- 16 Kasım 2009
- 6.066
- 118
Eneee 3 kalp olmus aferin bana 4 senede anca
waaayyy hayırlı olsun 3. kalp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eneee 3 kalp olmus aferin bana 4 senede anca
çekik gözlü birilerini görünce eşimin tarafını akrabaları memletteki tatarları görmüş gibi oleyrum cııkk yani kore bana itici geldi
Bir bitki cayi iciyorum icinde 30 bitki var büyücü kazani gibi
:) ne çayı o niçin içiyorsun
Purcak nassin
vavee bı karar verdım,artık yenü üyelere sarmiciiimm
Niye heyirdir???
Selam verıorum almıolar,bu aralar cok hassasım reddedılmeye gelemiciimm
bı eylülgülü sendromuna daa kaldıramam
3 kalp olayını hala açıklamadınız,merak edıorum:26:
Ahahaaa manyak:)
Ya nickin altinda vwr ya hani sen tek kalpsin comezssin eziksin mesela ben cok rutbeliyim
Bu arada bugun bi zencefil muhabbeti olmustu bi animi anlatayim..hamile kalmadan bi iki ay once grip olmustum neyse deli gibi ihlamurla zencefil iciyorum, ama manyak oldugum icin boyle bi demledigimde 2-3 parmak taze zencefil falan atiyorum..neyse Allahim bi kanamam oldu durup dururken acillik oldum bulamiyolar ne diye dedim dusuk falanmi yaptim acaba, neyse velhasil zencefildenmis..kanama yapiyo kanida cok sulandiriyo aklinizda olsun benim gibi b*nun cikarmayin..bebeslere falanda verirken coook dikkat edin..buda böyke sacma bi animdir
vavee bı karar verdım,artık yenü üyelere sarmiciiimm
doğru dersin zencefil fazla kullanıldığında zararlı. 4 gr dedim bugün ama kimse beni iplemedi
tubi kağan nasıl oldu sahi merak ettim :26:
hoşgeldin bacım sebebin geçerli tabi sen de haklısın hayırlısı olsun
bu arada çok eziksin farkettin mi :86: bitiful rütbesiyle döver seni
şu gomgom" denen arkadaşı hamileliğimden beri görüpdurum fekat hiç bizimle muhatap olmadı bir de nick i çok ilginç geliyör bana
bir de benim oğlan uyanıp duruyor cıldırceeem