Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm hiç üzülme senın mesajını okuyunca ben de hemen bızım doktoru aradım,ki kendısıne guvenırım,eger nefes alıp vermesınde bır sıkıntı yoksa öksürmesi yoksa hiç endişelenmeyin,muhtemelen kakasıyla dışarı atıcaktır,böyle şeyler çok oluyor dedi.. korkma lütfen bak endişelenecek bişe yokmuş,ağlama lütfen
İnşallah canım Sağol iyi dileklerin icin..
Genelde miyomlarin cogu zararmis canim ve eltine yapilan gormemezlik banada yapilmiati yeni evlendigimde kanamam cok oluyordu ve hamile kalamiyordum gittim kac yere bi seneyi doldur oyle gel dediler kanamama ilac verip gonderiyolardi yok bişey diyolardi megersem polip varmış ki polipler daha tehlikeliymis miyomlara gore aldirdim temiz cikti cok şükür sonrada bi kac tedavi dua falan hamile kaldim merak etmeyin bişey olmaz inşallah
Benim oglanda bi haftadir ishal iki kere dr goturdum reflor bizde hic ise yaramadi canim.biogaia diye bi ilac kullaniyoruz bide zinco verdii demir icin isall olunca malum büyük insan bile halsiz kalıyor cok kötü oluyor duzelir ins geçmiş olsun
Nice nice mutlu huzurlu senelere oglunla esinle ailenle beraber Allah mesut ettin..
Kaça girdin bu arada
Canim benim annem yok kayinvalideminde bi oglu iki kızı var kizlarindan 5tane torunu var hep anneanne diyolar benim oglumuda severken annnesinin yavrusu falan diyodu hayir sen babaannesin dedim olsun anneside olim babaanneside dedi hem o bana cocuklardan duyup anneanne der babaanne demez ki dedi sen babaannesi diye seversen babaanne der dedim anneannesi sen degilsin dedim bozdum biraz severken hep kaciriyodu önceden bende hep duzelttim babaanne diye simdi babaanne diyo oda artik seninkide duzelir canim merak etme ama arada uyar güzelce sadece
Benim gorumcemin ogluda para yutmustu dr patetes haslamadi yedirin dedi 3gun sonra kakadinda çıktı cnm teleslanma bişey olmaz inşallah
Ruza Günaydın
Aksam nasıl geçti. Oglun iyimi geçmiş olsun kasla goz arasında hemen yaramazlık yapiyo bu minikler
ruzam geceyi rahat geçirmenize sevindim
artık mama sandalyesi kaadeşiyiz geldi bugün oğlumu uyutup kuracağım,
kızz aynı yaşız ben de 27 yim 1986 lı
Mama sandalyesi hayat kurtarıcı supper ama sonra sıkılıp kalkmak istiyorlar
Selam kızlar, dün ablamdaydık doğumgünüydü, gece 12'de geldim ondan sonra da iş güç derken anca işte.
Ruzacım geçmiş olsun canım, sorun çıkmamasına sevindim. Bizimkini de ablam dün fotoğrafını tam çekerken dengede sanıp bir saniye elinden bıraktı, yavrum küt diye yüzünün üstüne düştü Ablam tabi bütün akşam vicdan azabı çekti, sabah da aradı bir şey oldu mu diye. Ben pek ses çıkarmadım tabi ama çok korktum. Birazcık ağladı tabi başta, başı da hafif kızardı ama geçti çok şükür. Doktora getirsem mi diye düşündüm ama getirsem tomografi çekilecek diye vazgeçtim. Neyse ki kusma filan olmadı. Gerçi daha çok düşüp morartacaklar bundan sonra oralarını buralarını ama insan hele görünce çok kötü oluyor içi kalkıyor
Dün işten çıkarken de bilgisayarı açık unutmuşum, "bayağı açık unutmuşsun" şeklinde bir ima yedim Yakalandık sanırım herhalde artık tel.den girsem iyi olacak Gerçi iş işten geçmiştir muhtemelen deşifre oldum
canım ben 87'liyim. mama sandalyeniz de hayırlı olsun bu arada... güle güle otursun kağancım...
canım sadece mama yedirirken oturtunca sorun olmuyor. bir de tuvalete falan giderken oturtuyorum. luli tv açarsam duruyor. yoksa ağlıyor.
bir de bu primanın suyu çıktı ya... kaç gecedir çişler taşıyor. 4+ kullanıyorum, kg kapsıyor ama 5 numaraya mı geçsem? bizimle aynı sorunu yaşayan var mı? gece üstünü değiştirmek zorunda kalıyorum, hem üşüyor, hem uykusu açılıyor. pek iyi olmuyor yani..
kızlar yuuppii... düğme çıkmış... çok mutlu oldum. çok şükür Allah'ıma...
eaboowwww doğum günün kutlu olsun çıtttır
canım biz 1 aydır falan 5 numara kullanıyoruz geceleri. ancak oturuyor totoya gündüz de 5 numara ile dewam etcem. gece rahat olsun diye kullanıyordum gündüz sık değiştirğinden 4+ ın sayısı fazla diye kullanıyordum
sağlık ocağına gittik. aşımız yapıldı. boyumuz uzamamış hala 73 cm çocuk 54 cm doğdu yerinde sayıyor nedense. kilosu 10900 gr olmuş kiloya şaştım bu seferde. boyu uzasın başka bişey istemem. normal sınırlarda ama taktım napiim. baş çevresi de 47 cm
allah hepimizin bebeğine sağlık wersin
sağol canım.. esracım sen de sağol...
ben de sayısı fazla diye 4+ alıyordum. ama artık 5 alayım bari. ondan taşıyor herhalde.
kilosu boyu da çok iyi maşallah. boyunu yanlış da ölçebiliyorlar. bazen bir ay önceki boyundan kısa çıkıyor. takma bence. baş çevremiz aynı.
ruza' ya doğum günü pastası
kalan ömrün sewdiklerinle beraber mutluluk içinde geçsin canım..
düğmeye de çok sewindim ona ait değil orası anladı tabi çıktı gözün aydın olsun..
boyu aynı kişi ölçüyor farklı kişi olsa tamam diycem ama. gerçekten uzamamış 6. ay ölçümüyle aynı
valla benimkini de hep aynı hemşire ölçüyor hep bir ay öncesinden kısa çıkarıyor.
utku nun ne kadar canım boy kilo?
aman bişey olmasın sütüne. pastayı ben yapmadım ama güzel örnek waktim olursa yaparım doğum günüm aralıkta kendime yapayım