saol canim hamilelik zor esimde saolsun hic yardimci olmuyor sanki hamile degilmisim gibi hic umurunda degil
aaa ciddi misinsen tek basina mi yaptin ikisini
Kimse yok mu âkraba falan gurbette.dogumda biri olacak mi yaninda.Allah gercekten sabir we kolaylik wersin.bebegin de uslularin uslusu olsun insallah
bnm de aynı yahu kocam da başka kimsem yok burda
aşık insan öperim seni
karizmanı yesinler senin maaşallah yakışıklıyaherkese, sağlıklı mutlu huzurlu para dolu bi bayram diliyorummm..
oğlumla öpüyoruz..
senin de bayramın mübarek olsun,ben de et işinden yırttım bu sene.alığımız yer kesti patçaladı eve gelince de eşim doğradı beni düşündüğünden değil haa, et işinde kendinden başkasına güvenmediğinden ben de veriyorum gazı sen öyle iyi yaparsın böyle iyi yaparsın ben beceremem senin gibi diye yırtıyorumiyi ki tanimisim sizleri.. bayramlar da we her daim hatirlayacagim sevecen arkadaslarim oldunuz.. bayraminiz mubarek olsun olsun operim topunuzu.
Bitiful canim ne oldu?onemli bir sey degildir umarim..
sabah kurban kesilecek yere biz de gittik. Yol fena idi beni yukseklik korkum war dagin tepesinde imis gidilecek yer ciglik attimtansiyonum dustu zor anlar yasadim esimin is arkadaslarinin esleri coluk cocuk ormanda piknik yaptik.esler kesti dogradi biz cene yaptik.heybetli hayvancagiz bir anda yok oldu. Uzuluyorum walla ben yaa.allah kabul etsin napam
senin de bayramın mübarek olsun,ben de et işinden yırttım bu sene.alığımız yer kesti patçaladı eve gelince de eşim doğradı beni düşündüğünden değil haa, et işinde kendinden başkasına güvenmediğinden ben de veriyorum gazı sen öyle iyi yaparsın böyle iyi yaparsın ben beceremem senin gibi diye yırtıyorumama çok yorucu bi gündü yarına da gezmeler kaldı..
kız haşhaşlı tatlı yaparken benimkinden farklı tarif yapan var mı diye nete bakarken senin tarif çıktı karşıma hindistan cevizi koymazdım senin tarifinden ekleme yaptım ben de koydum