- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.105
azcik kibar ol sonra kaciyölar
ben gayet arkadas canlisiyim bi kere:99::99::99:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
azcik kibar ol sonra kaciyölar
ha deyince soru bulamam ben apla destek cik eğit şu çekirgeyi
ha deyince soru bulamam ben apla destek cik eğit şu çekirgeyi
ben de üşüyom bir fazlası böle oluyo...ben eşofman giyiyom,ona altına tayt giydiriyom,tek giydirdiğimde altını açarken bacaklarına ayaklarına bi elliyom buzzzzzsonra tayt getiriyom bi güzel sıcacık,giydiriyom altına misss oturma odası 19-20 falan..bak şuan oturuyorum ya pc başında ellerim üşümüş ,o kadar yani...emeklemiyor,ama sürünüyorev 200 m2 nasıl kapatam her yeri....yürüse iyi..giydir ayağına ayakkabıyı sal ortalığa
surreel dio bu kulturlu galiba toplan leydi oluyoruz
Cok kulturluyumdur. Huyum kurusun keske su gulen siritan kizan saskin smileleri kullanabilseydim. (gozluklu smiley)
anlat bakem nie yazmiosun sadece okuosun bacim
aboww batman da bizim ew de o kadardi ince giydir tayti.sen de kansizlik mi war?
Purcak ne diyo la potansiyel katil mi ne
Purcak ne diyo la potansiyel katil mi ne
Hannibalim ben annem.
yok be yavvv gayet kanlı canlıyımev mi soğuk ben mi üşüyom anlamadım gitti..hasta mıı olcem acaba....:44::44::44::44:yok yok çorbası yaptım akşama tam kış çorbası ,içek ısınak...çok üşüyomm..içim titriyo...
bilemedim korktum tembellikten yazmiomus bu benden de usengec bak asil buna sasirdim
vaveyla ozele gel guclerimizi birlestirmemizin zamani geldi:82:
vaveyla ozele gel guclerimizi birlestirmemizin zamani geldi:82:
Birlestir ben de su kusup giden kizlarla birlesirim. Dil cikaran smiley.