- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.105
burda kesinti pek olmazmışta,ısı merkezi yapılıyo yeni.kaloriferler yanmadı hava buz gibi tüm lojmandakiler de haliyle ısıtıcılara yüklendi,elektrik tesisatı da lojmanların çoook kuvvetli!!! olduğundan sonuç bu vallahi kendin her türlü alışmaya çalışıyosun da olan çocuklara oluyo :/
offf geçmiş olsun canım,çok tırsıyorum böyle şeylerden,şükür bi sıkıntı yokmuş..
burçak,bi ara yükliycem geniş vaktimde, size özel tabi yükleme konusunda yardım alıcam sizden, zira kadınlar kulübünde bu tarz şeyleri bi kerede tak diye yapamıyorum
benimki de genelde emerek uyuyo,annem ben yokken uyutuyo ama beni gördüğü an memede uyumak istiyo.emzirmeyi bıraktığımızda napıcaz, nasıl bi yöntem izliyciz ??
şehirdışı görev mi,ahhh o görevler çok sıkıcı.seninki neciydi ?
burda ikinci kez sordum 9.ayda da varmış diye, aşı yok.12.ayda yapılacak dediler.neden böyle farklılıklar var ya, napsam ki:26:
cnm şu emerek uyumayla ilgili ben şöle bişeye başaldım,emerken bı taraftan da sırtını sıvazlayorum yada karnını pış pış diorum bı taraftan da hanı buna da koşullansın,bu da ona uykuyu hatırlatsın dıe.. 10 gundur fılan süreklı yapıorum,gecen ıkı 3 defa sadece pış pışlayarak karnını sıvazlayarak uyuttum mesela,emmedıgı zaman alternatıf bı yol olsun dıye uyutmak için..
bu arada aşı eskıden 12. ayda yapılıomuş ama saglık bakanlıgı bu yıl bı karar alıp aşı zamanını öne çekmiş,yanı 9. aya,bızım doktor bole açıkladı bana..