Ayy canımm ruzammm...
Saol güzel dileklerin için .o kadar fit değilim kız 1 kilo fazlam var
yakından daha bi güzelsin anamm maşşallah
inş.oğluşunla da tanışırız çok öp benım için.
Göz vakfındakı doktor göz sondası yapmamız gerek dedi çok üzüldüm ya hafıf bayıltıp yapıyoruz dedi.normalde 1 yaşına kadar bekleyenler var ama ben beklemıyorum açılsaydı çoktan açılırdı dedi. Şevket yılmaz hastanesındekilerede sordum. Masaj yap dediler. Yarın için fatih bey den randevu alıcaktım bu hafta doluymuşşş
( napcm bilmiyrm. Bilseydım masaj olayına daha çok önem verırdımmm
Aldım esra, medela nın elektrklisini,
sağıma devamm:)))) iş yerin nerede adresi ver sanada gelirimm:)) bu arada zara kıyafetleri 2 yaştan başlamıyormu??
Ben istanbuldayken panço dan Gömlek pantalon ayakkabı aldım. Takımdı hepsi. Ama ayakkabının tekini gecen takside düşürmüşüz aradık yok dediler, çok üzüldüm:))) tek ayakkabi alcaz şimdi. Yağmurluğumuz var bide tamam işte. Foto yuklerım giydirip..
Baktım resimlerinizee offf çok tatlı yaa.kızım sizin bebelerin nasıl saçı var öle yaaa.ruzanın utkuda da saç bol
benım oğlan saçsız kral
Biberon almasına çok sevındm canm.benımde geceleri çok sık kalkıyor.benı emıyor ama biberonda alıyor acaba yatmadan sağsam gece sabaha kadar versem olurmu?
Bide siz mesela süt soğumasın diye matara tarzı bişeyler kullanıyormusunuz? Ben havluya falan sarıyorum ama 1 saate soguyor hemen.
Sütü niye kesmek istiyorsun anlmadım elacımm..?? Bir damla bile içse faydası vardır diye düşünüyorum. Bence acilen sigarayı kesmelisin:))