Arkadasım bende öyleyim. Simdi arada öyle oluyorum. Sen kaçıncı haftadasin?
Ben kokulara karşı cok hassasim.
2li testte et ve balık yemediğim nasıl anlaşılıyor canım? Ben yaptırmayı düşünmüyorum çünkü.
En iyisi soğuk yiyecekler aslında dediğin gibi. Ben su günlerde fena değilim ama bugün yediklerim beni gene tıkadı sanki. Mideme oturdu.
Arkadaslar ben 7.haftam Bitti ve hic bir sey hissetmiyorum ne bir mide bulantisi ne yemeklere karsi hassasiyetlik sanki hic hamile degilm Ins Hep boyle gider sadece eksi istiyorum ah bir erik ciksaydi kilolarca alcam
Merhaba kızlar dun kan testım çok şükür güzel çıktı 469 dr um da artık gerek yok testlere dedı.. Çok mutlu oldum..Benimde tek şikayetim uyku sürekli uyuyorum..KAsıklarımda ki ağrı hafifledi.Sanki birazda genişledim.Peki hamilelik haftasını nasıl hesaplıyoruz transfer tarihine goremi yoksa tedaviye başladığımız güne göremi??Tedabiye 14 şubatta başladım Transferim ise 27 Şubat
canım 2 li teste gittiğimde renkli dopplere de girdim. bebeği besleyen damarlarda çentiklenme gözlendi yazıyordu. yani bebek iyi beslenemiyormuş. zaten tuzlu yemememe rağmen doktor tuzu kes dedi. 2 tane de vitamin kompleksi verdi. yani anlaşıldı demem bu :)
erik demeeeeeeeeeeeeeevalla olsa da bir çuval yesem dün eşim çağla almıştı ama yerini tutmadı
bu arada benim de hiç bulantım, koku hassasiyetim falan olmadı. ilerleyen günlerde de olmaz inş
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.bende hayırlısıyla bebiş isteyenlerdenim.daha önce iki aşılama ve bir tüp bebek yaptırdım malesef negatif.5 martta ikinci tüp bebeği yaptırdım.yarın test günüm ama hiç bir belirtim yok bel ağrılarım dışında.bana dua edin arkadaşlar.
Arkadaslar ben 7.haftam Bitti ve hic bir sey hissetmiyorum ne bir mide bulantisi ne yemeklere karsi hassasiyetlik sanki hic hamile degilm Ins Hep boyle gider sadece eksi istiyorum ah bir erik ciksaydi kilolarca alcam
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.bende hayırlısıyla bebiş isteyenlerdenim.daha önce iki aşılama ve bir tüp bebek yaptırdım malesef negatif.5 martta ikinci tüp bebeği yaptırdım.yarın test günüm ama hiç bir belirtim yok bel ağrılarım dışında.bana dua edin arkadaşlar.
Merhaba kızlar dun kan testım çok şükür güzel çıktı 469 dr um da artık gerek yok testlere dedı.. Çok mutlu oldum..Benimde tek şikayetim uyku sürekli uyuyorum..KAsıklarımda ki ağrı hafifledi.Sanki birazda genişledim.Peki hamilelik haftasını nasıl hesaplıyoruz transfer tarihine goremi yoksa tedaviye başladığımız güne göremi??Tedabiye 14 şubatta başladım Transferim ise 27 Şubat
ben de 11. haftadayım ve benim de ara ara bulantım oluyordu ama öyle çok fazla bulantım olmadı, yemeklere karşı hassasiyet değil de tersine iştahım arttı, acıktığım zaman ellerim titremeye başlıyor, önceden açlığıma dayanabilirdim ama şimdi dayanamıyorum, hiç bir yiyeceğe karşı aşırı isteğim yok, hatta kayınvalidem sen nasıl hamilesin ekşi filan hiç bir şey yemiyorsun, hiç bir şey istemiyorsun diyor.
benımde eşimde sperm azlığı var oy oy super oluyorum boyle aynı dertten muzdarip arkadaşlarımın hamiş olduğunu duyunca.allah banada nasip etsin inşallah...
canım 2 li teste gittiğimde renkli dopplere de girdim. bebeği besleyen damarlarda çentiklenme gözlendi yazıyordu. yani bebek iyi beslenemiyormuş. zaten tuzlu yemememe rağmen doktor tuzu kes dedi. 2 tane de vitamin kompleksi verdi. yani anlaşıldı demem bu :)
:
ben de 11. haftadayım ve benim de ara ara bulantım oluyordu ama öyle çok fazla bulantım olmadı, yemeklere karşı hassasiyet değil de tersine iştahım arttı, acıktığım zaman ellerim titremeye başlıyor, önceden açlığıma dayanabilirdim ama şimdi dayanamıyorum, hiç bir yiyeceğe karşı aşırı isteğim yok, hatta kayınvalidem sen nasıl hamilesin ekşi filan hiç bir şey yemiyorsun, hiç bir şey istemiyorsun diyor.
Cnm Benimde Hep sag kasigim agriyodu testime sonra iki gun kala artik yatamiyodum uykudan uyaniyodum sadece tek belirtim buydu ve Simdi hamileyimKızlar transferimin 7.gunundeyim. Bugun sağ kasığım fena ağrıyor. 2 sene önce dış gebelik geçirmiştim ve sol tüpüm alınmıştı. Şimdi de aynı şeyi yaşamaktan korkuyorumbatma şeklinde değil de ağrı sızı gibi
Cnm Benimde Hep sag kasigim agriyodu testime sonra iki gun kala artik yatamiyodum uykudan uyaniyodum sadece tek belirtim buydu ve Simdi hamileyimIns seninde oyledir rabbim gonlune gore versin
Anladım canım :) vitaminlerini ihmal etme o zaman. Beslenmene de dikkat et aman. Renkli dopplere normalde sokuyor mu Dr? Ben çünkü 2li testi yaptırmak istemiyorum. Bildigim kadarıyla sadece down sendromu gibi anormallikleri görüyorlar diye.
Beslenme vs de çıktığını bilmiyordum.
Bende aciktigimda kendimi tuta biliyodum ama Simdi hemen yemek istiyorum ama Cok eksi istiyorum Hemde Cok
Canım açıkinca ellerim titriyor demişsin. Kan şekerin düşüyor olmasın. Bende bir kere öyle olmuştum. Annemin seker ölçme aleti vardı ölçtüm hemen cok düşmüştü. Sonra birdaha hiç öyle olmadım. Ama sende sık oluyorsa Dr'una sor derim.
Kızlar transferimin 7.gunundeyim. Bugun sağ kasığım fena ağrıyor. 2 sene önce dış gebelik geçirmiştim ve sol tüpüm alınmıştı. Şimdi de aynı şeyi yaşamaktan korkuyorumbatma şeklinde değil de ağrı sızı gibi
ya ben sana demedımmı düşmemiştiki değerin sadece az artmıştı demekkı senın yaramaz dınlenmış:)bak şimdi nasıl çalışıyo:)Merhaba kızlar dun kan testım çok şükür güzel çıktı 469 dr um da artık gerek yok testlere dedı.. Çok mutlu oldum..Benimde tek şikayetim uyku sürekli uyuyorum..KAsıklarımda ki ağrı hafifledi.Sanki birazda genişledim.Peki hamilelik haftasını nasıl hesaplıyoruz transfer tarihine goremi yoksa tedaviye başladığımız güne göremi??Tedabiye 14 şubatta başladım Transferim ise 27 Şubat
tentee inşallah hayırlı haberlerle gelırısın çok görduk negatıfe gıdıp pozitif alanları sen içini rahat tutmaya çalış...merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.bende hayırlısıyla bebiş isteyenlerdenim.daha önce iki aşılama ve bir tüp bebek yaptırdım malesef negatif.5 martta ikinci tüp bebeği yaptırdım.yarın test günüm ama hiç bir belirtim yok bel ağrılarım dışında.bana dua edin arkadaşlar.
çoğu bitti azı kaldı desene senın dınlenmş rahmıne transfer yapıldığı için bu belırtı ıyı inşallahta guzel olur...Kızlar transferimin 7.gunundeyim. Bugun sağ kasığım fena ağrıyor. 2 sene önce dış gebelik geçirmiştim ve sol tüpüm alınmıştı. Şimdi de aynı şeyi yaşamaktan korkuyorumbatma şeklinde değil de ağrı sızı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?