2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
İyi geceler kızlar ben malatyadayım dün gece geldik bügünde anneannemi görmeye hastaneye gittim ( hala yoğun bakımda) kendinde ama Boğazı'nda tüp olduğundan konuşamıyor sesi çıkmıyor beni gördüğüne çok sevindi ben de onu gördüğüme sevindim ama vücudunda morluklar var bi de bişey anlatmaya çalışıyo anlayamıyoruz tabii ben kafamda kurup doktoruyla görüştüm az da olsa rahatladım ama hala şüphelerim var:KK43:(( 2 aydır orda inşallah hakkında hayırlısı olur

Ruzacım doğum günün kutlu olsun canım
bide oğluna geçmiş olsun çıkmış rahatlamışsın

İyi geceler kızlar ben malatyadayım dün gece geldik bügünde anneannemi görmeye hastaneye gittim ( hala yoğun bakımda) kendinde ama Boğazı'nda tüp olduğundan konuşamıyor sesi çıkmıyor beni gördüğüne çok sevindi ben de onu gördüğüme sevindim ama vücudunda morluklar var bi de bişey anlatmaya çalışıyo anlayamıyoruz tabii ben kafamda kurup doktoruyla görüştüm az da olsa rahatladım ama hala şüphelerim var:KK43:(( 2 aydır orda inşallah hakkında hayırlısı olur
geçmiş olsun canım, Allah şifasını versin tez zamanda inşallah,zor öyle beklemek. Allah kolaylık versin

bize de pek gelen olmaz sanmıyorum ama yine de ben hazırlığımı yapayım, yeni taşındık ya buraya bayramda hem bayram hem tanışma için gelenler olur diyolar bakalım öyle mi olacak,gelenlerin çoğuyla yeni tanışicim muhtemelen :KK42:

Ilgincmis hadi bakalim, bizim burda nerdeeee..

Gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin

Selam kizlar acaip moralim bozuk bugün disari ciktik ogluşumla azcik gezmeye her gören aaaaa ne kadar zayiflamis kotulemis dedi niye zayiflamiski dedi ben yiyorum onu ac birakiyorum diyip.kafa göz dalacaktim hepsine Alllahim ya sabir verr:KK31:

Oglen 4 te bi uyudu 5.30 da ben yattim yanina abowww bi actik gozumuzu 8.30 olmus:KK53: hadi o antibiyotikten uyudu galiba bana nooluyosa..

Siz naposunuz:KK51:

Antibiyotik iğne vurunurken yiğit de oyleydi saatlerce uyurdu acaba gece antibiyotik mi versem gene :KK37:

Allah acil şifalar versin canim..

Selam kizlar acaip moralim bozuk bugün disari ciktik ogluşumla azcik gezmeye her gören aaaaa ne kadar zayiflamis kotulemis dedi niye zayiflamiski dedi ben yiyorum onu ac birakiyorum diyip.kafa göz dalacaktim hepsine Alllahim ya sabir verr:KK31:

Antibiyotik iğne vurunurken yiğit de oyleydi saatlerce uyurdu acaba gece antibiyotik mi versem gene :KK37:

Allah acil şifalar versin canim..

Bizim milletimiz karsisindakini kötü hissettirmeye bayilir bosver sen..bana disarda bisey söylediklerinde cevap bile vermiyorum..kaile almayinca dahada kuduruyolar..insanlar annelerin ne kadar hassas olduklarini ögrenemediler bi türlü

Bizim milletimiz karsisindakini kötü hissettirmeye bayilir bosver sen..bana disarda bisey söylediklerinde cevap bile vermiyorum..kaile almayinca dahada kuduruyolar..insanlar annelerin ne kadar hassas olduklarini ögrenemediler bi türlü

Saol canım valla ya bebekken aglar niye ağlıyor doymuyor doymuyor sütü yetmiyodur simdi zayif olur.ki bu hastalığından önce cok kilolu bi bebek degil ki ama normaldi herseyi bakamiyomu acaba..

Şimdide yedirdigim mamalara.takmislar neymis mamalardan hasta olmus kusmuntu gibiymis yemiyor benim cocugum tuzlu sebzeli seyler napim ya Allahimmmmmmmm katil olcam hatirladikca :KK22::95::95::113:

Öksurugu azaldi biraz burun tikanikligi ve hirilti devam..bugun cok yatti sabah 5 te kalkmaz isallah..bosver canim iylesir bu aralar butun bebeer hasta baksana..

Öksurugu azaldi biraz burun tikanikligi ve hirilti devam..bugun cok yatti sabah 5 te kalkmaz isallah..bosver canim iylesir bu aralar butun bebeer hasta baksana..

Antibiyotik kullaniyor ya kalkmaz canım
Yani inşallah kalkmaz:26:

Halilarim hala gelmedi yaa

Bide bizim tv ünitesi alcak benim ki sallıyor hep tvnin onune dikiliyor orda oynuyor napicam bilmiyorum ya kaldirmam lazim biraz daha büyüyüp guclenirse Allah korusun üzerine düşürür diye korkuyorum ya siz napiyosunuz:18:

ben de uyuttum minik hanımı,bıraktım babaya sallasın,ben de gıdıp uyudum,aylardır ,ilk defa ben de tam dort saat uyudum,mutluyum,huzurluyum,yenı yılın getırceklerıne hazırım:KK37::KK53: çunku bu bı yenı dönem bnm için :KK33::KK33::KK33:
bak bıtuful bacım bıde bıze laf edıolar yok sayfayı dolduruomuşuz yok bılmem işgalciymişiz,ahaa sayfa boş kalmış:KK20::KK20:
çok şükür yetiştim:KK51::KK51::KK51:

Son düzenleme:
ela cnm bnm üzülme ya,mıllete de bakma,çok biliyor onlar,bana da laf söyledıkelrı oluyor,herkes herşeyı bılıor,yok nehır her mız mızladıgında kucagıma alıomuşum da çok şımarık oluomuşta yok bılmem nenın cocuguna da böle yapmışlar,çocuk şuan çok saygısızmış herkese küfür edıomuş:KK53::KK53: dedim maşallh ne saçma bı bağlantı kuruosunuz bana göre siz de yanlış yetiştiriıosunuz çocugu ama ben size söluo muyum sadece içimden düşünüorum siz de öle düşünün içinizden yanı :KK34::KK34:

ela cnm bnm üzülme ya,mıllete de bakma,çok biliyor onlar,bana da laf söyledıkelrı oluyor,herkes herşeyı bılıor,yok nehır her mız mızladıgında kucagıma alıomuşum da çok şımarık oluomuşta yok bılmem nenın cocuguna da böle yapmışlar,çocuk şuan çok saygısızmış herkese küfür edıomuş:KK53::KK53: dedim maşallh ne saçma bı bağlantı kuruosunuz bana göre siz de yanlış yetiştiriıosunuz çocugu ama ben size söluo muyum sadece içimden düşünüorum siz de öle düşünün içinizden yanı :KK34::KK34:

Haklısın canimda işte bi sinir geldimi bana ay hazir sen pisikolog ben deli:KK37:

Ben sinirlendigim bi an herseyi silip atıyorum o an cok kötü hissediyorum ya esime kizdigimdada hemen sinirleniyorum söyleniyorum küsüyorum nasil vazgeccem hu huyumdan pisikom bana el uzat aci bana yardim et bana :KK37::KK37:

Haklısın canimda işte bi sinir geldimi bana ay hazir sen pisikolog ben deli:KK37:

Ben sinirlendigim bi an herseyi silip atıyorum o an cok kötü hissediyorum ya esime kizdigimdada hemen sinirleniyorum söyleniyorum küsüyorum nasil vazgeccem hu huyumdan pisikom bana el uzat aci bana yardim et bana :KK37::KK37:

fevri olma uleynn sinirlenınce kendını kontrol edemıosan sus o zaman:KK53::KK53:
çok psikolocik bı tavsiye bak bu kıymetını bil:KK51::KK51::KK51:

Mide bulantısı ve ağrısıyla uyandım, akşam hamsi yapmıştım o mu zehirledi acaba ya :26: Eğer öyleyse ailecek risk altındayız :KK50: Netten bakıyorum belirtilere biraz var. Ufaklık da iki lokma yemişti inşallah bişey olmaz.

Mide bulantısı ve ağrısıyla uyandım, akşam hamsi yapmıştım o mu zehirledi acaba ya :26: Eğer öyleyse ailecek risk altındayız :KK50: Netten bakıyorum belirtilere biraz var. Ufaklık da iki lokma yemişti inşallah bişey olmaz.

Ayran carpala ic canım bisey olmaz neden olsun ki icini ferah tut:KK54:

Ayran carpala ic canım bisey olmaz neden olsun ki icini ferah tut:KK54:

Yok be canım, balık zehirlenmesinde süt ürünleri hiç verilmiyor ya. Hatta ufaklığı emzirdim mama verdim şimdi ondan daha beter korkuyorum. Midem ağrıyoo inşallah hastanelik olmam. K.valideyle k.peder de yemişti, sabahın köründe uzun yola çıkacaklar inşallah onlar iyidir. Zehirledim mi ben herkesi yaa :18:

Yok be canım, balık zehirlenmesinde süt ürünleri hiç verilmiyor ya. Hatta ufaklığı emzirdim mama verdim şimdi ondan daha beter korkuyorum. Midem ağrıyoo inşallah hastanelik olmam. K.valideyle k.peder de yemişti, sabahın köründe uzun yola çıkacaklar inşallah onlar iyidir. Zehirledim mi ben herkesi yaa :18:

ferdacim sen zehirlemezsin balik zehirler.nasilsiniz bu arada merak ettim.. :KK43: yaz bisiler guzelim. :KK43:
oglanin burnu tikandi uyandi yine.cektiklerim ilk defa sari sari geldi.ankarada tekrar bi gotureyim.
selerm sagol canim.sana da cok gecmis olsun.neden mor acaba vucudu? darp falan mi aldi? :KK43:
elacim bosvrr millet konussun.takma kafana.her soyleneni takarsak o kendi hayatimiz olmaz. :KK66:

Sağol Ruzacım, hastaneye gitmedim Çok şükür ama midem hala çok fena, kasıldı kaldı :KK43: Neyse ki ufaklığa bir şey olmadı, diğer ahaliden henüz haberim yok

X