- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir tek gözler benziyor canım ya gerisi baba Akşam normalde 9 civarı uyuyordu ama birkaç gündür sapıttı ne olduysa iki saat kadar debeleniyor yatakta. Evvelki gece 11'de uyudu, dün gece saat bir gibi uyandı sonra yine bayağı zor uyudu. Akşam uyuması zorlaştıkça sabah kalkış da geç saate kayıyor.
bitiful, kağan,ruza, burçak, selerm, add, ferda taaa gerilerden gedi, ısılsarem, estarabim aklıma gelmeyenler nerdesiniz ulaa :105: :105:
Benımkıde bugunlerde zor uyuyor ve gece çok sık uyanıyor üSt dişlermi çıkıcak acaba..neyse gözde olsa bi tarafı benzesin :))
Burçak bidahakı buluşmaya görüşürüz inşş.valla bızım burdaki başkanlar hep beni destekledı istanbulu kaç kez aradılar ama uyuzlar gelcek diyolarr..hatta başkan dedi asalet onun için çok onemlı değil tayın falan istemıycek bi sonrakı gruba kalsın yanı seneyee.ammaaaa yookkk.
Neyse bakalım inş çabuk dönerimmm
Beni söylememişsinn(( ama burdayımm:))
yazdım sonradan hemen ilkini kapmışssın anacım yawrum güzelim
bitiful, kağan,ruza, burçak, selerm, add, ferda,tutku taaa gerilerden gedi, ısılsarem, estarabim aklıma gelmeyenler nerdesiniz ulaa :105: :105:
kızlar ben geldim
haftasonlarından nefret ediyorum işim hiç bitmiyor eşim sürekli gezmek istiyor eve gelince kostur koştur ev toplamaya uğraşıyom
oğlumda iyice iştahsız oldu bugun sadece kahvaltı yaptı azıcıkta meyve yedi başkada birsey yediremedik :)))
ruzacım seni göremedim yaa kaçırdım galiba zaten ancak girebildim kkya
burçak86 ile vaveylayı görebildim burçak 86 ve vaveyla ikinizinde maşallahı var çok güzelsiniz manken gibisiniz hiç doğum yapmış gibi değilsiniz
burçak 86 ve ruza maşallah yavrularınıza çok tatlılar :))) keske buradada biri olsa da buluşsak
tutkucum insallah sadece sınava gitmeni kabul ederler
add ünlümü olmuş dizide mi oynuyomuş anlamdım onuda çok merak ediyorum
Selam yivrilerrr anca koydum totomu gezdik dolastik arkadaslarla gün yaptik yorulduk bebegide attim kocama ohh muhabbetin dibine dibine vurduk
Kimse face ten konusmuyor yahu kazene saygisizlik yapmayiz sayfada genel bi durgunluk var vaveeeemmmmmm
Tutku Allah yardimcin olsun 15 gun o melek ozlenmezmi yaa..uzulme cok herseyi onun icin yapiyosun bir nevi..isallah rast giderde gelirsin erkenden..yardimci olabilecegimiz bisey olursa soyle fikir mekan bilgisi falan almak istersen..
eylemmmmmmmmmmmm en iyi kalori yaktıran yöntem sevişmek yavrummmmmmmmmmm gerisi boş bende uzmanların yalancısıyım
mankenker niye çıta gibi düşün bakalım spor filan hikayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gerçekler bi yana valla kilo vermek zor iş bende 66 kiloyum 1.64 boyundayım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemiyom banane yaaa azcık göbişim var işe başlayınca spora gidecem göbegi eritmek için bide bol bol ....................... anladınız siz onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hayrlı geceler kızlar beni merak edip adımı zikreden olmamış
ama ben yine de burdayım
günlerdir hastayım cuma dr a gittik bi muayene etti iğne oldum ilaç yazdı geldim hala kötüyüm yarın tekrar gidicez dua edin kızlar...
Bituful saol canmm.inşş işlerim rast gider.eğer zamanımız olursa buyuk akvaryum varmış onu tarif edersen sevınırım :)) biz bahçelievler yenibosna civarında olucaz ona göre söyle:)) mesela istanbula gelipte şurası görülmeden gidilmezzz dediğin biyer varmı??