canım asıl test günüm yarındı ben dayanamayıp bugün yaptım. 5.gün embriyosuydu canım.
slm kızlar benim 11. gün test sonucum 70 çıktı
Oohhh masallah cnm Hadi hayirlisi rabbim kucaginada almayi nasip etsin
Korkma cnm ya bunu atlatirsin ins hayirliisiyla bende bir sonucu ogrenseydim catliycam bide cok yattinmi yoksa normal hayatina devammiamin canım ama korkuyorum progestanım düşük çıkmış biraz iğne takviyesi verdi hergün iğne vurulcam
canım hayırlı olsun bebişin... sağlıkla gelsin annesine babasına.slm kızlar benim 11. gün test sonucum 70 çıktı
Korkma cnm ya bunu atlatirsin ins hayirliisiyla bende bir sonucu ogrenseydim catliycam bide cok yattinmi yoksa normal hayatina devammi
Cnm hep yattinmi yoksa normal hayatina devam ettinmi
(PKO22'ye) yazdığın mesajı gözyaşları içinde okudum. yakın zamanda bir arkadasım anne olmakla ilgili bunun benzeri bişey okumuştu. İçim biraz burkulmuştu. Ama bu yazı benim bittiğim an oldu sanırım. Gebe kalamamayı umursamıyormuş gibi yapmak sanırım benim yaptığım bişey.
Neyse Allah Herkese Sabır Versin. Belkide bu bizim dünyadaki sınavımızdır. Allah sağlıklı aklı başında hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese inşallah.
bugun puregon iğnelerinin (300 doz) 5 'inci günü hormonlar sanırım tavan yaptı. duygusallık hat safhada anlayacağınız.
ailem yanımda değil koca şehirde bir kocam birde ben hayırlısı demeli galiba
Saol cnm bende ayniyim yatarak oturuyorum ins tutmusturcanım ben hep yattım ya da yatarak oturdum. lavobo yemek birazcık evde mutfağa gidip geldim. halada yatarak oturuyorum.
kızlar test yaptırdım...
sonuç 35,1 miiş.
amaaa bu değer 2 günde 1 katlanmalı dedi.
pazar günü tekrar test vereceğiz...
hayırlısını ALLAH tan diliyorum.
herkesin gönlündeki kucağına dolsun...
Korkma cnm ya bunu atlatirsin ins hayirliisiyla bende bir sonucu ogrenseydim catliycam bide cok yattinmi yoksa normal hayatina devammi
(PKO22'ye) yazdığın mesajı gözyaşları içinde okudum. yakın zamanda bir arkadasım anne olmakla ilgili bunun benzeri bişey okumuştu. İçim biraz burkulmuştu. Ama bu yazı benim bittiğim an oldu sanırım. Gebe kalamamayı umursamıyormuş gibi yapmak sanırım benim yaptığım bişey.
Neyse Allah Herkese Sabır Versin. Belkide bu bizim dünyadaki sınavımızdır. Allah sağlıklı aklı başında hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese inşallah.
bugun puregon iğnelerinin (300 doz) 5 'inci günü hormonlar sanırım tavan yaptı. duygusallık hat safhada anlayacağınız.
ailem yanımda değil koca şehirde bir kocam birde ben hayırlısı demeli galiba
sadece 3 gün dikkat ettim canım ondan sonra duş aldım gezdim sinemaya gittim zaten 7. günden itibarende çalıştım
Baya oluyor 5 sene falan ön görüşme için gitmiştim o merkeze çok ciddiyetsiz biyerdi görevlinin ağzında cak cak sakız, doktorun da kendine hayrı yok gibiydi ve 2 saate yakın da beklemiştik.Ondan sonra orayı aklımıza bile getirmedik yazık çok da para harcamışsın, kan
almadan hormon degerlerine bakmadan nasıl tedavi ederler hayret birşey.
Tahlillerin nerde yapıldığı farketmez canım elinde hangi tahlilin varsa götürebilirsin.Sertaç bey tüp bebek bölüm başkanı, hasta sayısı çok fazla, ayrıca hoca olduğu için ders de veriyor yani çok yogun ayrıca biraz sert ve sinirli birisi öyle özel ilgi alaka bekleme yogunlugundan dolayı bazen onun yerine Davut bey ve Fatma hanım bakıyorlar ikiside yurtdışından eğitimden yeni geldiler ikiside Sertaç beyin aksine şeker gibiler herşeyi sorabilirsin ama muaneyi onlar yapsa bile dosyana bakıp her şeye ilaç dozuna felan Sertaç bey karar veriyor.Opü ve transferi kendisi yapıyor.Benim doktorum Sertaç beydi ben kendisinden memnundum.İdris bey hastaları ile daha ilgili bütün işlemleri kendisi yapıyor odasında hastalarına bilgi veriyor ben Sertaç beyin odasını hiç görmedim mesela hep muayenede görüştük.Yani ikiside işlerinde iyiler artık duruma göre karar verirsin.Evet raporsuz ilaç hariç fiyat 3000 l.Sorun olmazsa sizin probleminiz ne, kaç yaşındasın birde evladın var galiba.
Ben merkeze raporlu 2000 verdim bizim burası daha pahalıymış.İnşAllah çıkar canım içini karartma özellerle ilgili bir fikrim yok hiç. Ankara da Gürkan klinik çok duydum ama bir fikrim yok sen merkezler topiğinde bir araştır canım. Allahım yüzünü güldürsün inşAllah.
arkadaşlar haberlerde söyledi...doğum izni 16 aydan 24 aya çıkacakmış...ooooohhhh nisanda bi hamiş kalayım topyekün gitmem daha okula:)
kızlar test yaptırdım...
Sonuç 35,1 miiş.
Amaaa bu değer 2 günde 1 katlanmalı dedi.
Pazar günü tekrar test vereceğiz...
Hayırlısını allah tan diliyorum.
Herkesin gönlündeki kucağına dolsun...
amin arkadaşım herkes anne olsun...çok çok sevıdım 6767 darısı senle tedavıye başlayan charms ve bızım basımıza:)birde belirtilerin neydi?bişeyleri net hissedebıldınmı?adınıda süsledim...
hayırlı olsun çok sevimdim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?