üzülme cnm...aynen benim durumdasın,bizim de her iki denemede herşey yolundaydı,1.kalite embriyo,bende bi sorun yok...herşeyime dikkat ettim..ama 2sinde de olmadı..nasip 3.ye...durmak yok,yola devam...Mevlam ne eylerse güzel eyler,bizim gibilerin de bu dünyadaki sınavı bu cnm...
Kısmet etmişse MEVLA;
El getirir, yel getirir, sel getirir
Kısmet etmemişse MEVLA;
El götürür, yel götürür, sel götürür! (Hz.Mevlana)
ayneeeen katılıyorum en doğrusu...olunca herkese müjde vermesi kolay..ama ya olmayıncaaa..."bu kez de olmadı" demek çok çok zor...
günaydın kızlar...
10.gün değerim 35.1di. Bugün tekrar baktırdık 12.gün değerim 75.6 olmuş. İnşallah hep artarak devam eder.
Benim 2.dondurulmuş embriyo transferimdi daha 7 tanede var... Toplam 20 yumurta toplandı, 13 tane embriyo oluştu. İkisindede 5. Gün embriyosu verildi... Kısmet böyleymiş... Umutlarım yarınlara kaldı... Sen bahçeci Fulya da mısın? Memnunmusun?
günaydın kızlar...
10.gün değerim 35.1di. Bugün tekrar baktırdık 12.gün değerim 75.6 olmuş. İnşallah hep artarak devam eder.
Meraba arkadaslar ben 5yillik evliyim Hic bir sorunumuz olmamasina ragmen hamile kalamiyorum 2defa asilama yaptirdim tutmadi 2gun once tup bebek koydurduk Suan yATiyorum doktorlari yuzden 90tutar dediler sorun yok cunku sali gunu yumurtaliklarim topladi cuma gunu transfer edildi normalde pazartesi edilcekti ama yumurtaliklarim cok guzel gelistigi icin cuma gunu koydular Dua edin ins tutmasini cok istiyorum rabbim yardimcimiz olsun ins Suan hic bir sorun yok sadece kalcadan vuruldugum igneler beni rahatsiz ediyo haret ederken zorlaniyorum
hayırlı olsun umarım sonuç pozitif olur kalçadan vurulan iğne ne için di?
Saol cnm ya ins pozitiftir progestoran igneleri hergun vuruluyorum cocuklarini Tutunsun diye
beklemek zor bi süreç benimde test tarihim 19 şubat nedense hiç ümidim yok ve bu benim 4. denemem
ben memnunum burcıncım şimdilik hiç bi sıkıntı çıkmadı.bundan sonrada olmaz inşallah..senınde hayırlı haberlerın elbet bebişinin vadesi dolunca gelıcek...bırde dondurulmuşları çözerken bi tanemı çözüyolar yoksa ikişer üçermi?
İlkinde dört tane ikincisinde 3 tane çözdüler...
Aslında bende memnunum ama herşeye iyi deyip sonra negatif görmek üzücü oluyor... Ümit edip edip başa dönmek kötü oluyor işte... Ama insan herşeye alışıyor işte
canımcım sen ne yaptın belli mi transferin günü?çok sevindim canım Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder
canımm çok geçmiş olsun... estrofem i bende kullanıyorum ama böyle olmadı. daha evvel tansiyon problemin var mıydı tatlım?arkadaşlar çok yazamasamda hepinizi takip ediyorum.ama kullandığım estrofem adlı ilaç beni mahvetti diyebilirim tansiyonum düşük ve başımın dönmesi yüzünden kafamı kaldıramıyorum.dün gece acile gittim serum taktılar ancak ayaga kalkabildim .benimle aynı sorunu yaşayan arkadaş var mı aranızda.çok kötüyüm ya...
canımcım sen ne yaptın belli mi transferin günü?
ben memnunum burcıncım şimdilik hiç bi sıkıntı çıkmadı.bundan sonrada olmaz inşallah..senınde hayırlı haberlerın elbet bebişinin vadesi dolunca gelıcek...bırde dondurulmuşları çözerken bi tanemı çözüyolar yoksa ikişer üçermi?
İlkinde dört tane ikincisinde 3 tane çözdüler...
Aslında bende memnunum ama herşeye iyi deyip sonra negatif görmek üzücü oluyor... Ümit edip edip başa dönmek kötü oluyor işte... Ama insan herşeye alışıyor işte
burçincim ALLAH hayırlı zamanda versin.. bir an evvel kendini toplamaya çalış tatlım her şey oldu bitti. artık geriye bakma. nerde yanlışım var da deme yol alamazsın kendini suçlamaktan.
canım henüz belli değil.rahmi transfere hazırlıyoruz .ayın 25inde kontrolüm var o zaman belli olacak .ama ilaçlar beni mahvetti işe gidemeyecek hale geldim canım ya.
senin bebişler nasıl.ne zaman gideceksin dr? yaşadığın yerde doktorun var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?