• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

(PKO22'ye) yazdığın mesajı gözyaşları içinde okudum. yakın zamanda bir arkadasım anne olmakla ilgili bunun benzeri bişey okumuştu. İçim biraz burkulmuştu. Ama bu yazı benim bittiğim an oldu sanırım. Gebe kalamamayı umursamıyormuş gibi yapmak sanırım benim yaptığım bişey.

Neyse Allah Herkese Sabır Versin. Belkide bu bizim dünyadaki sınavımızdır. Allah sağlıklı aklı başında hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese inşallah.

bugun puregon iğnelerinin (300 doz) 5 'inci günü hormonlar sanırım tavan yaptı. duygusallık hat safhada anlayacağınız.
ailem yanımda değil koca şehirde bir kocam birde ben hayırlısı demeli galiba

(PKO22'ye) yazdığın mesajı gözyaşları içinde okudum. yakın zamanda bir arkadasım anne olmakla ilgili bunun benzeri bişey okumuştu. İçim biraz burkulmuştu. Ama bu yazı benim bittiğim an oldu sanırım. Gebe kalamamayı umursamıyormuş gibi yapmak sanırım benim yaptığım bişey.

Neyse Allah Herkese Sabır Versin. Belkide bu bizim dünyadaki sınavımızdır. Allah sağlıklı aklı başında hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese inşallah.

bugun puregon iğnelerinin (300 doz) 5 'inci günü hormonlar sanırım tavan yaptı. duygusallık hat safhada anlayacağınız.

canım hiç üzülme moralin hep olumlu olsun... testini öğrenene kadar bebeğini düşün. küçük batmalar ağrılar olsa da takılma herkeste oluyor...

kızlar test yaptırdım...
sonuç 35,1 miiş.
amaaa bu değer 2 günde 1 katlanmalı dedi.
pazar günü tekrar test vereceğiz...
hayırlısını ALLAH tan diliyorum.
herkesin gönlündeki kucağına dolsun...

çok çok sevıdım 6767 darısı senle tedavıye başlayan charms ve bızım basımıza:)birde belirtilerin neydi?bişeyleri net hissedebıldınmı?adınıda süsledim...

Korkma cnm ya bunu atlatirsin ins hayirliisiyla bende bir sonucu ogrenseydim catliycam bide cok yattinmi yoksa normal hayatina devammi

sadece 3 gün dikkat ettim canım ondan sonra duş aldım gezdim sinemaya gittim zaten 7. günden itibarende çalıştım

bende koca sehırde bı başımayım bir eşim var birde ben sende bilirsin için daraldığında sessiz çığlıkları içine atmak zor...

arkadaşlar haberlerde söyledi...doğum izni 16 aydan 24 aya çıkacakmış...ooooohhhh nisanda bi hamiş kalayım topyekün gitmem daha okula:)

Baya oluyor 5 sene falan ön görüşme için gitmiştim o merkeze çok ciddiyetsiz biyerdi görevlinin ağzında cak cak sakız, doktorun da kendine hayrı yok gibiydi ve 2 saate yakın da beklemiştik.Ondan sonra orayı aklımıza bile getirmedik yazık çok da para harcamışsın, kan
almadan hormon degerlerine bakmadan nasıl tedavi ederler hayret birşey.

Tahlillerin nerde yapıldığı farketmez canım elinde hangi tahlilin varsa götürebilirsin.Sertaç bey tüp bebek bölüm başkanı, hasta sayısı çok fazla, ayrıca hoca olduğu için ders de veriyor yani çok yogun ayrıca biraz sert ve sinirli birisi öyle özel ilgi alaka bekleme yogunlugundan dolayı bazen onun yerine Davut bey ve Fatma hanım bakıyorlar ikiside yurtdışından eğitimden yeni geldiler ikiside Sertaç beyin aksine şeker gibiler herşeyi sorabilirsin ama muaneyi onlar yapsa bile dosyana bakıp her şeye ilaç dozuna felan Sertaç bey karar veriyor.Opü ve transferi kendisi yapıyor.Benim doktorum Sertaç beydi ben kendisinden memnundum.İdris bey hastaları ile daha ilgili bütün işlemleri kendisi yapıyor odasında hastalarına bilgi veriyor ben Sertaç beyin odasını hiç görmedim mesela hep muayenede görüştük.Yani ikiside işlerinde iyiler artık duruma göre karar verirsin.Evet raporsuz ilaç hariç fiyat 3000 l.Sorun olmazsa sizin probleminiz ne, kaç yaşındasın birde evladın var galiba.

Ben merkeze raporlu 2000 verdim bizim burası daha pahalıymış.İnşAllah çıkar canım içini karartma özellerle ilgili bir fikrim yok hiç. Ankara da Gürkan klinik çok duydum ama bir fikrim yok sen merkezler topiğinde bir araştır canım. Allahım yüzünü güldürsün inşAllah.

Teşekkür ederim cnm cevabın için heralde sertaç beye gidicem acaba özel muayehanesi varmıki.
Benim 9 yaşında bir kızım var 12 yıllık evliyim 31 yaşındayım cnm problem ise yumurtalarım yeterince büyüyüp çatlamıyomuş.
Aslında iki kere kendiliğinden hamile kaldım biri düştü sonra bir daha olmadı şimdi uğraşıp duruyoruz işte. Senin sorun neydi

arkadaşlar haberlerde söyledi...doğum izni 16 aydan 24 aya çıkacakmış...ooooohhhh nisanda bi hamiş kalayım topyekün gitmem daha okula:)

piti, inş bebişin gelmek için bu haberi bekliyordur:) ben de şu durumda gelecek sene ilk dönemi kapatıyordum, umarım yasa onaylanır da 2. dönemi de kapatırım çünkü yanımda bebişe bakabilecek kimse yok :)

çok çok sevıdım 6767 darısı senle tedavıye başlayan charms ve bızım basımıza:)birde belirtilerin neydi?bişeyleri net hissedebıldınmı?adınıda süsledim...
amin arkadaşım herkes anne olsun...
belirtim olmadı desem yeri sadece hassasiyet var. ara ara kasıklarıma ağrı giriyor sordum bugün olabiliyormuş. net bir şey hissedemiyorum şu an bile şaşkınım :)) birde değerin yükselmesini umut ediyorum.
buradan senin arzunun charmsın ve tüm kızların iyi haberlerini okuyacağız. adımı da süslemişsin mutlu oldummm.

hayırlı olsun çok sevimdim:))

sağol ezel hayır getirir inşallah. darısı isteyen herkese inşallah...

Back