bu bayram sessizligi mi yoksa gercegin ta kendisi mi
Pitiful ben biyikli geziyorum ayri bir hawam war bu yönde :86:
Ruza sagol canim gecti gitti.iyi bayramlar
Dun bayram ziyaretleri, misafir kabul etmece ile gecti. Oglum huysuzlandi aksam.yani degisik bisey olmadibir de bitiful iyisiniz yani bizimkilere harclik neyim yok walla
Lale datli faan yiyeydik ceee-ee deyin kaciyön hep.
Bana yürütecimi verin dunyayi geziyim..cok rahatiz yürütecle cooookk..
Gunaydin guzel hatunlar... Sizi yine cok ozledim..
Oncelikle bayraminiz mubarek olaa...
Ben ankaradayim.oglan bu burnunu acma meselesinden cok sikildi.hala da tikaniyor...acile goturdum.hicbisey yok ilac veremem diyor. Oglum acaip huysuz ve sinirli oldu. Ne verirsem eliyle vuruyor.muhtemelen yine dis de cikaracak.eli hep agzinda cunku.annem de uzuluyor bu cocuk hep boyle uzuyor mu seni diye..ben yanarim yavruma, yavrum yanar yavrusuna hesabi.. :) oglum cephesi boyle..
Biz de dun babamlarin kurbaniyla ugrastik.bizimki bursada.hazirlanacak dagitip kalanlari yerlestirecegiz sadece.off midem bulaniyodu artik.her yer kan revan..Allah kabul etsin ins.
Kurban kesen herkesin kurbanini Allah kabul etsin..
bugun gezmelere gidecegiz.oglum herhalde onun heyecaniyla 6.30 da uyandi :)
burada int. var ama pek fazla giremiyorum.kocam misilleme yapmaya basladi.elinde telefonla geziyodu, kizdim ben de birak sunu dedim.anla iste dedi anladim... :) o yokken yazayim dedim.
tutku cepten goremedim buragi bi zahmet whatsappla guzelim de goreyim pasami..
burcakim...bebem...seni ve nehirimi de cok ozledim... Donunce goruselim.. Canim benim...
Vavem kotu olayi okudum, gecmis olsun.
Ferdacim iyi olmaniza sevindim..Allah bi daha gostermesin.
Add yine yapmisin addligini...:)) senin de bayramin gonlunden nasil geciriyosan oyle gecsin..:)
Bituful, ela,selerm sizleri de operim..
Ben firsat buldukca yazmaya devam edicim.beni ozleyin anacim....:))
bu bayram sessizligi mi yoksa gercegin ta kendisi mi
Pitiful ben biyikli geziyorum ayri bir hawam war bu yönde :86:
Ruza sagol canim gecti gitti.iyi bayramlar5685126-
4675
8*-ğ
\
Dun bayram ziyaretleri, misafir kabul etmece ile gecti. Oglum huysuzlandi aksam.yani degisik bisey olmadibir de bitiful iyisiniz yani bizimkilere harclik neyim yok walla
Lale datli faan yiyeydik ceee-ee deyin kaciyön hep.
herlkesin bayramı mübarek olsun arkadaşlarBana yürütecimi verin dunyayi geziyim..cok rahatiz yürütecle cooookk..
annaammm daha yeni koydum totoyu. Sabahtan beri bir gezentilik bir misafirperverlik cok yoruldum be yaa.. oglumu az once yatirabildim misafirler gidince..uyku duzeni bozuldu uc gunde.
Gunduz onceki calistigimiz koye gttik. Cok sevdigim ve bana iyiligi cok olan bir ablam war. Oglumkadinin dizine yatti gulumsedi falan cok sasirdim.hamilegimin son aylari orda gecti.ablayi icten sevdim oglum hissetmis zannimcayollar ucurum we bozuk,biz her gidisimizde esimle tartisiriz arabayi duzgun kullanmadgindan. Yine tartistik agzimi bantlayacakmi-mis-mis iyi ki tayin olup gelmisiz ilce merkezine warmis bir hayir yoksa yol terörü yuzunden aile sadetimiz bozulacakmis :86:
Bitifulum yerim onu yaa masallah. Benim eşkiya sewmedi yuruteci ablasi gibi. Sadece biz yemek yerken sabitleyip oturtuyoruz. Rengi pembe ısínmama sebebi olabilir mi.