2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Ne kadar da güzel yazmışsın ağzına sağlık... İlk anda isyan ediyor insan ama sonra alışıyor işte... Sen ne zaman 3. Transferi yapıyorsun... Bazen merkezle mi alakalı diye düşünmeden edemiyorum, Yoksa ben mi biyerlerde yanlış yapıyorum Diye... Ama umut etmeye devam...

günaydın kızlar...
10.gün değerim 35.1di. Bugün tekrar baktırdık 12.gün değerim 75.6 olmuş. İnşallah hep artarak devam eder.

Kızlar bu arada öğrendiğim bi şey var sizinle paylaşmak istedim... içimizden geçenin kabul olması için kuranda meryem süresininilk 16 ayetini hergün okumak .... dilerim rabbim dualarımızı kabul eder...

ben memnunum burcıncım şimdilik hiç bi sıkıntı çıkmadı.bundan sonrada olmaz inşallah..senınde hayırlı haberlerın elbet bebişinin vadesi dolunca gelıcek...bırde dondurulmuşları çözerken bi tanemı çözüyolar yoksa ikişer üçermi?

günaydın kızlar...
10.gün değerim 35.1di. Bugün tekrar baktırdık 12.gün değerim 75.6 olmuş. İnşallah hep artarak devam eder.

oh oh maşallah bebişine bak gelmiş bile annesıne allah mınık kalbınıde dinletip aldırsın kucağına...

aktif olduğunu görünce çok merak ettık nerdesın?hayırlı haberler ver inşallah...

hayırlı olsun umarım sonuç pozitif olur kalçadan vurulan iğne ne için di?

arkadaşlar çok yazamasamda hepinizi takip ediyorum.ama kullandığım estrofem adlı ilaç beni mahvetti diyebilirim tansiyonum düşük ve başımın dönmesi yüzünden kafamı kaldıramıyorum.dün gece acile gittim serum taktılar ancak ayaga kalkabildim .benimle aynı sorunu yaşayan arkadaş var mı aranızda.çok kötüyüm ya...

canımm çok geçmiş olsun... estrofem i bende kullanıyorum ama böyle olmadı. daha evvel tansiyon problemin var mıydı tatlım?

aman sen sağlıklı olda girmeyiver.

canımcım sen ne yaptın belli mi transferin günü?

canım henüz belli değil.rahmi transfere hazırlıyoruz .ayın 25inde kontrolüm var o zaman belli olacak .ama ilaçlar beni mahvetti işe gidemeyecek hale geldim canım ya.
senin bebişler nasıl.ne zaman gideceksin dr? yaşadığın yerde doktorun var mı

canım benim bebiş büyüyomuş bakalım. şimdi zonguldaktayım burada imkan varda raporum bitince şırnakta da cizreye gideceğim artık doktora.
ilaçlar herkeste aynı tepkiyi vermiyo. ama senin için içime güzel şeyler doğuyor. martta teyze olacağız...

merhaba tranferden sonra verilen estrofem ve crinone jel ücretli mi yoksa sigortadan mı alıyorsunuz????ben bugune kadar hep ücretli aldım doktorumada sormadım yardım edin lütfen sigorta karsılıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…