teşekkür ederim. valla her işimi de yapıyorum çok şükür ,çok yoruluyorum ama ne yapayım sanırım alıştım ve ALLAH da sabrını veriyor ..başta ben de bakamam sanıyordum ama iş başa düşünce yalnız kalınca zor da olsa bakıyorsun ,yıpranıyormusun evet ama herşey hamsilerim için..temizlikçim geliyor ,bi süre yemeği eşim işyerinden getiriyordu ama ben pasta börek mutlaka yapıyordum evde ,şimdi ise işyerinden yemek işi bitti ben kendim yapıyorum ,bebeler uyudumu her işimi yapıyorum ,onlar uyuyunca dinlenmem lazım ama maalesef dinlenemiyorsun ,gündüz uyuyamıyorum zaten ne kadar yorgun olsam da ,mecbur yapıyorum ,zaten her gören şaşırıyor halime ,ikiz olduklarını görünce kaç kişiyle bakıyorsun diyorlar hemen
hiç kişiyle kendim deyince inanamıyorlar ,çocuktan sonra çok değiştim ben ,sabır taşına döndüm ,eskiden en ufak şeye yorulurdum şimdi enerjime şaşıyorum nasıl ayakta kaldığıma da ..ALLAH ın yanlış işi olmaz ,bu bebeleri verdi ve halime acıdı sanırım ki o sabrı veriyor bana ,şükrediyorum bunun için gece gündüz ki kimseye muhtaç olmadan bebeklerime bakıyorum .eşim de yardım ediyor sağolsun ,yakında işe başlayacağım ama artık hayatta herşeyi yapabilme gücü verdi bana bu bebekler ,bunlara bakabildiysem herşeyi yapabilirim diyorum ,ALLAHa da asıl beni bana gösterdiği için ne kadar şükretsem az ,o eski yorgun bitkin halimi benden alıp yerine her işe koşturan birini koydu ,demekki ihtiyacım olan şey bebekmiş :) onlarla yeniden hayata döndüm çok şükür.. kocama da vakit var kendi bakımıma da ,bebeler uyudumu herşeye fırsat oluyor ama tabi çok yoruluyorsun dinlenemiyorsun orası ayrı ..