Sabahtan beri ev işiyle uğraşıyorum, dönüp bakınca sanki hiçbir şeye dokunmamışım gibi yaaYarım saat mola verdim, sonra ortadaki döküntüleri toplıycam. Bizimki iki gündür yürüme telaşında, kendi kendine oturmuyor, sürekli biri tutup yürütsün istiyor. Galiba emeklemeden yürüyecek, emeklemeyi beceremiyor ama kocaman kocaman adım atıyor Yürütece karşıydım ama sanırım yapmam dediğim şeylerden birini daha yapacağım :) Yarın biz de yola çıkıyoruz memlekete, her iki aile de bayrama orada, cuma döneceğiz inşallah. Öpüyorummmmmmmm!
vavemm geçmiş olsun bacım,maalesef böyle mal insanlar var ve kalabalığı fırsat bilip
ortaya düşüyorlar
keşkede gösterseydin eşine bişeycik olmazdı biraz pataklasaydı eşin
buğram nasııı yürüyor mu?çok tatlıı çokkkağzı burnu fındık gibi
paris napıyn nassıı gidiyo hamişlik
bende bir ocak annesi olarak 11 ocak 2013 de kızımız zeynep aramıza katıldı şuan 9 ayımızı bitirdik artık yuruteçte durmak bilmiyorAllah kimseyi evladıyla sınamasın amin...
Aynen o duum basima geldi. Buyuk bir magazadaydik.bugra bebek arabadinda uyuyordu.esm dedi sen bak, ben de indim merdivenlerden. Cikarken yine merdiven kalabaliki.16-17 yaslarinda bir cocuk arkadan eliyle vurdu. Ben yanlislik olms olabilir die dusunurken elini bir daha vurup kacti! Kalabaliktan gecemedim.bagirdim.esimkapi cikisindaydi dedi ne oldu. Yok bisey dedim. Cikinca soyledim.dellendi magazaya dondu.o anda soylesem silahi falan allah korusun gozu kara zaten. Etraf anlamadan sakinlestirdim.
Selam kzlarrrr
Bnm kiz grip oldu offfff nefretediyorum yaaaa su griptn
Gece hic uyumadik simdide cok miz miz peditus verdim :26:ama istah hic yok sutunu bile icmiyooo
Dr aradim ama mesgulmus musait olunca arayackmis
Benim mod bugun yerlerde yaniiii
Optum haaaminizi
Gecmis olsun. Biz de nezleyiz. İhlamur tarcindan medet umuyorum. Bikac damla limon sikip iciriyorum. Nedense anlamsiz bi ilac dusmanligim var su ara. Bilmem iyi mi yapiyorum kotu mu. Kafa kasima smiley.
ferdacm aynen canım temizliyorum öbür gün yine aynı off çok dağılıyor ortalık
yürüteç konusuna gelince ben aldım çünkü kağan devamlı yürütülmek isteniyor
akşam ağzım ayrılıyor yorgunluktan böylede peşinden koşuyorum ama
bir nebze daha iyi,
add bacım hayat sana güzel valla ne güzel geziyon off ana yok bacı yok
arkadaşlar hep uzakta çok sıkıcı çook,birtek canımın caanıı eşim var
iyi ki de war
Bizimkide çok ağlayarak uyanıyo yarım saatte zor susuyo var bi dertleri ama anlayamıyoruz..gerçi benimki hasta o yüzden yoksa gece çok ağlamazdı Allah için..Bugunde anamda kalcam işallah gece çok sorun çıkarmaz:44:..Vavemm özledim seni
slmm canim valla artik agirlasmaya basladim cok yoruluyorum oglum surekli ilgi istiyor karnim buyudu oglan kilolu kucagima alinca hemen belim agriyor dunde cok fena bi sancim oldu ALLAHA emanet artik hic dikkat edemiyorum
canım Allah kolaylık wersin sana çok zor gerçekten hamile iken küçük bir bebekle uğraşmak.