2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Gunaydin hanimlarrr ..giremiyorum yorgunluktan yogunluktan..bizdik hala iylesmedi canim sıkilıyo cok 10 yun oldu..kahvaltiyi falan kestim acaba alerjidenmi falan diyerekten deniyorum herseyi

Vavem bide diyon adam kiskanc degil bak gözü donmus kiskancliktan malesef her kadinin basina geliyo 1 kere hayati boyunca gecmis olsun..

Ferdamm hayirli yolculuklar..

Hepinici öpüyore..

ferdacm aynen canım temizliyorum öbür gün yine aynı off çok dağılıyor ortalık
yürüteç konusuna gelince ben aldım çünkü kağan devamlı yürütülmek isteniyor
akşam ağzım ayrılıyor yorgunluktan böylede peşinden koşuyorum ama
bir nebze daha iyi,
add bacım hayat sana güzel valla ne güzel geziyon off ana yok bacı yok
arkadaşlar hep uzakta çok sıkıcı çook,birtek canımın caanıı eşim var
iyi ki de war

vavemm geçmiş olsun bacım,maalesef böyle mal insanlar var ve kalabalığı fırsat bilip
ortaya düşüyorlar

keşkede gösterseydin eşine bişeycik olmazdı biraz pataklasaydı eşin

buğram nasııı yürüyor mu?çok tatlıı çokkk ağzı burnu fındık gibi

Canim sagol, hepinz sagolun kizlar
Yok canim yurumuyor daha koltk kenarlarinda tutunarak yuruyor geziyor.ama soldan gidiyor.saga dogru ilerlyemiyor

Bitiful esim kiskanir ama karsi cinsli mevzulari.
Tubi walla pataklamaz o gozu karadfir napcagi belli olmaz.uysal gorunur ama sinirlendi mi napar bilemiyorum.

Herkeste bir durulma war purcak gel polemige girelim benim oglan da 3 gundur daha sık uyanir oldu.we uyanikken de surekli agliyor neden ki.gece uyanmalari da aglayarak oluyor

Bizimkide çok ağlayarak uyanıyo yarım saatte zor susuyo var bi dertleri ama anlayamıyoruz..gerçi benimki hasta o yüzden yoksa gece çok ağlamazdı Allah için..Bugunde anamda kalcam işallah gece çok sorun çıkarmaz:44:..Vavemm özledim seni

vave bitu aynen yavrular oğlum ağlıyor gece devamlı demekki gelişimsel bişey
herkeste olunca korkmuyorum ben

doktor kağana çinko takviyesi verdi şurup neden ki acaba ben de birgün veriyorsam bir gün
unutuyorum önemlidir heralki
:26:
bir de kan ilacımızı şurup yaptı azıcık bi kansızlık çıktı da,o da dişleri karartıyor diye
biliyorum ferrumun şurubu bilgisi olan aydınlatsın lütfen,

benim oglanda bi kacgundur bagirarak uyaniyor birilerine anlatincada gunduz cok uyutuyorsundur diyorlar ne alakaysa gunduzleri en fazla iki defa uyuyor bu cokmu:44::44:

paris napıyn nassıı gidiyo hamişlik

slmm canim valla artik agirlasmaya basladim cok yoruluyorum oglum surekli ilgi istiyor karnim buyudu oglan kilolu kucagima alinca hemen belim agriyor dunde cok fena bi sancim oldu ALLAHA emanet artik hic dikkat edemiyorum

bende bir ocak annesi olarak 11 ocak 2013 de kızımız zeynep aramıza katıldı şuan 9 ayımızı bitirdik artık yuruteçte durmak bilmiyor Allah kimseyi evladıyla sınamasın amin...

bende bir ocak annesi olarak 11 ocak 2013 de kızımız zeynep aramıza katıldı şuan 9 ayımızı bitirdik artık yuruteçte durmak bilmiyor Allah kimseyi evladıyla sınamasın amin...

slmm hg masallah kizina bizim oglan hic sevmiyor yuruteci kanepeden tutup yuruyor bide cok hizli surunuyor surekli pesimde

Selam kzlarrrr

Bnm kiz grip oldu offfff nefretediyorum yaaaa su griptn

Gece hic uyumadik simdide cok miz miz peditus verdim :26:ama istah hic yok sutunu bile icmiyooo

Dr aradim ama mesgulmus musait olunca arayackmis

Benim mod bugun yerlerde yaniiii

Optum haaaminizi

Gecmis olsun canim. Kucuk insanlar iste. Ne eline gectiyse artik.

Gecmis olsun. Biz de nezleyiz. İhlamur tarcindan medet umuyorum. Bikac damla limon sikip iciriyorum. Nedense anlamsiz bi ilac dusmanligim var su ara. Bilmem iyi mi yapiyorum kotu mu. Kafa kasima smiley.

Gecmis olsun. Biz de nezleyiz. İhlamur tarcindan medet umuyorum. Bikac damla limon sikip iciriyorum. Nedense anlamsiz bi ilac dusmanligim var su ara. Bilmem iyi mi yapiyorum kotu mu. Kafa kasima smiley.

aslında bu konuyu gecen gün ben de bızım doktora sordum.. malum nehır grıp olmuştu,ben de hepimiz gb ilaç kullanmak istemıorum dıe klasık anne cümlesini doktora söyledıgımda o da bana güzel bi açıklama yaptı,mantıklı da geldi,ben de sızınle paylaşayım,"ilaç kullanmak istemıorum demek esasında bir lükstür,her anne bunu kullanmak ister ama öncelikle ilaç olayını elemek için bebeğin anne sütü alıp almadıgına bakarız biz,eger bebek anne sütü alıyorsa anne sütünün içerdiği bi çok özel maddeden dolayı evet ilaç kullanılmamasına bız de sıcak bakarız.. ki burda günde en 200 ml civarı bı anne sütünü baz alıyoruz,daha fazlası tabıkı çok daha iyi ama artık 9 aydan sonra o kdrı bile kafi hastalıklardan korumak için.. zaten şu saatten sonra anne sütünün doyurucu diil koruyucu etkısı öenmlı bizim için.. ama anne sütü almasına ragmen bı cok bebege yıne ilaç yazarız bız,çunku hastalıgın seyiri de önemlıdır,eger grıp bıle olsa 5-6 günü gecmesıne ragmen bi iyileşme göstermıyorsa onda da başlanmalı ilaç.." ki bu bağlamda nehir çılgınlar gb emmesıne ragmen,gercı bu kdr cok emmesı ii süt aldıgı anlamına da gelmıyor bizimkı bıraz tiryakilik,farkındayım,yıne bu bağlamda sonucta midesıne ne kdr süt gittiğini de bilmiorum,ona da yazdı peditus filan bi iki ilaç daha bi de damlalar işte,gerek kalmadı bizimkinde ilerlemeden toparlandı mink hanım..
amacım polemik filan çıkarmak diil bilirsiniz severim sizi keratalar ama şu ilaç kullanmak istemıorum olayı -aleyna senın nezdinde fikrimi açıklıorum hedefım sen diilsin- bazen bence çocugun yararından çok zararına hizmet ediyor bnce..

Son düzenleme:

bnm de aynı yahu kocam da başka kimsem yok burda
aşık insan öperim seni

ben de ozledim coneem
rahatladim bak simdi yoldaslarim warmis
Tubi yawrim cinkosu eksiktir.sac dokulmesi yada terleme falan war mi?yada ne war doktor niye werdi. eksiklik gormus demekki duzenli kullan.istah acar hem.
Paris aynen gunduz cok mu uyuyor diyenler oldu.alakasi yok.toplasam 1.5 saat uyuyor o da gerekli yani
add geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
slmm canim valla artik agirlasmaya basladim cok yoruluyorum oglum surekli ilgi istiyor karnim buyudu oglan kilolu kucagima alinca hemen belim agriyor dunde cok fena bi sancim oldu ALLAHA emanet artik hic dikkat edemiyorum

canım Allah kolaylık wersin sana çok zor gerçekten hamile iken küçük bir bebekle uğraşmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…