kızlar benm transfer günüm 28 ocak şuanda kaç haftalık oluyorum bilgisi olan varmı yazarsanız çok sevinirim nasıl hesaplanıyor bilmiyorum
kızlar benm transfer günüm 28 ocak şuanda kaç haftalık oluyorum bilgisi olan varmı yazarsanız çok sevinirim nasıl hesaplanıyor bilmiyorum
bu hesaplamayı yapabileceğin hazır sistemler var canım. hatta burada da var ama bulamazsan arama motoruna danış. bunun için son adetin ilk günü lazım :)
çok karışık şeler yazılmış nette kafam karıştı
5+2 ama kesin olarak bunu doktor soyleyebilir ultrasonogrofik goruntuden sonraçok karışık şeler yazılmış nette kafam karıştı
5+2 ama kesin olarak bunu doktor soyleyebilir ultrasonogrofik goruntuden sonra
yok kafan karışmasın, ilk aşamada orada verilen tarih doğru, hatta doğum günü de doğru ama sonlara doğru değişiklik olabliyor. bana doktorun verdiği tarihle aynı :)
merhaba arkadaşlar bende 14 şubatta tüp bebek tedavisine başladım..İnşallah bu denememde sonuç verir. Bişey sormak istiyorum iğne süreci ne kadar sürüyordu..
çok karışık şeler yazılmış nette kafam karıştı
Ilk sayfada canimkızlar son haliyle tablomuz hangi sayfada ?bulamadım da...:)
Cnm benim 10gun surdu 10.gun catlatma ignesini vuruldum bir gun bekledim sonra yumurtaliklarimi topladilar 3gun sonrada transfer yapildi Suan beklemedeyim yani toplam 15gun surdu benim
peki iğneyi ne kadarla başladın.ne kadar iğne kullandın yazarmısın
Ben 150ml..
Cnm ne kadar kullandigimi bilmiyorum ama 75ml benim
Banada 15 gün tedavin sürer dediler bu nedenle sordum kaç iğne kullandığını.. 150 ile başladım yarın kotrolum var.. inşallah herşey yolunda gider..
Ins cnm sen icini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?