2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Arkadaslar ben 7.haftam Bitti ve hic bir sey hissetmiyorum ne bir mide bulantisi ne yemeklere karsi hassasiyetlik sanki hic hamile degilm Ins Hep boyle gider sadece eksi istiyorum ah bir erik ciksaydi kilolarca alcam

canım 2 li teste gittiğimde renkli dopplere de girdim. bebeği besleyen damarlarda çentiklenme gözlendi yazıyordu. yani bebek iyi beslenemiyormuş. zaten tuzlu yemememe rağmen doktor tuzu kes dedi. 2 tane de vitamin kompleksi verdi. yani anlaşıldı demem bu :)

Arkadaslar ben 7.haftam Bitti ve hic bir sey hissetmiyorum ne bir mide bulantisi ne yemeklere karsi hassasiyetlik sanki hic hamile degilm Ins Hep boyle gider sadece eksi istiyorum ah bir erik ciksaydi kilolarca alcam

erik demeeeeeeeeeeeeee valla olsa da bir çuval yesem dün eşim çağla almıştı ama yerini tutmadı
bu arada benim de hiç bulantım, koku hassasiyetim falan olmadı. ilerleyen günlerde de olmaz inş

Merhaba kızlar dun kan testım çok şükür güzel çıktı 469 dr um da artık gerek yok testlere dedı.. Çok mutlu oldum..Benimde tek şikayetim uyku sürekli uyuyorum..KAsıklarımda ki ağrı hafifledi.Sanki birazda genişledim.Peki hamilelik haftasını nasıl hesaplıyoruz transfer tarihine goremi yoksa tedaviye başladığımız güne göremi??Tedabiye 14 şubatta başladım Transferim ise 27 Şubat

Gözünaydın ne güzel haber. hamilelik haftasını son adet tarihine göre hesaplıyorsun

Bende cilek yiyorum yeni oldugu icin eksi biraz tabi erigin yerini tutmuyo bekliycez artik napalim agzim sulandi Simdi bak

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.bende hayırlısıyla bebiş isteyenlerdenim.daha önce iki aşılama ve bir tüp bebek yaptırdım malesef negatif.5 martta ikinci tüp bebeği yaptırdım.yarın test günüm ama hiç bir belirtim yok bel ağrılarım dışında.bana dua edin arkadaşlar.

canım benimde ikinci tüp denememde geldi bebişim inşallah sende yarın güzel haberler verirsin dualarımdasın.

ben de 11. haftadayım ve benim de ara ara bulantım oluyordu ama öyle çok fazla bulantım olmadı, yemeklere karşı hassasiyet değil de tersine iştahım arttı, acıktığım zaman ellerim titremeye başlıyor, önceden açlığıma dayanabilirdim ama şimdi dayanamıyorum, hiç bir yiyeceğe karşı aşırı isteğim yok, hatta kayınvalidem sen nasıl hamilesin ekşi filan hiç bir şey yemiyorsun, hiç bir şey istemiyorsun diyor.

hoşgeldin aramıza. inşallah yarın hayırlı sonuç alırsın.

Gözün aydın, Allah tamamına erdirsin. ilk ultrason randevun ne zaman, ben de ilk günlerde sürekli uyumak istiyordum şimdi o kadar kalmadı ama. Allah'ım tedavisi devam eden tüm arkadaşlara sağlıklı hayırlı bebek sahibi olmayı nasip etsin.

Son düzenleme:

Bende aciktigimda kendimi tuta biliyodum ama Simdi hemen yemek istiyorum ama Cok eksi istiyorum Hemde Cok

Anladım canım :) vitaminlerini ihmal etme o zaman. Beslenmene de dikkat et aman. Renkli dopplere normalde sokuyor mu Dr? Ben çünkü 2li testi yaptırmak istemiyorum. Bildigim kadarıyla sadece down sendromu gibi anormallikleri görüyorlar diye.
Beslenme vs de çıktığını bilmiyordum.

Canım açıkinca ellerim titriyor demişsin. Kan şekerin düşüyor olmasın. Bende bir kere öyle olmuştum. Annemin seker ölçme aleti vardı ölçtüm hemen cok düşmüştü. Sonra birdaha hiç öyle olmadım. Ama sende sık oluyorsa Dr'una sor derim.

Kızlar transferimin 7.gunundeyim. Bugun sağ kasığım fena ağrıyor. 2 sene önce dış gebelik geçirmiştim ve sol tüpüm alınmıştı. Şimdi de aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum batma şeklinde değil de ağrı sızı gibi

Cnm Benimde Hep sag kasigim agriyodu testime sonra iki gun kala artik yatamiyodum uykudan uyaniyodum sadece tek belirtim buydu ve Simdi hamileyim Ins seninde oyledir rabbim gonlune gore versin

renkli doppler testin bir parçası değil aslında da bizim ufak bir sorunumuz olduğu için ikisi aynı anda yapıldı. normal şartlarda 20. hafta gibi yapılıyor sanırım canım.

Bende aciktigimda kendimi tuta biliyodum ama Simdi hemen yemek istiyorum ama Cok eksi istiyorum Hemde Cok

benim hiç ekşi canım istemiyor, ben daha çok tatlı yiyorum.

ben de şimdi dikkat ediyorum aralarda atıştırıyorum, artık ellerim titreyecek kadar acıkmamaya dikkat ediyorum, ama 27 martta kontrolümüz var o zaman söylerim doktoruma.

Aklına kötü şeyler getirme, iyi düşün iyi olsun, benim de sağ kasığımda sürekli ağrı oluyordu hala da ara ara ağrı oluyor.

ya ben sana demedımmı düşmemiştiki değerin sadece az artmıştı demekkı senın yaramaz dınlenmış:)bak şimdi nasıl çalışıyo:)

tentee inşallah hayırlı haberlerle gelırısın çok görduk negatıfe gıdıp pozitif alanları sen içini rahat tutmaya çalış...

çoğu bitti azı kaldı desene senın dınlenmş rahmıne transfer yapıldığı için bu belırtı ıyı inşallahta guzel olur...

canım çok sevindim.ben sana yorum yapmıştım ama okumadın sanırım.küçük bir olumsuzluk olsa hepimiz umutsuzluğa kapılıyoruz..aslında bu kadar fevri olmamamız lazım ama konu bebek olunca yapamıyoruz.neyse canım inşallah hamilelik sürecimiz sıkıntısız güzel geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…