çok düşünmemeye çalışıyorum hatta çevremde birkaç kişi hariç kimse bilmiyor. İlkinde çok üzüldüm bu yüzden kimseyle paylaşmak istemiyorum bu kez..
kendimi tablonuza nasıl ekleyebilirim
çok üzüldüm neden değerin tekrar mı düştü nasıl oldu anlamadım?herhalde başlık herşeyi anlatıyor... Ama bu sefer daha fazla umutlanmıştım... 12.1 de olsa umut var diyordum ama olmadı... Her şey bu kadar iyiyken neden yine olmadı ki... Insan isyan etmek istemiyor ama yinede elde değil işte.... Iyi kalitede embriyo iyi rahîm herşey güzel güzelde sonuç negatif işte...
çok üzüldüm neden değerin tekrar mı düştü nasıl oldu anlamadım?
Evet ilk 12,1 di sonra 11 şimdide 2,5 yani bu sefer de olmadı
Uzulme cnm ya rabbim daha iyisini bilir ben 5yillik ewliyim ve hep negatif almaktan biktim ama hic isyan etmedim cunku buyuk bir imtahandayiz hep dua ettim ins BU sefer pozitif gorurum o kadar ihtiyacim varki pozitif gormeye cunku cok yoruldum ama elden ne gelir rabbim bilir
İnşallah pozitif görürsün... Biliyorum isyan etmek yersiz ama insan bazen tutamıyor ki kendini... Benim bu ikinci denemem...3 yıllık evliyim... Herşey güzel diyor doktor çok iyi kalitede embriyo üretiyorsun diyor... Ama yinede tutunmadı yavrum bana... Neyse sen bana bakma umarım güzel sonuçlar alırsın... Hakkında hayırlısı olsun
Herhalde başlık herşeyi anlatıyor... Ama bu sefer daha fazla umutlanmıştım... 12.1 de olsa umut var diyordum ama olmadı... Her şey bu kadar iyiyken neden yine olmadı ki... İnsan isyan etmek istemiyor ama yinede elde değil işte.... İyi kalitede embriyo iyi rahîm herşey güzel güzelde sonuç negatif işte...
hayırlısı olsun bilmediğimiz bir hayır vardır mutlaka peki belirtilerinden gerileyen olmüşmuydu benim göğüslerim çok hashastı 7. günü ve sekizinci günü silik ikinci çizgi çıktı ama göğüslerim biraz hassasiyeti azaldı şimdi çok korkuyorum kimyasal olcak diye çünkü 3 kez yaşadım aynı duyguyu
Hadi hayirlisi cnm test yaptigini bilmiyodum sen goguslere kafaya yorma onlar hergun baska hale giriyo
ya benimde yapmaya niyetim yoktu uçağa bincez diye eşim yapalım dedi dün yaptım ikinci çizgi çıktı dün yolculuk 12 saat sürdü çok karnım ağrıodu korktum yine yaptım yine çıktı ama işte en iyisi beklemekmiş
Ins devami gelir cnm cok sevindim valla bende yapayim diyom ama bide cikmazsa yikilirim valla o yuzden bekliycem bide cok dinlendinmi yoksa hayatina devammi
ben antalyada yaptırdığım için ilk gün çok yağmur yağıodu taksi çağırdık gelmedi belediye otobüsüne bindik mecbur sonra bi yerde yemek yedik çünkü otelde kalıoduk ertesi günü yattım sonraki günler eşimle kalvaltı sonrası sahilde hergün dolaştık dün çok yorucu bi yolculuk yaptım sürekli oturduğum için biraz kabız oldum ama şimdi geçti şimdide kaç gündür evde yoktuk eşimle beraber ufak ufak ev temizlioz çok şükür diyeyim ama benim yapışıklıkların olduğu için endometriozisten dolayı çok sırtım ağrıo hayırlısı doktorda günlük hayatına devam et dedi ama ilk beş gün dikkat ettim inş senle berabariz çarşamba çok güzel gün olur bizim için
kimyasalda olsa rahmin gebe kalabılıyo.. bu bıle bır aşama elbet bıgun senı hiç ama hiç bırakmıcak...dondurulmuşların varmıydı?durmak yok yola devam...Herhalde başlık herşeyi anlatıyor... Ama bu sefer daha fazla umutlanmıştım... 12.1 de olsa umut var diyordum ama olmadı... Her şey bu kadar iyiyken neden yine olmadı ki... İnsan isyan etmek istemiyor ama yinede elde değil işte.... İyi kalitede embriyo iyi rahîm herşey güzel güzelde sonuç negatif işte...
hoşgeldin alperay sen yaşını,merkezini,sorununu,test tarıhını yaz eklıyım...kendimi tablonuza nasıl ekleyebilirim
hayırlısı olsun bilmediğimiz bir hayır vardır mutlaka peki belirtilerinden gerileyen olmüşmuydu benim göğüslerim çok hashastı 7. günü ve sekizinci günü silik ikinci çizgi çıktı ama göğüslerim biraz hassasiyeti azaldı şimdi çok korkuyorum kimyasal olcak diye çünkü 3 kez yaşadım aynı duyguyu
Benim Ilk denemem bizde kimseye soylemiycektik saolsun Kaynanam herkese soylemis millette soruyo ne oldu ne bitti Bu sefer daha cok stres yapiyosun kimsenin bilmemesi daha iyi bosver
İnşallah pozitif görürsün... Biliyorum isyan etmek yersiz ama insan bazen tutamıyor ki kendini... Benim bu ikinci denemem...3 yıllık evliyim... Herşey güzel diyor doktor çok iyi kalitede embriyo üretiyorsun diyor... Ama yinede tutunmadı yavrum bana... Neyse sen bana bakma umarım güzel sonuçlar alırsın... Hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?