2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

ben bu işi bitifula daha uygun görmüştüm oysa ki sen çıtı pıtı zararsız biri idin benim gözümde ben de severim de pıçaktan ciddi derece korkarım sonuçta yemek falan olmasa elime almam yani o derece fobim war

etle uğraşmayı sevenlerden biri de kocam, tabi o mutlu olunca ben de mutlu oluyorum, onun mutluluğu benim mutluluğum. etle uğraşmak hobisiyse saygım sonsuz hobilerine tabi bi de arkasından mutfağı toplamak olmasa

kılsın yünsün yumaksın... de ver gazı ver gazı

etle uğraşmayı sevenlerden biri de kocam, tabi o mutlu olunca ben de mutlu oluyorum, onun mutluluğu benim mutluluğum. etle uğraşmak hobisiyse saygım sonsuz hobilerine tabi bi de arkasından mutfağı toplamak olmasa

valla bı ara üşenmedıgım bı zaman çocukluguma iniciimm,nedir bu et kesme sevdası bılmıorum,neyın hırsını alıorum,garıban hayvanın vücudundan böle tanımlayınca etten sogudum bı an,ama tabıkı sadece bı an sonra yıne sevdım

bu arada add o nası bı bayram kutlamasadır bebeım yahu,yanlış okudum heral dedım dönup tekrar okudum
delisin sen deli deliii

cani kadın purçak ruhunda çocukluğunda testere war senin

vave sence estarabım,sagdan soldan esterabim fılan yaparak bızı oyalıyor mu

bilemem artık öyleyse salarım üstüne bitifulu piçaklatırım sen de doğrarsın oldu bitti

bi de böle aşağıda onlıne fılan gorunuo ama gec cvp vermeler fılan bi cool olma çabaları fılan bılmıorum kı
bitufulum nerde yahu,bacım evine dön,beklemedeyız hasretle

bişiler yazın hızıma yetişin,yoksa gıder bı derdım var da çılgın kayınvalıdelerı okur,muhteşem gelinlere yorum yaparım,yenı bi çevre edinir terkederım bu topiği

bişiler yazın hızıma yetişin,yoksa gıder bı derdım var da çılgın kayınvalıdelerı okur,muhteşem gelinlere yorum yaparım,yenı bi çevre edinir terkederım bu topiği

hahahh manyak güldüm müge anlı yı izle sen aleyna ile kanki ol
ben çıkıyorum şimdi öperim
esterabimi sıkıştır

Vavemmm 2 gundur gunduz hic uyumadi velet o yuzden butun enerjimi aldi keyifsizdim ama bugun iyiyim cok sukur..

Akraba ziyaretleri yarina kaldi..Kurban kesenlerin kurbanlarini Allah kabul etsin..ben kesmedim bu sene bi firsat olmadi kesellimmi diye konusamadik bile 2 haftadir hastaliklarla ugrasinca..Gecen sene bi kurban kestik pirzola kiyma kusbasi hepsini wyri ayri paketleyip yollamislardi direkt alip buzluga koymustum cok güseldi

Velet yeni uyudu bende uzattim ayagimi cay iciyom bide wasabili çerez yiyom tövbe estagfurullah igrenc bi tadi var merak hastaligi var illa herseyi yiyecem..forumun en gurmesi benim yada çöp midesi daha uygun:86::125:

Cocukluk arkadasim var amerikada face ten hergün msjlasiyoruz, ama saat farkindan dolayi genelde o yaziyo ben uyuyorum ben uyuyorum o yaziyo..bazen burdada o hisse kapiliyorum.

Oglumun bugun 100 lira harcligi oldu annemlerden..eve gelirken dur surdan biseyler aliyim ogluma parasiyla dedim demez olaydim 300 lira harcadim yine ben zararli cıktim zalımsın dünya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…