merhaba delikız,
bende senin gibi erkek doktorlardan çekiniyorum.gideni de yadırgamıyorum bu sadece kendi kararım, ben elimden geldiğinde erkek jinekoloğa gitmem. neyse canım sadete geleyim, benim gibi düşünen bir arkadaşım diyanet işleri vakfı 29 mayıs hastanesinde doğum yaptı.kadın doğumdaki ameliyat vs. ve doğumhanedeki bütün personelin kadın olduğunu dolayısıyla çok rahat ettiğini söyledi. senin hangi ilde yaşadığını bilmiyorum ama bu hastaneden istanbul ve ankarada var bildiğim kadarıyla.benim bahsettiğim istanbulda olan, ankarada olan hakkında bir bilgim yok.. ben yurtdışında yaşıyorum ama Allah nasip ederse istanbulda doğum yapmayı düşünüyorum.bu hastaneyi de gidip incelemek istiyorum,eğer uygun olursa bende orda doğum yapmayı düşünüyorum. inşallah hepimiz kolay doğumlar yapıp, sağlıkla ve hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşur. Allah herkesin yardımcısı olsun..
kızlar ben ılk dogumumda maltepe sema hastanesınde dogum yaptım doktorum bayan dogumuma doktor ebe hemsıre vardı cocuk dr yan odada beklıyo ıcerı gırmedı .bundada aynı hastaneye aynı dr gıdıyorum tavsıye ederımgorumcemlerde umranıye erdemde yaptılar ordada ekek gırmıyormus