- 11 Şubat 2011
- 2.083
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Huhuuu biri cigköftemi dedi..aaa siz ne kadar dikkat ediyosunuz yahu yediklerinize oylee..benim her c.tesi gecesi cigkofte gunumdur oturur bi porsiyon yerim hamileligimdede her hafta yedim mutlaka..ayrica yemeklerimde zehir gibi acidir cok severim aciyi..olsaydi bize neler olmustu tey pisik misikte yok
Offff ya tepetaklak yere cakildi az once yataktan, yatagimizda yuksek biraz elim ayagim bosaldi sakinim normalde ama cok korktum yaa bi alismadi yatagina dar diye sevmiyo bizim yatakta uyutup oyle yatagina koyuyodum..mecburen beklicem artik basinda uyuyana kadar
Offff ya tepetaklak yere cakildi az once yataktan, yatagimizda yuksek biraz elim ayagim bosaldi sakinim normalde ama cok korktum yaa bi alismadi yatagina dar diye sevmiyo bizim yatakta uyutup oyle yatagina koyuyodum..mecburen beklicem artik basinda uyuyana kadar
geçmiş olsun canım ya allahım korusun yavrularımızı.nasıl uyuyor ki kendi kendine mi.:26:
aynen dediklerine katılıyorum arkadaşım.bende tam bir çigköfte hastasıyım.midem rahatsız olmasına ragmen o agrıyı çekecegimi bile bile yiyorum.kızımada zararı olmadı çok şükür.vallahi gecenin bu saatinde canım çekti.eşim görevde bu gece.söylesem getirir mi acep.
bu arada benim kızımda desteksiz oturuyor.2 gündür de gel gel yapıyor yaparkande sessiz gel gel gibi birşey diyor.daha emeklemiyor.ama dönerek odadan dışarı bile çıkıyor.
mandalina sence koltuk büyüklüğü nasıl? ben baktım gidip,bebişi oturttum hatta.ama koltuk çok dardı.satıcı da asıl geniş olursa bebek kayar bu daha iyi dedi.ortasındaki plastikte vidalıymıy. onu sökersek kalkıyormuş.diğer modellere göre daha derli topluydu.daha inceydi yani o yönü hoşuma gitti.ama büyüdükçe sığarmı bilemedim.gracoyu da kullanan yok hiç olsa onu tercih edicektim
Ruza ya oğlun çok tatlı avatardan kucaklıyo bizi
Bu arada belki konuşulmuştur ben biraz geç katıldığım için bilmiyorum hanımlar topiğimize nerden katılıyosunuz bi anket yapalım
Vaveyla eskişehir, Repu ingiltere, delikiz ankara bildiklerim bunlar..Ha ben istanbul avrupadan (Levent-nişantaşı hattı mekik dokuyorum) katılıyorum, yarışmacı bebişlere başarılar diler bıngıldaklarından öperim :119:
ruza allah bagışlasın sarı sarı maşallahhhh
Oğlumun hala ateşi var((( ilaç etkisini kaybedince hemen fırlıyor
gökçenin annesi canım burnuna damla ve burun aspiratörü kullanıyorum canım açılıyor 1 saat geçmeden aynı oluyo((
Alıntı yapamadım ama;
mama sandalyesinden konu açılmış bende chicco poly var yeğenimindi. Ben memnunum biraz fazla yer kaplıyor ama bir çok arkadaşım ikeanınkini aldı biryerlere giderken götürüyorlar bence çok para verme yeğenim hiç mama sandalyesinde oturmamıştı oğlumda pek sevmiyor
bunlardan ruza ben bunları seni sandım şimdi döndüm baktım mama sandalyesi reklamı sandığım seni bebişmiş :)
hepsine de maşallah sarı bebişler çok hoşuma gider hatta hastayım onlara maşallahhhhh
maşallah bebişine o nasıl tatlılık öylee... yakışıklıya bak sen. kurulmuş sandalyeye.. bu arada sandalye güzelmiş. ama o rengini ve modelini göremedim sitesinde.güle güle kullan
dün yürüteç aldım uyuyordu binmedi ssabah koyduk içine henüz yürütemiyor ama önündeki oyuncaklarla pek bi oynuyor sevdi :)
satıcı ürün satmak için dogru söyleyemeyebilir o yüzden onlara pek güvenemiyorum ben ama bence genişlği iyi çok genişinin espirisi ne bilmiyorum kızım oturduğu zaman yanları filan sıkmıyor yine boşlukları var birazdaha büyüsüde rahat sıkışmadan oturur bence bizim mama sandalyemiz bizim ihtiyaçlarımıza cevap veriyor zaten çok uzun zamanda kullanmayacaklar
bebişini oturtsaydın öyle daha iyi karar verirdin