- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
Repucum nassın öperim
sagolasin canim bebegi emzirmeye oturdum aldim teli elime sen nasilsin? oglun iyilesti mi tamamen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Repucum nassın öperim
Çok şükür, azıcık öksürüğü kaldı, o da geçer inşaallah. Ben de cuma trafiğiyle boğuşuyorum, bir durak 10 dk, şöför de ceza yerim diyip kapıyı açmıyor, şimdi dövecekler sanırsam :)sagolasin canim bebegi emzirmeye oturdum aldim teli elime sen nasilsin? oglun iyilesti mi tamamen?
Slm anneler ..bi sorum olacak sizlere.16 günlük bebeğim var ve sürekli meme emmek istiyor,emerken uyuyo ama meme ağzından çıktığı an uyanıyor.ya da yatağa koyunca😔dun Dr kontrolumuz vardı bir haftada 120 gr almış hala dopum kilosuna ulaşmadık.bugun toplamda 3 saat ancak uyumuştur.çok üzülüyorum hep memede tuttuğum zamn kusuyor bu seferde.tecrübeli anneler olarak size sormak istedim..tşkler
Çok şükür, azıcık öksürüğü kaldı, o da geçer inşaallah. Ben de cuma trafiğiyle boğuşuyorum, bir durak 10 dk, şöför de ceza yerim diyip kapıyı açmıyor, şimdi dövecekler sanırsam :)
Canım öncelikle bebişin hayırlı olsun. Bu cümleyi hiç sevmiyorum hatta nefret ediyorum ama doymuyor olabilir mi? Bir kere mama verip duruma göre davransan?
Ya doymuyorsa aç olsa ağlamaz mı peki?
Açken ağlar ama sürekli emmek hazımsızlık yapabileceğinden o yüzden de ağlayabilir. Azıcık oyalamaya çalış zor biliyorum ama
kaka çiş yapma sayısına bak cnm,bunun sayıları vardı sanırım şu kdr kirli bez filan verıosa doyuyordur dıye.. o dönemi bastırdığım için silinmişler hatırlamıorum,biz öle doydugunu anlamıştık
Çiş sayısını bilmiyorum ama surekli alt değiştiriyorum.kaka da günde 3 kez kesin yapıyor.gece ile birlikte 4-5 oluyo.çiş de bez baya dolu oluyo.ona da baktım intten.
benim de surekli dusuyor, 1 haftadir kendi birakiyo ellerini sonra dusup duruyo iste.
ben de erkek kardesime desifre oldum insallah girip incelemez bak ogluuum okuyosan iki elim yakanda
trye gelince erkekler icin huggies kullandim baya iyi geldi bana. bu arada nice yillara
artik kendini gostermeyenlere ben de gostermiyorum fotolarimi
Sağol datlum biraz geç oldu kusura bakma :) Çıkıciim şimdi, tatilin bahtiyarlığını idrak etmenin halecanları içinde oturgaçlı götürgeçe binip haneme yollanıciim Ondan önce vakit bulabilirsem pantolon bakmam lazım, yakında pijamayla işe gelicem
Canım arada oluyor böyle yaa niyeyse, inşallah bu gece ve sonrasında rahat eder. İlla ki var bir sebebi de biz anlayamıyoruz. Bizimki de biraz mızmız, neden anlamadım. Dün akşam düştü de korktu ondan mı uyanıyor diye aklıma geliyor benim de. Belki böyle sebepleri de vardır uyanmalarının.
Canım vardı benim kaldırdım, bir ara taze taze çekip tekrar eklerim
Ruzam oh nihayet hadi gözün aydın! Biz böyleyiz işte, bebişin kakasındaki boncuğa hep beraber sevinebiliyoruz, var mı bizim gibi anne grubu haa
Tşk ederim ama sütüm çok fazla diyebilirim.dün sağlık Ocağı'na gittim.emzirmeme ve sütüme baktılar emiyo gayet iyi dediler.bende aynı şeyi söyledim Dr yetiyodur dedi.ben sezaryen oldum 38+3 de geldi oğlum.bende ona bağlıyorum erken geldi diye.birde 3.600 doğdu 3.250 ye kadar düştü.mama da vermek istemiyorumama üzülüyorum doymuyorsa diye
koyucim sözbenim de surekli dusuyor, 1 haftadir kendi birakiyo ellerini sonra dusup duruyo iste.
ben de erkek kardesime desifre oldum insallah girip incelemez bak ogluuum okuyosan iki elim yakanda
trye gelince erkekler icin huggies kullandim baya iyi geldi bana. bu arada nice yillara
artik kendini gostermeyenlere ben de gostermiyorum fotolarimi
ben çok severim o tatlıyı,hafif ve kolayCanım sütlü irmik tatlısı filan yapabilirsin, dilimleyip koyarsın yanına. Tarif dersen bir kere yaptığımı hiç beğenmemiştim, vaveye sor onda vardır Ya da yine şerbetli diyorsan şekerpare yapabilirsin, o da kolay.
Sen bizi gorduysen bizim de seni gormemiz gerekir
hindistancevizli bi tatlıymış sanırım,ama netteki tarifte fındık yoktu,bi tarif atsan haşhaşlı tatlı mı yapsam diye aklımdan geçirdim ben de, baklavadan vazgeçtim iki çeşit tatlı yapayım diyorum şimdi de,netsemki bi yardımcı ol. sarma da sarıcaz annemle,yeter daha ne.sanki dolup taşacak da evim bu gurbet elde...Esterabim, hintpare yapcem ben minik minik ortasi finduklu. Basit bir tatli.bir de yaprak sarma yapcam borek yapcam :86:
Bitiful boylari normal aslinda. Benim ki 10900 ama toparlak gorunmuyor.zaten zor tasiyorum dedigin gibi bele zarar
Kod adi Ferda guldurdun beni cok oturakli goturgec en sevdiklerimden :))
Ya doymuyorsa aç olsa ağlamaz mı peki?
bize de pek gelen olmaz sanmıyorum ama yine de ben hazırlığımı yapayım, yeni taşındık ya buraya bayramda hem bayram hem tanışma için gelenler olur diyolar bakalım öyle mi olacak,gelenlerin çoğuyla yeni tanışicim muhtemelenElinizi öpmeye gelenlermi var len tatli matli yapiyonuz bizim kapimizi calan yok eskiden 1-2 cucuk gelirdi seker toplamaya oda bitti.