2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
ben sağa menü hazırliim yavrum o zmn o iş öle olmaz et tok tutar kızzz,yag yakmak istiosan bol protein al
alış tavuğa azcık gıdaklatır ama iidir

Yok ya bu aksam oyle estide yedim yoksa imkani yok yapamam..tatli matli yimemde yemek cok yiyorum herkes cok sasirir,dalga konusu cok olurum diyet yapinca mutsuz oluyorum hayata küsüyorum..:125:ama sen sifir bedeninle anlayamazsin bu duygulari

Bugra uyandi yine galiba gelemedi anasi:86:

Canim o soylenti ayran öyle durumlarda icilir zehirlenme vs balik dahil sutte kusturur bi zarari yok yani aklinda bulunsun

Saol canim

Sari sari olmasi iltihaptan olabilir canim antibiyotik kullaniyomusun? :26:

Bana bayram degil evlat sessizligi çöktü..cok mizmiz huysuz mahvetti hastaligi beni..

Aynen derler ya cocugun hasta oldugina degilde huyunun değiştiğine yanarim diye

Bende tavugu sevmem canım

Ayrica ben senin tam aksine yemekle aram yoktue ama tatliiiiiiiiiisiz ölürüm heralde ya cikolata seker tatli abur cubur yani
Ay onlar olmasa ben napardim acaba

Fit bi kari olurdim valla abur cubur cok yiyorum hep yag yapıyor sporda yapamıyorum:18:

Su plates videolarindan izleyip izleyip yapsam mi acaba

Onlar hikaye ya evde spor olmuyo:))

Biz seni gordukmu ya foto koymusmuydun bakiyim

Allahım ya rabbim yaa forumu okuyorum derken bebeğin sesini duyar gibi oldum yatağın arasına düşmüş yaa içim yanıyo bu bebeğin başına bişeyler geldikçe dünde parka gittik çocukları izliyo hayranlıkla dananın biri topa vurdu elimi uzattım ama tam bebeğimin başına geldi Allahtan yumuşak topta bişey olmadı kızın babası karşımıza geçmiş gülüyo tam nasıl ortaladın bebeğin kafasını diye bende özür dilicek diye bekliyorum öküzü.sonra adama saldırdım o hadi attı dengesiz sen kazık kadar adam özür dilicene gülüyosun dedim adam haklısınız ne diyim dedi defolup gitti.Çok dengem bozuluyo bu çocuğun başına bişey gelirse veya gelme ihtimali olursa

Gecmis olsun canim nerde uyuyoki besikte degilmi??

aaaa sanki ben anlatmışım duygularımı aynen canım çok mu evlatçıyız acaba
:44:

biz bugün şeeerdeydik öyle bir kalabalık görmedim şimdiye dek.ipini koparan herkes çarşıda bayramlık işini de halletmiştik. gitmeseymişiz iyi olacaktı
başıma feci bişey geldi. anlatcam sonra

tahmin ettiğimse benimde başıma gelmişti bundan 3 yıl önce arefe günü
çarşı çook kalabalıktı adamın biri pislik aaaa çıldırıyorum aklıma geldikçe
eşimde anasını mezarlığa götürdüydü tek başımaydım oturdum ağladım
adamı göremedim ahh bir görseydimm mahkemeye bile veririm bunları
soyları kurusun bunların aklıma geldi yine

Aynen o duum basima geldi. Buyuk bir magazadaydik.bugra bebek arabadinda uyuyordu.esm dedi sen bak, ben de indim merdivenlerden. Cikarken yine merdiven kalabaliki.16-17 yaslarinda bir cocuk arkadan eliyle vurdu. Ben yanlislik olms olabilir die dusunurken elini bir daha vurup kacti! Kalabaliktan gecemedim.bagirdim.esimkapi cikisindaydi dedi ne oldu. Yok bisey dedim. Cikinca soyledim.dellendi magazaya dondu.o anda soylesem silahi falan allah korusun gozu kara zaten. Etraf anlamadan sakinlestirdim.

Ne bilem canım ya, kötü hissedince nete baktım, balık zehirlenmesi hariç hepsinde süt-yoğurt tüketilir ama balıkta aksine zehirleme etkisi gösterir yazıyordu bir yerde, öyle deyince korktum. Acayip bir şeymiş ya normal mide ağrısı gibi de değil, çok şükür ucuz atlattık. Bizimkilere bir şey olmadı, eşimin yalnız hafif ağrımış. Benim mide hassas :44:

Ohh ne güzel gidin tabi..Ben daha yapmadim temizlik falan yarin isallah..aksam yemek yemiyim salata yiyim dedim suan midem gurul gurul ediyo..ben diyet falan yapamam ya poff:95:

Datlum sen böyle daha güzelsin ya ne yapıcan zayıflayıp. Valla doğru diyorum bak.

Çok geçmiş olsun canım, neyse ki bir şey olmamış. Adama da uyuz oldum hakkaten saldırası gelir insanın, bir de böyle dengesizlerle karşılaşınca insan ne diyeceğini şaşırıyor valla. O topu patlatıp yutturucan ona

Hayret bişey yaa velete bak rezil, bir de senin yanında bebek var ne diycen buna çocuk deyip geçemezsin de eşşek kadar olmuş... Nasıl insan bunlar ya

Bizimki uyuyalı iki saati geçti hayretler içerisindeyim

çok geçmiş olsun canım gercekten çocuklara birsey olunca benimde moodum çok düşüyor hiçbirşey yapmak istemiyorum

en uyuz olduğum şey ya böyle insanlar sokağa çıkmamalı saçmalık onu yapınca ne elde ediyolar yaa utanmaz şuursuz insanlar

Son düzenleme:
Kizlar sagolun.. walla ilk kez basima geldi. Esini ustune salsan bir dert sallamasan bir dert. Yetisseydim pesinden kafasini yere gomecektim o kesin. Artik tovbe el kadar sehire kalabalik olabilecek gunlerde mumkun degil gitmem.esim de hala o anda niye gostermedin ben yakaladim onu diyor.artik kapatmaz bir sure konuyu.

Selamlar guzel hatunlar :)

Yasemin cnm gecmis olsun oglusa ; vaveeeeee ucuz atlatmisin bacim heryerde sapik dolu yaaa offff

Bituful bosver diyeti bacim sporsuz diyet zor. Beya :)

Burcak;ruza;repu;selerm;ela;ferda;kagan; bacilar ne yapaniz kele :)))

Benim zilide uyudu bakalim ne zmn uyanacak acaba bu ara 45dk uyuyoooo :))))

Unuttugum bacilarim varsa affola hepiniz bayrami mubarek olaaaaaaa

ya çok üzüldüm gecmiş olsun cnm.. ne insanlar var ya

iyiyiz yavrucan napalım be yav,sıkıldım bayram şeysinden olsa da bıtsek,yok yarın arefe bugun şerife ilk gün bayram,sora akraba zıyaretleri,bıdı bıdı bıd bizimki de öle sık uyanıo benı görmedn duramıo zaar

cnm ya üzüldüm valla ne biçim insanlar var çarpcan ağzına şöle bı sağlam,bak ben de bunu nasıl ortaladım dicem,o olcak,bn de yemek yedırıodum işte yatırmadan önce,boğazında kaldı,aayy çocuga bişi oldu bişi oldu dıye bı telaşlandım,morardı öksürdü fılan,baktım o normale dönmüş eşim benı sakinleştiriıo,allh korusun kıza bişi olsa mallığımdan müdahale edemıcem,kızdım kendıme

Sabahtan beri ev işiyle uğraşıyorum, dönüp bakınca sanki hiçbir şeye dokunmamışım gibi yaa Yarım saat mola verdim, sonra ortadaki döküntüleri toplıycam. Bizimki iki gündür yürüme telaşında, kendi kendine oturmuyor, sürekli biri tutup yürütsün istiyor. Galiba emeklemeden yürüyecek, emeklemeyi beceremiyor ama kocaman kocaman adım atıyor Yürütece karşıydım ama sanırım yapmam dediğim şeylerden birini daha yapacağım :) Yarın biz de yola çıkıyoruz memlekete, her iki aile de bayrama orada, cuma döneceğiz inşallah. Öpüyorummmmmmmm!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…