- 1 Mayıs 2013
- 336
- 13
esterabüm çene yapma resim ekle :86: :86:
vave sence estarabım,sagdan soldan esterabim fılan yaparak bızı oyalıyor mu
bi de böle aşağıda onlıne fılan gorunuo ama gec cvp vermeler fılan bi cool olma çabaları fılan bılmıorum kı
bitufulum nerde yahu,bacım evine dön,beklemedeyız hasretle
aşk olsun giremiyorum kaç gündür bayram telaşından, gittiğim gibi hakkımda neler neler konuşmuşsunuzhahahh manyak güldümmüge anlı yı izle sen aleyna ile kanki ol
ben çıkıyorum şimdi öperim
esterabimi sıkıştır
Ehehe purcak az degilsin he topladin bonuslari sevaplari aferin sana, uyy nehirimi sıkıstirip durmuslardir kesin..sepet gereksiz bi detay arkadaslar arasi bi espiriydi anlatmaya degmezgezecem bugun topuklarim kopana kadar veletin biraktiği kadariyla tabe..bu arada hala tam anlamiyla iylesemedik 3 hafta oldu, burnu acilmiyo bi turlu..neyse öperim hepinizi..
Selam hatunlarrr, çok şükür evime döndüm! Çok yorucu bir bayramdı, ziyaretler değil ama yol hepimizi mahvetti. Toplamda 1300 km filan yaptık. Bir kısmı da bol virajlı köy yolları... Çocuğun dengesi şaştı, sürekli ağlıyor ve mızmız. Altını açtırmıyor, kavga kıyamet, sanırsınız ki bir yerini acıtmış! Bir de kuvvetli yüzüstü çeviriyor kendini döndüremiyorum:) İnşaallah eve dönmenin huzuruyla kendine gelir. Bir de ders oldu, mecbur olmadıkça gündüz yola çıkmam, hiç durmadı sürekli kucağımda ayakta bir o tarafa bir bu tarafa döndü, Allah korusun her şey olabilir. Umarım hepinizin bayramı güzel geçiyordur. Öptümmmmm!
Len millet son 12 saatiniz geldiniz geldiniz..yoksa
Hosgeldin canem..fatih geldi gözumun onune kimil kimil valla zor is bayada yol yapmissiniz..cok korkarim bebekli yolcuktan bizimkide kesin durmaz heralde.
Add sen naptin yol nasil gecti?? Gerci masallah ufaklik anasindan akilli üzmemistiranasi rahat birakmamistir yol boyunca babasini..
He ya ben kaldm bekci olarak,asayis berkemal amaHoşbulduk canımmm! Sorma ya gördün işte halini, ondan daha beterdi :) Ama artık yolculuğun sonunda arabanın tavanına bakımp gülmeye başladı, ben de korkmaya başladım
Burçak bu bayram bekçi seni mi bıraktılarrrBen de hiç giremedim valla, hele ilk iki gün internet hiçç yoktu, sonra da fırsat olmadı. Ramazanda da böyleydi, dökülür herkes yavaş yavaş