Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vaveyla kocaman bi senin bizdiga..ya yeter koymayin resim dislerim kasindi simdi benimkini uyandirip onu isircammm he heppsi cok guzel ne kadar sansliyiz ya rabbim her isteyene versin
Vaveyla masalla tosuna
Cok tatli.bu arada alinti yapilsada resim 3o dk icinde silinebiliyo kizlar
Vaveyla seninki de topaç maşallah kara gözler pek güzel maşallah
kızlar ben kaçar oğlan uyuud azıcık dinleneyım
herkein bebsine sakin huzurlu ağrısız sızısız bir gece inşallah
öpüldünüz
Bituful canım sen sormuştun galiba oğlum yaklaşık olarak 60-70 cc su içiyor canım suyu biberondan hiç içmiyordu su akıtmayan suluktan da içmedi bende alıştırma setinin suluğunu biberona taktım su kendiliğinden azar azar akıyor onunla içmeye başladı
aaaa nasıl hadi çabuk yaz da sileyimm yarencim
kara göz demişken oğlanın ve kızımın bir kirpiği war yelpaze mubarek üstelik gözler sürmeli kızımın ya ben ya ben ben de habire hintyağı sürer dururum kirpiklerim uzasın diye
kara göz demişken oğlanın ve kızımın bir kirpiği war yelpaze mubarek üstelik gözler sürmeli kızımın ya ben ya ben ben de habire hintyağı sürer dururum kirpiklerim uzasın diye
Cnm duzenleye gir ordan gelismis duzene gir ordan eklenti ekleye gir resimi isaraetle sol ust kosesibdeki carpiya bas bay yakisikli kayiplara karissin
Ise yariyomu hint yagi yivrim bende ne kas var ne kiprik uyuz oluyom
düzenleye nerden girceeeemmm
düzenleye nerden girceeeemmm
Vaveylacım oğlun çok tatlı maşallah Tam ısırmalık
ben de resim koymak istiyorum ama cepten giriyorum nasıl yapılıyor biraz araştırayım ben azıcık bilgisayar özürlüyümde((