2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
saol canim hamilelik zor esimde saolsun hic yardimci olmuyor sanki hamile degilmisim gibi hic umurunda degil

aaa ciddi misin sen tek basina mi yaptin ikisini
Kimse yok mu âkraba falan gurbette.dogumda biri olacak mi yaninda.Allah gercekten sabir we kolaylik wersin.bebegin de uslularin uslusu olsun insallah

Son düzenleme:
aaa ciddi misin sen tek basina mi yaptin ikisini
Kimse yok mu âkraba falan gurbette.dogumda biri olacak mi yaninda.Allah gercekten sabir we kolaylik wersin.bebegin de uslularin uslusu olsun insallah

aman erkek mileti istekimsem yok canim ya sadace esimin amcasi var karisi cok iyi o cok yardimci oluyor.amin amin insallah cok uslu olur yoksa ben kafayi yerim heralde

Cok sıkıntili bi gün gecirdim bayram hic keyifli gecicek gibi değil ama hayirlisi bakalim..

selam kızlar nasılsınız pek sık giremiyorum.geçmişi okuyamıyorum çok ilerlemiş öyle göz gezdirdim.vaveyla geçmiş olsun atlatmışsınız şükür.hayırdır bituful birşey mi oldu.önemli birşey yoktur inşallah:44:

hepiciğinizee ii bayramlar fıstıklar ve minik fareleri
en kötü günümüz böle olsunnn

herkeze esiyle yavrusuyla butun sulalesiyle iyi bayramlarALLAH salik sihat huzur ve mutluluk versin hepimizeayy gecen bayram hepmiz hamistik bu bayram yavrularimiz kucagimizda ALLAHA sukur gerci ben bu seneyide bos gecirmedim ama

Meleklerin ilk kurban bayrami hayirli ugurlu olsun cepleri harclik dolsunn guzel analarinida opüyorum iyi bayramlar hepinizee..

canım arkadaşlarım ve minik bebekleri hepinizin bayramını kutluyorum ve kocaman öpüyorum

Herkese iyi bayramlar kuzuşlarımızla beraber mutlu huzurlu süper bi Bayram geçirelim

Musmutluuuuuuuuu saglikli huzurluu ve bol bol bol seksli bir bayram gecirmeniz dilegiyleeeeeeee

Hepinizi seviyoruuuuuummmmmmmm

herkese, sağlıklı mutlu huzurlu para dolu bi bayram diliyorummm..
oğlumla öpüyoruz..

Eklentiler

• $image.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 28
iyi ki tanimisim sizleri.. bayramlar da we her daim hatirlayacagim sevecen arkadaslarim oldunuz.. bayraminiz mubarek olsun olsun operim topunuzu.

Bitiful canim ne oldu?onemli bir sey degildir umarim..
sabah kurban kesilecek yere biz de gittik. Yol fena idi beni yukseklik korkum war dagin tepesinde imis gidilecek yer ciglik attim tansiyonum dustu zor anlar yasadim esimin is arkadaslarinin esleri coluk cocuk ormanda piknik yaptik.esler kesti dogradi biz cene yaptik.heybetli hayvancagiz bir anda yok oldu. Uzuluyorum walla ben yaa.allah kabul etsin napam

senin de bayramın mübarek olsun,ben de et işinden yırttım bu sene.alığımız yer kesti patçaladı eve gelince de eşim doğradı beni düşündüğünden değil haa, et işinde kendinden başkasına güvenmediğinden ben de veriyorum gazı sen öyle iyi yaparsın böyle iyi yaparsın ben beceremem senin gibi diye yırtıyorum ama çok yorucu bi gündü yarına da gezmeler kaldı..
kız haşhaşlı tatlı yaparken benimkinden farklı tarif yapan var mı diye nete bakarken senin tarif çıktı karşıma hindistan cevizi koymazdım senin tarifinden ekleme yaptım ben de koydum

biz de bugun azcık bayram ziyaretı yaptık,yaklaşık 4 ev kadar kurban şeysini hallettık,dagıtcaklarımızı paketledık,yarın bayram gezmelerıne devam ettikçe dagiticiizzz,şu hayatta etle ugrasmayı tek seven benımdır heralde,gecen bayram ben anlamam dıe kv halletmişti biizm beyle ,bu sefer ben yapiciiim diye tutturdum,alllahım ben kasap olmalıymışım,etlerle ugrasırken çok mutlu oluorum tam bi etçilim yahu öncekı hayatımda aslan yada kaplan fılan mıydım acaba

hindistan cevizli güzel oluyor. evde olmayınca onsuz yapıyorum bazen

benim de eşim doğrayacak yani ufaklama işini ben yapacam. dağıtmalıkları gelince hallettik werdik zaten. şehit aile ziyareti warmış oraya gitti gelince yaparım dedi. ben de yardım ederim tabi aslan parçasına gaaaaz gaaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…