- 30 Eylül 2011
- 7.271
- 9
selam ..bi sen bi de bitufula çok gülüyorum inş.RABBİM sana da ii insanlar nasip eder.ben çok dua ettim ,sen de sürekli et ,RABBİM meleklerin yüzüne gülsün ,her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır ,bunda da bir hayır vardır elbet buna emin ol ,millete de kulak asma ,kreşe göndermeye başlayınca herkes bir laf etmeye başlar ,aaa el kadar çocuğu oraya mı verdin diye ,tıka kulağını ,kimse kimseye annelik öğretecek değil ,yeterki evladın vicdanlı insanlara düşsün gerisi boşgenç kızlar,
kocasıyla yatanlar
kaynanasına kızanlar
çocuk yemiyo diye siniri tavan yapanlar,
ohhhhh akşam olsada totomu koltuga yaysam diyenler,
ne alemdeler acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
repuuuuuuuuuuuu sende o adamın s.............. köpeklere ısıtır benceeeeeeeeee sapık herif
delikızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ne yapan cnm bende ekim ayında kızı kreşe verecem ist.a gidince kreş araştırmaya başlayacam cnm inş.benimde şansım iyi gider :18:
en iisini yaparsın ,sen mutlu olmazsan o da mutlu olamayacak ,nasılsa kayınvaliden de varmış yanında o yüzden gözün arkada da kalmaz.inş. RABBİM gönlüne göre birini verir .Kızlarrrr nasılsınız burda bi Ferda vardı unuttunuz beniiii :) Haaaala evime dönmedim annem babamla memleketteyim, k.valideler de hala kendi memleketinde, daha yüz yüze gelmedik ama durum halen düzelmiş değil. Eşim yurt dışına çıktı iş için, döndüğünün ertesi günü işe başlamak zorundayım. Bugün k.pederle konuştum yine iyi niyetimle aramız düzelsin diye dedim ki, "Eşim gelmeden önce eve dönecekseniz geçerken beni de alın, beraber dönebiliriz." "Kim getirdiyse o alsın"a döndü laf. Bir şey diyemedim yine kötülük olmasın diye. Allah'ım çok eziğim ben yaa! Bir de hep kafama sonradan dank ediyor. Sanırım k.validenin yanına bakıcı tutacağım, minnet altında kalmak istemiyorum.
Bizimki iyice bana düştü, uyanınca yanında görmezse hemen ağlıyor, yanına yatınca kafamı gözümü tutuyor yapışıp uyuyor. İlk uyuturken de hep emerek uyuyor, sallamayı bile sevmiyor artık. Nasıl bırakıcam bilmiyorum. Pat diye başkasına bırakacağım, hiç alışma süreci olmadan. Yavrum görmeden akşama kadar nasıl yapacağım, ben yapsam o nasıl yapacak hep bunu düşünüyorum. Ama benim ruh sağlığımı korumam için çalışmam lazım, şu anki ortamda iyice psikolojim bozulacak yoksa. Sadece parayla ilgisi yok bunun bence. Yavrumu nasıl bırakıp gideceğim, dönünce bana nasıl davranacak hep bunu düşünüyorum ama çalışmaya başlayınca ben kendimi daha iyi hissedeceğim sanırım. Hem iki yaşı bitince kendi kurumumun kreşine vermeyi düşünüyorum ki gerçekten çok kaliteli bir yer, arkadaşımın oğlu oraya gitti ve çok şey öğrendi. Çalışmayı bırakırsam bu imkanı da elinden alacağım. İşimle 5 dk arası olacak, gidip dönerken beraber olacağız inşaallah.
İşte bööyle, artık eve dönünce sürekli yazarım inşaallah çok öptüm hepinizi.