2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Sağol Ruzacım, hastaneye gitmedim Çok şükür ama midem hala çok fena, kasıldı kaldı Neyse ki ufaklığa bir şey olmadı, diğer ahaliden henüz haberim yok

gecmis olsun, aman dikkat edin. dr a falan gitmiyor musun

Son düzenleme:
Dün gece verdim emzik.emzirdikten sonra güzel uyudu.10 dk sonra emziği çıkardı ağzından.aslında vermek istememiştim ama uyuyamıyor yavrum
Süt,yumurta,hoşaf,su bunları bol bol tüketiyorum..sürekli aranıyor eşim şarkı soylerek kucağında uyutuyo yataga bırakınca gözler hemen açılıyo😳😳1 haftada 120 gr almış.dr 200 olması lazım dedi.
Evet o luk luk sesde çıkıyo basen kaçırıyo boğazına hemen dik tutup sırtına vuruyorum sonra emmeye devam.

geçmiş olsun canım, Allah şifasını versin tez zamanda inşallah,zor öyle beklemek. Allah kolaylık versin
Çok teşekkür ederim canım inşallah daha fazla acı çekmez
Ilgincmis hadi bakalim, bizim burda nerdeeee..

Gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin
çok sağol canım pek iyileşme umudu yokta bilinci de açık keşke bu kadar herseyin farkında olmasaydı ((

çok sağol canım benim oğlumada her gören çok zayıf bu 3-4 aylık gibi duruyo neden yedirmiyosun neden sürünmüyo diye sorup duruyor ne kadar üzüleceğimi düşünmeden konuşuyorlar ben de artık alıştım yaa söylenenleri takmıyorum

umarım daha iyisindir canım inşallah birşeyçik olmayacak korkma sen

ben de ondan çok korktum canım birşeyler anlatmaya çalışıyo onu mu söylemek istiyo diye de anlayamıyorum ki umarım öyle bişey yoktur doktoru ile onu konuştum burda öyle bişey olmaz yatak değişimi yapılırken olmuştur dedi ama yinede içime kurt düştü bi kere Allah korusun yaa

gecmis olsun, aman dikkat edin. dr a falan gitmiyor musun

Yok canım ya gitmedim, biraz daha kötü olsam gidecektik, şimdi daha iyiyim çok şükür.

Sağolasın canım daha iyiyim. Anneannene de acil şifalar dilerim. İnşaallah düşündüğün gibi bir şey yoktur, yine de personelin haline tavrına dikkat etmek lazım. Yazı yazabiliyor mu ya da okuyabiliyor mu, o şekilde anlatsa? Kadın da bunalmıştır derdini anlatamayınca.

Şimdi yanından geliyorum okuma yazması var ama elini oynatamıyor harflerin yazılı olduğu karton götüreyim dedim ama zaten yoğun bakıma çok zor giriyorum girincede 5 dakika ancak kalıyorum o yüzden karta vakit yok bugün cevabı evet hayır olan sorularla anlaştık darp gibi bi durum yok ama kaldırıp indirirken bi de damar yolu açılırken canı çok yanıyomuş içim çok rahatladı

Selam kizlar nasilsiniz

Bugun dr gittik cok sukur kizim iyi 8.420 gr boyu 76 cm

Kan testi yaptirdik demirimiz ve kanimiz gayet iyi demir damlasi kullanma dedi ki ztn ben hic kullanmamistim :)))))

Vitamine devam et dedi o kadar

Asimizi da olduk kizamik yapalim dedi yaptirdik

biz bugün şeeerdeydik öyle bir kalabalık görmedim şimdiye dek.ipini koparan herkes çarşıda bayramlık işini de halletmiştik. gitmeseymişiz iyi olacaktı
başıma feci bişey geldi. anlatcam sonra

Bana bayram degil evlat sessizligi çöktü..cok mizmiz huysuz mahvetti hastaligi beni..

Selerm onlar igne morarikligidir yaslilarin bizden 10 kati hassas derileri hemen morariyo..

Add masallah zilliye babasi gibi uzun olacak

Vavemmm hayirdir???merak ettim çıbık anlat:86:

Son düzenleme:

allh kolaylık versın cnm ya,gecmiş olsun tekrar.. nasıl durumu?

selerm cnm cook gecmiş olsun,allh acil şifalar versın anneannene..
ruzacan güle güle git gel,en son mesajında moralım de bozuk demişsin ne oldu ki acaba geçmiş üstünden ama..
add maşallh prensese

Ferdacım aslında balıktan sonra bilinenden aksine süt içmenin yada ayran içmenın yanı süt ürünleri tüketmenın bı sıkıntısı yoktur,hatta yararlıdır şöyle ki,eger balık bozuk bı balıksa ve bunyeye zarar verıorsa süt ürünleri panzehir etkısı yapar ve çıkarmamızı(kusmamızı) sağlar,eger balıkta bı sıkıntı yoksa zaten süt ürünleri de bişe yapmaz ona.. o yuzden bı daha böle bişe hıssedersen hemen süt iç ki dışarı çıkarmana yardım etsin.. gecmiş olsun tekrardan cnm..

allh kolaylık versın cnm ya,gecmiş olsun tekrar.. nasıl durumu?

Ayni be bebem yA bi gelisme yok burnuda cok tikali neler yapiyorum acilmiyo, cok rahatsiz ediyo nefes alamiyo öle iste..sen neler yaptin hakketten biz konusmuyoz herkes susuyo bide kiziyolaa

Ayni be bebem yA bi gelisme yok burnuda cok tikali neler yapiyorum acilmiyo, cok rahatsiz ediyo nefes alamiyo öle iste..sen neler yaptin hakketten biz konusmuyoz herkes susuyo bide kiziyolaa

aynen öle valla biz konuşmaınca aha böle oluo böle bı garıp bı gudubet oluo forum
sabah nehırın aşısı vardı,doktora gıttık,aşısı oldu,hastalık kontrolunu yaptı maşallah iyileşmiş kuzum,darısı başınıza darısı tüm hasta yavrulara.. öğleden sonra koca gün temizlik yaptık eşimle,bı yandan da nehır oyaladı bizi,kv tarhana yaptı arada ona el attık derken,çookk yoruldum bacaklarım ağrıo
temzilik de bitmedi yarın sabah kahvaltıya gıdelım dedık dışarıya,hayata mola vercez de,bu hayat çok zor çünkü

Son düzenleme:
canım iğne yerlerinde değil ama yataktan yatağa aktarma sırasında olmuş olabilir

selerm cnm cook gecmiş olsun,allh acil şifalar versın anneannene..
ruzacan güle güle git gel,en son mesajında moralım de bozuk demişsin ne oldu ki acaba geçmiş üstünden ama..
add maşallh prensese
Çok sağol canım

Ohh ne güzel gidin tabi..Ben daha yapmadim temizlik falan yarin isallah..aksam yemek yemiyim salata yiyim dedim suan midem gurul gurul ediyo..ben diyet falan yapamam ya poff:95:

Ohh ne güzel gidin tabi..Ben daha yapmadim temizlik falan yarin isallah..aksam yemek yemiyim salata yiyim dedim suan midem gurul gurul ediyo..ben diyet falan yapamam ya poff:95:

salatanın içine ızgara et tavuk balık fılan proteın katsaydın bebem ya,sade salata mı yedın?

2 kasik makarna yedim..beyaz etle pek aram yok tavik yimem, balikta bulamadim

ben sağa menü hazırliim yavrum o zmn o iş öle olmaz et tok tutar kızzz,yag yakmak istiosan bol protein al
alış tavuğa azcık gıdaklatır ama iidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…