2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Esterabim, hintpare yapcem ben minik minik ortasi finduklu. Basit bir tatli.bir de yaprak sarma yapcam borek yapcam :86:
Bitiful boylari normal aslinda. Benim ki 10900 ama toparlak gorunmuyor.zaten zor tasiyorum dedigin gibi bele zarar
Kod adi Ferda guldurdun beni cok oturakli goturgec en sevdiklerimden :))

Slm anneler ..bi sorum olacak sizlere.16 günlük bebeğim var ve sürekli meme emmek istiyor,emerken uyuyo ama meme ağzından çıktığı an uyanıyor.ya da yatağa koyunca😔dun Dr kontrolumuz vardı bir haftada 120 gr almış hala dopum kilosuna ulaşmadık.bugun toplamda 3 saat ancak uyumuştur.çok üzülüyorum hep memede tuttuğum zamn kusuyor bu seferde.tecrübeli anneler olarak size sormak istedim..tşkler

sagolasin canim bebegi emzirmeye oturdum aldim teli elime sen nasilsin? oglun iyilesti mi tamamen?
Çok şükür, azıcık öksürüğü kaldı, o da geçer inşaallah. Ben de cuma trafiğiyle boğuşuyorum, bir durak 10 dk, şöför de ceza yerim diyip kapıyı açmıyor, şimdi dövecekler sanırsam :)

Canım öncelikle bebişin hayırlı olsun. Bu cümleyi hiç sevmiyorum hatta nefret ediyorum ama doymuyor olabilir mi? Bir kere mama verip duruma göre davransan?

Ya da yapabilirsen bir kereliğine 2 saat kadar oyalamaya çalış göğsün dolsun ki doya doya emsin. Süreklî emmeyince kusmaz da muhtemelen. Mamadan önce bunu dene, mamaya elini verirsen kolunu kurtaramazsın

Tşk ederim ama sütüm çok fazla diyebilirim.dün sağlık Ocağı'na gittim.emzirmeme ve sütüme baktılar emiyo gayet iyi dediler.bende aynı şeyi söyledim Dr yetiyodur dedi.ben sezaryen oldum 38+3 de geldi oğlum.bende ona bağlıyorum erken geldi diye.birde 3.600 doğdu 3.250 ye kadar düştü.mama da vermek istemiyorumama üzülüyorum doymuyorsa diye

Açken ağlar ama sürekli emmek hazımsızlık yapabileceğinden o yüzden de ağlayabilir. Azıcık oyalamaya çalış zor biliyorum ama

Ya doymuyorsa aç olsa ağlamaz mı peki?

kaka çiş yapma sayısına bak cnm,bunun sayıları vardı sanırım şu kdr kirli bez filan verıosa doyuyordur dıye.. o dönemi bastırdığım için silinmişler hatırlamıorum,biz öle doydugunu anlamıştık

Açken ağlar ama sürekli emmek hazımsızlık yapabileceğinden o yüzden de ağlayabilir. Azıcık oyalamaya çalış zor biliyorum ama

Uyuttum şimdi.emzirmeden gezerek ama o oyle ağzını açarken dayanamıyorum.emzik verdim dün gece cok cok emiyo.sonra üzüldüm ve meme verdim.ama memede 5 dk ya uyuyo ..

Çiş sayısını bilmiyorum ama surekli alt değiştiriyorum.kaka da günde 3 kez kesin yapıyor.gece ile birlikte 4-5 oluyo.çiş de bez baya dolu oluyo.ona da baktım intten.

Çiş sayısını bilmiyorum ama surekli alt değiştiriyorum.kaka da günde 3 kez kesin yapıyor.gece ile birlikte 4-5 oluyo.çiş de bez baya dolu oluyo.ona da baktım intten.

bebegın doyuyordur cnm şuan lohusa oldgn için kafan bi dünya sadece.. bnden sana tavsıye gerci bn senın dönemındeyken tavsıye olayına ayar oluodum ama iki saatte bır 10 ar dakıka emzir,aradakı ıkı saatte de emme dürtüsü tatmin olsun dıye emzik ver

Ya ne bileyim.5 no ya bi geceyim olmazsa bi de huggies denerim.
Sagol canim..
Emziren arkadas sutun varmis ne guzel.arkadaslarin tavsiyelerine uy bence.ben de sutum artsin diye sabahtan aksama kadar emzirdigimi bilirim.bi faydasi olmadi ya neyse...
Arkadaslar oglumun kakasindaki boncuga gosterdiginiz ilgi ve alakadan dolayi hepinize tesekkur ederim. :) bugun okuldaki teyzeler de ciktigini duyunca bir sevindiler ki, hep beraber alkis yapiyolar... :) cok sagolun hepiniz.
Bitful o boncugu saklayip dugunde ogluma takmayi dusunuyordum, gelinime hatira kalsin diye de hadi neyse dedim...

Haklisin ferdacim.. iyiki varsiniz. sizleri cok seviyorum...
bu arada oglumun altinci disi de cikmis.ortadakiler hala ayrik ama ya, tren gecer yani o kadar.normal mi ki?
biz yarin yola cikacagiz kismetse hazirlik yapmam lazim.camasirlar yikaniyor.moralim de bozuk aslinda..neyse.isim biterse yatmadan gelirim kizlar.optum sizi...

Sakın mama werme, sütün bollugundan eminsen deneme bile.bu memeye yapisik olarak surekli emmeler normal saglik ocagindakiler demedi mi??ilk iki ay surekli emecek.iki cocugumu da yarim saat bir saat emzirdigimi bilirim! Kusmasi fazla emdiginden.midesi eli kadar dusun.o mideye sutle dolunca doymus oluyor.Gram almamis olmasi sutunun kalitsnden olabilir.dengeli beslen.tayin pekmez ye,bol sut ic.gunluk bir yumurta ye,peynir vs.sutunun kalitesini arttir.gule gule buyut bebegini.

koyucim söz

ben çok severim o tatlıyı,hafif ve kolay

Sen bizi gorduysen bizim de seni gormemiz gerekir

geniş vaktimde koyicim kızlar, yüz yüze de tanıtıcim kendimi

hindistancevizli bi tatlıymış sanırım,ama netteki tarifte fındık yoktu,bi tarif atsan haşhaşlı tatlı mı yapsam diye aklımdan geçirdim ben de, baklavadan vazgeçtim iki çeşit tatlı yapayım diyorum şimdi de,netsemki bi yardımcı ol. sarma da sarıcaz annemle,yeter daha ne.sanki dolup taşacak da evim bu gurbet elde...

Ya doymuyorsa aç olsa ağlamaz mı peki?

canım, emzirme aralıklarını uzatıp denesen gerçi çok küçükmüş bu pek mümkün değil ama. emdikçe sütün artar kuralı bana uymuyodu mesela emme aralığım uzadıkça sütüm birikti doyurdu,başlarda doyurmuyordu pek.bi de luk luk diye yutkunma sesi geliyo sütün varsa diğer türlü emzik gibi emiyo ama ses gelmiyo..moral bozmak yok,çiş kakada da sorun yokmuş,yeterli bence sütün sürekli emmesi sadece açlıktan değildir güven duyduğu tek yer orası annesi

Oglen 4 te bi uyudu 5.30 da ben yattim yanina abowww bi actik gozumuzu 8.30 olmus hadi o antibiyotikten uyudu galiba bana nooluyosa..

Siz naposunuz

Elinizi öpmeye gelenlermi var len tatli matli yapiyonuz bizim kapimizi calan yok eskiden 1-2 cucuk gelirdi seker toplamaya oda bitti.

Elinizi öpmeye gelenlermi var len tatli matli yapiyonuz bizim kapimizi calan yok eskiden 1-2 cucuk gelirdi seker toplamaya oda bitti.
bize de pek gelen olmaz sanmıyorum ama yine de ben hazırlığımı yapayım, yeni taşındık ya buraya bayramda hem bayram hem tanışma için gelenler olur diyolar bakalım öyle mi olacak,gelenlerin çoğuyla yeni tanışicim muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…