Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dewam dewam ziyaretçi 4 oldu
Bituful picakliyo,repu sikayet edio agiz tadiyla polemige bile girilmio
eylülgulüü kaçtı kız ben sana diyorum azcık kibar ol diye
Bu eylulgulu ikidir sallamio beni,bak bacim eylulgulum gozum uzerinde online gorursem selam veririm hic acimam
ikisi de zor be arkadaşım çalışsın çalışmasın zorluk dereceleri yaşantı tarzına göre değişir...
tekrar ana konuya dönermişiz :86:
bende gzmkrbkr e taktım
Biz topiin delileri olarak liste tutup hrgun afise edelim bu okuyup kacanlari
Ne olsun canım oğlanı uyuttum ama biraz mızmız sık sık uyanıyor eşim maç izlemek için dışardaselerm sen napıyon gı
kızlar,moralim çok bozuk pazartesi günü oğlumu anneannesi ile bırakıp çalıştığım ilçede göreve başlıycam.eşimin yanına görevlendirme bekliyorum önümüzdeki hafta belli olur dediler ama belli olmaz tarih tabi :/ orada çocuğumun kalmasına uygun hiç bi yerde yok,günlük geliş gidiş yapabileceğim bi yer de değil.kaç gün ayrı kalacağım belli değil ama çok üzülüyorum,ya emmeyi bırakırsa benim yüzümden tutku arkadaşıma üzülürken aynısı başıma geldi,ah bu stajyerlik tutku arkadaşım sen ne yaptın emiyor muydu, dün akşamdan beri karalar bağlıyorum ayrı nasıl kalıcam yavrumdan. dua edin hemen belli olsun çocuğumdan ayrı kalmayım...
temem yapalım walla
Ne olsun canım oğlanı uyuttum ama biraz mızmız sık sık uyanıyor eşim maç izlemek için dışarda
İlk defa güne girdim bügünde ilk günüme gittim eğlenceliymiş :))) oğlumda çok sevdi çok eğlendi ama uyumadı eee okadar güzel kızı bir arada görünce çıldırdı tabii
eve gelincede gözünü parmakladı bir saate yakın ağladı(( sonrada çorbasını içmeden uyudu ara arada uyanıyor
Sen nasılsın canım kardeşin nasıl alıştı mı ev bulabildi mi
Eylulgulu var,gzmkrbkr var ,ortosportos var
Başka bir yere alışması zor bir de tek başına gidince daha da zor oluyor ama insan zamanla her seye alışıyorayy yawrum yazık acımıştır annesi gün ortamlarını ben de sewiyorum hee ama 2 yıldır falan aktif değilim
iyiyim ben de standart işte.. kardeşim alışamadı daha walla ew bulmuş öğretmen arkadaşlarıyla kalıyorlar bakalım şimdilik..
dur bakam dökülürler yavaş yavaş gözüm aşağıda
ee ne war ne yok bacım benim oğlan çığlık atarak uyanıyor derdi ne ki bilemedim
Başka bir yere alışması zor bir de tek başına gidince daha da zor oluyor ama insan zamanla her seye alışıyor
Ne olsun canım oğlanı uyuttum ama biraz mızmız sık sık uyanıyor eşim maç izlemek için dışarda
İlk defa güne girdim bügünde ilk günüme gittim eğlenceliymiş :))) oğlumda çok sevdi çok eğlendi ama uyumadı eee okadar güzel kızı bir arada görünce çıldırdı tabii
eve gelincede gözünü parmakladı bir saate yakın ağladı(( sonrada çorbasını içmeden uyudu ara arada uyanıyor
Sen nasılsın canım kardeşin nasıl alıştı mı ev bulabildi mi
dur bakam dökülürler yavaş yavaş gözüm aşağıda
ee ne war ne yok bacım benim oğlan çığlık atarak uyanıyor derdi ne ki bilemedim