Su günlerde kendimi çok yorgun bide bitkin hissediyorum bide canım sıkkın şu aralar forumu ancak okuyabiliyorum yazacak enerjim pek yok parmağımı bile oynatasım yok (burçakçım galiba depresyondayım di mi )
geçen gün dobra bi arkadaşım oğlun 6 aylık gibi duruyo çok cılız dedi(( doğruyu söylüyo gercektende 6 aylık bebek kilosunda ama yinede bozuldum üzüldüm:)) 10 aylık oldu korkumdan kontrolüne bile götüremiyorum ( yine kilo almamış olursa diye)
hala diş yok 6 aydan beri iştahsızlık mızmızlık uykusuzluk hepsi var diş yok tutkunun dediği gibi jelibom dişlerden takıcaz:)))
emeklemiyor da hatta emekleme çabası da yok olsun geç olsun güç olmasın:))
bi de dün gece yorumu kötü olan bi rüya gördüm düşünmemeye çalışıyorum ama aklım hep rüyada ve yorumundasaatlerde inşallah hayırlısı olur
hepinizi opüyorum
Neyse ciddi olalım..
Kızlar bir yaşından sonra ne vericeksiniz? devam sütümü inaak sütümü..emzirmeyenler için soruyorum?? kararsızım..aslında bugun alıp inek sütü içiresim var:86:
Su günlerde kendimi çok yorgun bide bitkin hissediyorum bide canım sıkkın şu aralar forumu ancak okuyabiliyorum yazacak enerjim pek yok parmağımı bile oynatasım yok (burçakçım galiba depresyondayım di mi )
geçen gün dobra bi arkadaşım oğlun 6 aylık gibi duruyo çok cılız dedi(( doğruyu söylüyo gercektende 6 aylık bebek kilosunda ama yinede bozuldum üzüldüm:)) 10 aylık oldu korkumdan kontrolüne bile götüremiyorum ( yine kilo almamış olursa diye)
hala diş yok 6 aydan beri iştahsızlık mızmızlık uykusuzluk hepsi var diş yok tutkunun dediği gibi jelibom dişlerden takıcaz:)))
bi de dün gece yorumu kötü olan bi rüya gördüm düşünmemeye çalışıyorum ama aklım hep rüyada ve yorumundasaatlerde inşallah hayırlısı olur
hepinizi opüyorum
Selermcim yazıyı yazdıktan sonra uzun olduğunu farkedince başınd not düşeyim dedim hem paylaşmak için hemde yalnız olmadığını bil diye yazdımSu günlerde kendimi çok yorgun bide bitkin hissediyorum bide canım sıkkın şu aralar forumu ancak okuyabiliyorum yazacak enerjim pek yok parmağımı bile oynatasım yok (burçakçım galiba depresyondayım di mi )
hepinizi opüyorum
hepinizi opüyorum
Ağa bu nedir ya müge anliniz hakketen cok actionmuş..karinin tipine bak......tövbe tövbe bide iki tane sevgilisi varmis.biri kiskanip oburunu oldurtmüs.canli yayinda itiraf etmiş..bu tip yüzünden.neyse yorumsuz:86:
Müge Anlı'da cinayet itirafı polis canlı yayını bastı - Dailymotion video
Repucum alemsin ya o ölenin babası galiba..ha yaa kadında çok hava var sorma..şuan aldatan bi erkek olsam bu ne ya racon ölmüş diyip bırakırdım bu işleri..Allahın yarattığı tiple dalga geçmem ama töve tövbe ya o tipe cinayetmi işlenir allasen..
Kizlar dis cikarirken dizinkiler de istahsiz oluyomu.
Bituful senin fotolara nasi bakiliyo.
Annem hasta yerinden kalkamiyo. Bugun damlaya bakmam lazim. İnsallah mudur izin verir. Aramaya korkuyorum. Okula gotursem tam cumbus olur.
Kahvalti hala bulamac mi veriyosunz. Benimki onu yemiyo artik. Elimden ekmek tereyag peynir yiyo. Basliyim mi ole yedirmeye.
Burcak omleti nasi yediriyosun. Bi daa eziyomysun. Kasikla mi veriyosun elinle mi.
Nohut pilavi mesela nasi verdin?
aleykum selam bilgiler icin sagol canim. bugun burda asure yapip dagitsam nasil karsilarlar acebaselamun aleykum canlarım...
mübarek aşure gününüz kutlu mutlu olsun...
Aşûre günü yapılması iyi olan işler:
1- Aşûre günü oruç tutmak sünnettir. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Aşûre günü oruç tutanın, bir yıllık günahları affolur.) [Müslim, Tirmizî, İ. Ahmed, Taberanî]
Peygamber efendimiz bir gün öğleye doğru buyurdu ki:
(Herkese duyurun! Bugün bir şey yiyen, akşama kadar yemesin, oruçlu gibi dursun! Bir şey yemeyen de oruç tutsun! Çünkü bugün Aşure günüdür.) [Buhari, Müslim, Ebu Davud]
2- Sıla-i rahim yapmalı. Yani salih akrabayı ziyaret edip, hediye ile veya çeşitli yardım ile gönüllerini almalı. Hadis-i şerifte, (Sıla-i rahmi terk eden, Aşure günü akrabasını ziyaret ederse, Yahya ve İsanın sevabı kadar ecre kavuşur) buyuruldu. (Şira)
3- Sadaka vermek sünnettir, ibadettir. Hadis-i şerifte, (Aşûre günü, zerre kadar sadaka veren, Uhud Dağı kadar sevaba kavuşur) buyuruldu. (Şir'a)
4- Çok selam vermeli. Hadis-i şerifte, (Aşûre günü on Müslümana selam veren, bütün Müslümanlara selam vermiş gibi sevaba kavuşur) buyuruldu. (Şir'a)
5- Çoluk çocuğunu sevindirmeli! Hadis-i şerifte, (Aşûre günü, aile efradının nafakasını geniş tutanın, bütün yıl nafakası geniş olur) buyuruldu. (Beyhekî)
6- Gusletmeli. Hadis-i şerifte, (Aşûre günü gusleden mümin, günahlardan temizlenir) buyuruldu. (Şir'a) [Bu sevaplar, itikadı düzgün olan, namaz kılan ve haramlardan kaçan mümin içindir. Bunlara riayet etmeyen kimse, Aşure günü, bir değil, defalarca gusletse, günahları affolmaz.]
7- İlim öğrenmeli! Hadis-i şerifte, (Aşure günü, ilim öğrenilen veya Allahü teâlâyı zikredilen bir yerde, biraz oturan, Cennete girer) buyuruldu. Bu gece ilim olarak, ehl-i sünnete uygun bir kitap, [mesela İslam Ahlakı veya Tam İlmihal Seadet-i Ebediyye] okumalıdır. Ayrıca Kuran-ı kerim okumalı, kazası olan kaza namazı kılmalı. (Şira)
alıntıdır...
aleykum selam bilgiler icin sagol canim. bugun burda asure yapip dagitsam nasil karsilarlar aceba
hindistan'da mıydın güzelim? dinleri ne?