- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
Sağol Ruzacım, hastaneye gitmedim Çok şükür ama midem hala çok fena, kasıldı kaldıNeyse ki ufaklığa bir şey olmadı, diğer ahaliden henüz haberim yok
Dün gece verdim emzik.emzirdikten sonra güzel uyudu.10 dk sonra emziği çıkardı ağzından.aslında vermek istememiştim ama uyuyamıyor yavrumbebegın doyuyordur cnm şuan lohusa oldgn için kafan bi dünya sadece.. bnden sana tavsıye gerci bn senın dönemındeyken tavsıye olayına ayar oluodum amaiki saatte bır 10 ar dakıka emzir,aradakı ıkı saatte de emme dürtüsü tatmin olsun dıye emzik ver
Süt,yumurta,hoşaf,su bunları bol bol tüketiyorum..sürekli aranıyor eşim şarkı soylerek kucağında uyutuyo yataga bırakınca gözler hemen açılıyo😳😳1 haftada 120 gr almış.dr 200 olması lazım dedi.Sakın mama werme, sütün bollugundan eminsen deneme bile.bu memeye yapisik olarak surekli emmeler normal saglik ocagindakiler demedi mi??ilk iki ay surekli emecek.iki cocugumu da yarim saat bir saat emzirdigimi bilirim! Kusmasi fazla emdiginden.midesi eli kadar dusun.o mideye sutle dolunca doymus oluyor.Gram almamis olmasi sutunun kalitsnden olabilir.dengeli beslen.tayin pekmez ye,bol sut ic.gunluk bir yumurta ye,peynir vs.sutunun kalitesini arttir.gule gule buyut bebegini.
Evet o luk luk sesde çıkıyo basen kaçırıyo boğazına hemen dik tutup sırtına vuruyorum sonra emmeye devam.hindistancevizli bi tatlıymış sanırım,ama netteki tarifte fındık yoktu,bi tarif atsanhaşhaşlı tatlı mı yapsam diye aklımdan geçirdim ben de, baklavadan vazgeçtim iki çeşit tatlı yapayım diyorum şimdi de,netsemki bi yardımcı ol. sarma da sarıcaz annemle,yeter daha ne.sanki dolup taşacak da evim bu gurbet elde...
canım, emzirme aralıklarını uzatıp denesen gerçi çok küçükmüş bu pek mümkün değil ama. emdikçe sütün artar kuralı bana uymuyodu mesela emme aralığım uzadıkça sütüm birikti doyurdu,başlarda doyurmuyordu pek.bi de luk luk diye yutkunma sesi geliyo sütün varsa diğer türlü emzik gibi emiyo ama ses gelmiyo..moral bozmak yok,çiş kakada da sorun yokmuş,yeterli bence sütün sürekli emmesi sadece açlıktan değildir güven duyduğu tek yer orası annesi
Çok teşekkür ederim canım inşallah daha fazla acı çekmezgeçmiş olsun canım, Allah şifasını versin tez zamanda inşallah,zor öyle beklemek. Allah kolaylık versin
çok sağol canım pek iyileşme umudu yokta bilinci de açık keşke bu kadar herseyin farkında olmasaydıIlgincmis hadi bakalim, bizim burda nerdeeee..
Gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin
çok sağol canım benim oğlumada her gören çok zayıf bu 3-4 aylık gibi duruyo neden yedirmiyosun neden sürünmüyo diye sorup duruyor ne kadar üzüleceğimi düşünmeden konuşuyorlar ben de artık alıştım yaa söylenenleri takmıyorumSelam kizlar acaip moralim bozuk bugün disari ciktik ogluşumla azcik gezmeye her gören aaaaa ne kadar zayiflamis kotulemis dedi niye zayiflamiski dedi ben yiyorum onu ac birakiyorum diyip.kafa göz dalacaktim hepsine Alllahim ya sabir verr
Antibiyotik iğne vurunurken yiğit de oyleydi saatlerce uyurdu acaba gece antibiyotik mi versem gene
Allah acil şifalar versin canim..
umarım daha iyisindir canım inşallah birşeyçik olmayacak korkma senMide bulantısı ve ağrısıyla uyandım, akşam hamsi yapmıştım o mu zehirledi acaba ya :26: Eğer öyleyse ailecek risk altındayızNetten bakıyorum belirtilere biraz var. Ufaklık da iki lokma yemişti inşallah bişey olmaz.
ben de ondan çok korktum canım birşeyler anlatmaya çalışıyo onu mu söylemek istiyo diye de anlayamıyorum ki umarım öyle bişey yoktur doktoru ile onu konuştum burda öyle bişey olmaz yatak değişimi yapılırken olmuştur dedi ama yinede içime kurt düştü bi kere Allah korusun yaaferdacim sen zehirlemezsin balik zehirler.nasilsiniz bu arada merak ettim..yaz bisiler guzelim.
oglanin burnu tikandi uyandi yine.cektiklerim ilk defa sari sari geldi.ankarada tekrar bi gotureyim.
selerm sagol canim.sana da cok gecmis olsun.neden mor acaba vucudu? darp falan mi aldi?
elacim bosvrr millet konussun.takma kafana.her soyleneni takarsak o kendi hayatimiz olmaz.
gecmis olsun, aman dikkat edin. dr a falan gitmiyor musun
Çok teşekkür ederim canım inşallah daha fazla acı çekmez
çok sağol canım pek iyileşme umudu yokta bilinci de açık keşke bu kadar herseyin farkında olmasaydı((
çok sağol canım benim oğlumada her gören çok zayıf bu 3-4 aylık gibi duruyo neden yedirmiyosun neden sürünmüyo diye sorup duruyor ne kadar üzüleceğimi düşünmeden konuşuyorlar ben de artık alıştım yaa söylenenleri takmıyorum
umarım daha iyisindir canım inşallah birşeyçik olmayacak korkma sen
ben de ondan çok korktum canım birşeyler anlatmaya çalışıyo onu mu söylemek istiyo diye de anlayamıyorum ki umarım öyle bişey yoktur doktoru ile onu konuştum burda öyle bişey olmaz yatak değişimi yapılırken olmuştur dedi ama yinede içime kurt düştü bi kere Allah korusun yaa
Şimdi yanından geliyorum okuma yazması var ama elini oynatamıyor harflerin yazılı olduğu karton götüreyim dedim ama zaten yoğun bakıma çok zor giriyorum girincede 5 dakika ancak kalıyorum o yüzden karta vakit yok bugün cevabı evet hayır olan sorularla anlaştık darp gibi bi durum yok ama kaldırıp indirirken bi de damar yolu açılırken canı çok yanıyomuş içim çok rahatladıYok canım ya gitmedim, biraz daha kötü olsam gidecektik, şimdi daha iyiyim çok şükür.
Sağolasın canım daha iyiyim. Anneannene de acil şifalar dilerim. İnşaallah düşündüğün gibi bir şey yoktur, yine de personelin haline tavrına dikkat etmek lazım. Yazı yazabiliyor mu ya da okuyabiliyor mu, o şekilde anlatsa? Kadın da bunalmıştır derdini anlatamayınca.
purcak nassınnerde ahali
Bana bayram degil evlat sessizligi çöktü..cok mizmiz huysuz mahvetti hastaligi beni..
Selerm onlar igne morarikligidir yaslilarin bizden 10 kati hassas derileri hemen morariyo..
Add masallah zilliye babasi gibi uzun olacak
Vavemmm hayirdir???merak ettim çıbık anlat:86:
allh kolaylık versın cnm ya,gecmiş olsun tekrar.. nasıl durumu?
Ayni be bebem yA bi gelisme yok burnuda cok tikali neler yapiyorum acilmiyo, cok rahatsiz ediyo nefes alamiyo öle iste..sen neler yaptin hakketten biz konusmuyoz herkes susuyo bide kiziyolaa
canım iğne yerlerinde değil ama yataktan yatağa aktarma sırasında olmuş olabilirBana bayram degil evlat sessizligi çöktü..cok mizmiz huysuz mahvetti hastaligi beni..
Selerm onlar igne morarikligidir yaslilarin bizden 10 kati hassas derileri hemen morariyo..
Add masallah zilliye babasi gibi uzun olacak
Vavemmm hayirdir???merak ettim çıbık anlat:86:
Çok sağol canımselerm cnm cook gecmiş olsun,allh acil şifalar versın anneannene..
ruzacan güle güle git gel,en son mesajında moralım de bozuk demişsin ne oldu ki acaba geçmiş üstünden ama..
add maşallh prensese
aynen öle valla biz konuşmaınca aha böle oluoböle bı garıp bı gudubet oluo forum
sabah nehırın aşısı vardı,doktora gıttık,aşısı oldu,hastalık kontrolunu yaptı maşallah iyileşmiş kuzum,darısı başınıza darısı tüm hasta yavrulara.. öğleden sonra koca gün temizlik yaptık eşimle,bı yandan da nehır oyaladı bizi,kv tarhana yaptı arada ona el attık derken,çookk yoruldum bacaklarım ağrıo
temzilik de bitmedi yarın sabah kahvaltıya gıdelım dedık dışarıya,hayata mola vercez de,bu hayat çok zor çünkü
Ohh ne güzel gidin tabi..Ben daha yapmadim temizlik falan yarin isallah..aksam yemek yemiyim salata yiyim dedim suan midem gurul gurul ediyo..ben diyet falan yapamam ya poff:95:
salatanın içine ızgara et tavuk balık fılan proteın katsaydın bebem ya,sade salata mı yedın?
2 kasik makarna yedim..beyaz etle pek aram yok tavik yimem, balikta bulamadim