- 3 Nisan 2009
- 260
- 1
korktum la ben :18: :18: hannibal falan deyöö napcez :18: güç de birleştirsen sonuçta tek noktadan yeycek ikimzi pirden hüüpletirse :18:
Ayagnizi denk alin yavyum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
korktum la ben :18: :18: hannibal falan deyöö napcez :18: güç de birleştirsen sonuçta tek noktadan yeycek ikimzi pirden hüüpletirse :18:
müge anlı yı izliyormuş ben çok fecii oldum ölebatırım
Kesip bicerek. Onune geleni pataklayarak. Cok. Mu surreel bi cevap oldu.
bituful sen soyle sence bu topigin en populeri kimmm
Dikkatleri nasılda üzerime çekmişim. İnanın sizi eleştirmek değildi niyetim. ben genel anlamda eleştirdim kadınlar kulübünü. hep guruplaşma oluyo diye. bacılar sonuçta hepimiz ocak-şubat-mart anneleriyiz. ve yakın tarihle olduğu içinde ziyaret etmemiz çok doğal. şubat doğumlu bir kızım var:):):
Hani? Kim ? Nerdee??hahhh kamber de geldi
müge anlı yı izliyormuş ben çok fecii oldum ölebatırım
eeaabbowww hem hannibal hem esprüü yapıyörr
ben en kontrolsuz zamanlarimda esra erolu izleyip guldum. hic muge anlilik olmadim zaten belgesel izlerim ben hep
Ya senin havani yesinler c.disi takiliyon parayla degilmi kardisim bizde verip yapalim..he purcak ne dersin casper gibim..nicki falanda kirmizi cok havali ya
pitiful saçını başını yolerim senin
oooo ben müge anlı yı çok izledim beni affeti bile izledim yazıklaaaar olsun bana!! klasik ev hanımıyım ben
Yolmana gerek yok o avatarinla fena oldum zati afakanlar basti bi hoş oldum
Her öksurdügunde emzigi 20 m firlatiyo kontrolsüz güç..
hahahhh benim favorimdir bu
nasılım nanii nuniii yeşil ışık :111: :111: artık eşit konumda sayılırız
yazık kıyamam yaa.. kısa zamanda iyileşir inşallah
Amin janem..bakalim yarina kadar nasil idare etcez.eczaciyada bi bitkisel surup ver didim vermedi küccuk once doktor gorsun didi..
Ya senin havani yesinler c.disi takiliyon parayla degilmi kardisim bizde verip yapalim..he purcak ne dersin casper gibim..nicki falanda kirmizi cok havali ya