- 31 Mart 2013
- 246
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Badem geçmiş olsun:))
Gecmis olsun badem, az yatmissin :))
:))) he bacım az yattım.iyi halden salıverdiler.artık kuşlar kadar özgürüm.sen neler yapıyosun bakalım.. haberlerini aldım oralardan. yalnızmışsın temizlik yapamamışsın.boşver kız. bu dünyada işi bimiş bi insan varmıki seninki bitsin
Uyma bir daha hee ben uyarim ama
Temizlik yapamaim napcem anam , saglik wersin allah herkese yapilir acelesi yok didim kendi kendime
kızlar,moralim çok bozuk pazartesi günü oğlumu anneannesi ile bırakıp çalıştığım ilçede göreve başlıycam.eşimin yanına görevlendirme bekliyorum önümüzdeki hafta belli olur dediler ama belli olmaz tarih tabi :/ orada çocuğumun kalmasına uygun hiç bi yerde yok,günlük geliş gidiş yapabileceğim bi yer de değil.kaç gün ayrı kalacağım belli değil ama çok üzülüyorum,ya emmeyi bırakırsa benim yüzümden tutku arkadaşıma üzülürken aynısı başıma geldi,ah bu stajyerlik tutku arkadaşım sen ne yaptın emiyor muydu, dün akşamdan beri karalar bağlıyorum ayrı nasıl kalıcam yavrumdan. dua edin hemen belli olsun çocuğumdan ayrı kalmayım...
ya şekerim ben kavga sevmem zaten. ama bu konuyu açtım. bilmiyorum belki gerçek hayattada böyle insanların çok olması. mesela işte çalışıyor sanki parayı bana veriyormuş gibi yok ben çalışıyorum yok sen evde napıyosun sıkılmıyomusun zart zurt. kendileri fedakar oluyor biz ne oluyorsak artık. bu arada öyle olmayan çalışan bayanlara değil sözüm.ama çok var böyleleri.bende diyorum ki hepsi olmamakla birlikte benim çevremdeki çoğu çalışan kadın çalışmayandan daha rahat. ve burda belkide anlamaya çalıştım. ama yanlış yaptım. banane ne düşünürse düşünsün artık bu tarz insanlar.
Cnm stres yapma bu aylardan sonra bebekler meme emerken aldiklari hazzin daha cok farkina variyorlarmis.. o yuzden bn sana kavusunca ayni sekilde emmeye devam edecegni dusunuorum.. ayrica arkdslarin dedigi gb ayriyken de surekli sag o sutleri de verirsn bebegine,allah kolaylik versn sanayavrunun kismetine hemen git don..kızlar,moralim çok bozuk pazartesi günü oğlumu anneannesi ile bırakıp çalıştığım ilçede göreve başlıycam.eşimin yanına görevlendirme bekliyorum önümüzdeki hafta belli olur dediler ama belli olmaz tarih tabi :/ orada çocuğumun kalmasına uygun hiç bi yerde yok,günlük geliş gidiş yapabileceğim bi yer de değil.kaç gün ayrı kalacağım belli değil ama çok üzülüyorum,ya emmeyi bırakırsa benim yüzümden tutku arkadaşıma üzülürken aynısı başıma geldi,ah bu stajyerlik tutku arkadaşım sen ne yaptın emiyor muydu, dün akşamdan beri karalar bağlıyorum ayrı nasıl kalıcam yavrumdan. dua edin hemen belli olsun çocuğumdan ayrı kalmayım...
purçak naber
Nolsu. Bacim disarlardaydik ancak gel minik hanimi yatir filan derken,artik totom koltukta olleyyy sen naban
ee sen kalkmazsın artık ordan :86:
napiim ben standart
Haha,birakmiiler bacim yaa az sora uyanir nehir yine kimsecikler yok forumda polemige filan mi girsek napsak reyting artar gelen giden olur
Eylulgulu senin icin azcik sey diolar..