var mi aranizda?
canım benimde senin gibiydi belirtiler heveslendirmek istemem ama inşallah bebiş seninledir.ben dayanamayıp 11 gün testimi yaptırmıştım bu arada:) allah yardımcın olsun.
Insallah mutlu haberi alirim yarin ben de senin gibi :) ben 9.gun idrar testi yapmistim negatif cikmisti gerci :s bakalim hayirlisi diyoruz.
canım ben o idrar testlerine hiç güvenmiyorum 1. denememde yapmıştım ama bunda yapmadım kanda çıktıktan 2 gün sonra yaptım çok hafif bi çizgi çıktı düşün yani. sen bunları hiç düşünme artık güzel düşün güzel olsun inşallah bol bol ayetel kürsi oku yarında güzel haberlerle gel inşallah
Arkadaslar selam. Transferin 11. Gunune geldik cok sukur :) yarin test gunum. Transferin 7. Gunune kadar kasik ve adet agrilarim olmustu ama son 3-4 gundur agri sizi kalmadi bende. Benim gibi olan var mi aranizda?
yarın dualarımız senınle hayırlı haberlerle gel inşallah...bende bı guzel suslıyım senı:)
Kızlar gebelik testinde aç ya da tok farketmiyor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?