biz de bugun azcık bayram ziyaretı yaptık,yaklaşık 4 ev kadarkurban şeysini hallettık,dagıtcaklarımızı paketledık,yarın bayram gezmelerıne devam ettikçe dagiticiizzz,şu hayatta etle ugrasmayı tek seven benımdır heralde,gecen bayram ben anlamam dıe kv halletmişti biizm beyle ,bu sefer ben yapiciiim diye tutturdum,alllahım ben kasap olmalıymışım,etlerle ugrasırken çok mutlu oluorum tam bi etçilim yahu öncekı hayatımda aslan yada kaplan fılan mıydım acaba
etle uğraşmayı sevenlerden biri de kocam, tabi o mutlu olunca ben de mutlu oluyorumbiz de bugun azcık bayram ziyaretı yaptık,yaklaşık 4 ev kadarkurban şeysini hallettık,dagıtcaklarımızı paketledık,yarın bayram gezmelerıne devam ettikçe dagiticiizzz,şu hayatta etle ugrasmayı tek seven benımdır heralde,gecen bayram ben anlamam dıe kv halletmişti biizm beyle ,bu sefer ben yapiciiim diye tutturdum,alllahım ben kasap olmalıymışım,etlerle ugrasırken çok mutlu oluorum tam bi etçilim yahu öncekı hayatımda aslan yada kaplan fılan mıydım acaba
hindistan cevizli güzel oluyor. evde olmayınca onsuz yapıyorum bazen
benim de eşim doğrayacak yani ufaklama işini ben yapacam. dağıtmalıkları gelince hallettik werdik zaten. şehit aile ziyareti warmış oraya gitti gelince yaparım dedi. ben de yardım ederim tabi aslan parçasınagaaaaz gaaz
ben bu işi bitifula daha uygun görmüştüm oysa kisen çıtı pıtı zararsız biri idin benim gözümde ben de severim de pıçaktan ciddi derece korkarım sonuçta yemek falan olmasa elime almam yani o derece fobim war
etle uğraşmayı sevenlerden biri de kocam, tabi o mutlu olunca ben de mutlu oluyorum, onun mutluluğu benim mutluluğum. etle uğraşmak hobisiyse saygım sonsuz hobilerine tabi bi de arkasından mutfağı toplamak olmasa
kılsın yünsün yumaksın... de ver gazı ver gazı
valla bı ara üşenmedıgım bı zaman çocukluguma iniciimm,nedir bu et kesme sevdası bılmıorum,neyın hırsını alıorum,garıban hayvanın vücudundanböle tanımlayınca etten sogudum bı an,ama tabıkı sadece bı an sonra yıne sevdım
cani kadın purçak ruhunda çocukluğunda testere war senin
bu arada add o nası bı bayram kutlamasadır bebeım yahu,yanlış okudum heral dedım dönup tekrar okudum
delisin sen deli deliii
vave sence estarabım,sagdan soldan esterabim fılan yaparak bızı oyalıyor mu
bilemem artık öyleyse salarım üstüne bitifulu piçaklatırım sen de doğrarsın oldu bitti
bişiler yazın hızıma yetişin,yoksa gıder bı derdım var da çılgın kayınvalıdelerı okur,muhteşem gelinlere yorum yaparım,yenı bi çevre edinir terkederım bu topiği