- 16 Kasım 2009
- 6.066
- 118
Sagolun yarina kadar bekliyim.bitkisel bisey alirim olmadi...cok sert oksuruyo seside kartlasti kisildi..huysuz..pöff öyle iste
bronşite dönüşmüş olabilir allah korusun ihmal etme akciğerler dinlenmeli canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolun yarina kadar bekliyim.bitkisel bisey alirim olmadi...cok sert oksuruyo seside kartlasti kisildi..huysuz..pöff öyle iste
hayatım senin söylediklerini onaylar tarzda bir şeyler yazmıştım sanırım yanlış şeye yanlış cevap yazıyosun. aynılarını nerdeyse sen yazmışsın:)özelini çok fazla ortaya dökenler derrkenarkadaşız biz arkadaşşşşş
şimdi ve allah kısmet ederse sonra da buluşacaz hatta hepimiz :13:
gruplaşma yok 12m ve bademşekerim de arkadaşımız ama çok sık girmeyince
muhabbeti yakalamak zor oluyoır ben de 2 gün girmezsem aynı şey oluyor,
insanlara gaza getirmeyinnn
hayatım senin söylediklerini onaylar tarzda bir şeyler yazmıştım sanırım yanlış şeye yanlış cevap yazıyosun. aynılarını nerdeyse sen yazmışsın:)
evet canım 5i bir yerde içiyom günde 2-3 fincan kadar
birde sabahları limonlu su ben bal koymuyorum ne bilim sadece limonlu içiyom
işte bu başşkada yani dikkat ediyom hep ekmeğe tatlıya
hep pür dikkat diyetteyim yaniiiiiii
ferda ne tatlı oğlun maşallah benimki de sepeti çok seviyor arada daralınca oturtuveriyom hemen,
popüler olmayı seviyoruz biz kısacavavemm
bituful çok geçmiş olsun yaa çok üzüldüm
benim oğlan da gece hiç uyumadı saat başı hortulor gözler faltaşı gibi off yordu bu hayat beni
vavemm sizin kardeş muhabbetlerinize bayılıyorum keşke sen benim ablam olsaydın
kaadeşinle aynı yaşız sanırım değişek ablam var amaaa eccük bencil hiç kardeş gibi değiliz sürekli abim ve benimle tartışır kendi ddedüü
olsun diye evlendik halaa aynıyız,sizin yorumlarınızı öyle severek okuyorum ki iç de çekiyorum arada
aman maaşallah
Bağyanlaaar, hepinizi en derin saygı ve hürmetlerimle selamlıyorum :) Görüşmek dileğiyle...
Eki Görüntüle 824712
günaydınnnn
burçak kızının kırmızı pijamalarının aynısından benim kızımda da var
bu arada whats app olayını ben çıkardım ama benden önce yazışmaya başlamışsınız küseyimmi
bende istiyommmmm
su deliduble hatunu hem bizi elestiriyor hem de surekli girip girip bizi takip ediyor. bu hayat cok zor
Dur aklıma gelmişken bir foto yükleyeyim Ruza'nın oğluşa çok benzetiyorum bunda :)
Eki Görüntüle 824711
yesin teyzesi yaa çok tatlı maşallah tam mıncıklamalıkBağyanlaaar, hepinizi en derin saygı ve hürmetlerimle selamlıyorum :) Görüşmek dileğiyle...
Eki Görüntüle 824712
Çok sağol şimdi daha iyi hala zor yiyo ama en azından ağzından iki lokma birsey geçiyorselerm geçmiş olsun canım bu kilo iştah olayı anneyi çok etkiliyo ama en nihayetinde açlıktan ölmeyecek kadar yiyodur Allah booool booool iştah versin yavrucağına sağlık problemi olmadıkça üzülecek bişey yok demektir.Ana yüreği işte onun midesine giden beni rahatlatıyo benimkide çok zor yiyo habire emziriyorum aç kalmasın diye yemek vermemek için çünkü iki kaşık yemek yiyo kavga gürültüyle bir makina çamaşır çıkıyo.
Çok geçmiş olsun canımburçak bebeğine çok geçmiş olsun bizde yeni atlattık babasından bulaştı çok fena oldu burun akıntısı:2: tıkanıklık ishal kusma ateş herşey var yani geceleri çok uyandı neyseki iki gündür iyi ilaçta vermedim emzire emzire yattım yanında süt her derde deva diye inş yanlış yapmamışımdır muz yedirdim kabız olsun diye iki gündür günde bir tam muz verdim ilk defa daha yeni katılaştı akşam neyseki ucuz atlattık şimdi iyi
canım vavenin söylediği gibi ihmale gelmez genel kırgınlık ve ateş için peditus kullanabilirsinKizlar ya yardim acil!!!!
Doktorunuz ilac verdimi hasta bebislere netsem öksuruk surubumu alsam??
Doktor yokmus bugun baska yere goturmek istemiyorum..darlandim ilacsiz geciyomu bu hastaliklar
bence sağ canım ben de de medela var ben memnunum Manuel'i dene istersen belki yeterli gelebilirKızlarrr geçmişe bakamadımm
Çok acil süt sağma makınesi fikrine ihtiyacım var. Benım makıne arkadaşımındı ve ihtiyacı varmış onun kini vermeye gidiyrum. Şuan makınesizım çok savunmasız hissediyorum kendimi
Medela kullanmıştım. Şuan 180 tl dedi.farklı marka kullanan varmı?
Vaveeee sen yeni almıştın ne marka ve fiyatı??? Sütüm var ama emmiyo o yüzden sağmam mantıklı dimi? Uyurken versem yeteri kadar emmez diye düşünyrum. Fikir verinnn mAnuell pompaa işimi görürmüüü?????? Şuan almaya gidyrm 1 saate kadar yazınnn
Kızlarrr geçmişe bakamadımm
Çok acil süt sağma makınesi fikrine ihtiyacım var. Benım makıne arkadaşımındı ve ihtiyacı varmış onun kini vermeye gidiyrum. Şuan makınesizım çok savunmasız hissediyorum kendimi
Medela kullanmıştım. Şuan 180 tl dedi.farklı marka kullanan varmı?
Vaveeee sen yeni almıştın ne marka ve fiyatı??? Sütüm var ama emmiyo o yüzden sağmam mantıklı dimi? Uyurken versem yeteri kadar emmez diye düşünyrum. Fikir verinnn mAnuell pompaa işimi görürmüüü?????? Şuan almaya gidyrm 1 saate kadar yazınnn
Kizim emerkn burnu tikanik oldgu icn cok zorlanio resmen hıkır hikir..