Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaren 6,5 yıl aradan sonra tekrar bebek zor olmadı canım bide hatunların yaşı sorulmaz amma kaç yaşındasın bacım ? malum ben 30 yaşındayım da eger 2.bebek düşünürsem (ki istemiyorum) yaş faktörü var bende
ailem orda ama avrupa yakasi.
cukutaya 10 dk guldum
annene allah rahmet eylesin. babana da mutluluklar.
2 aylikkenden beri gel gel yapiyorum, gelmiyo kereta
ben de aynisini yaptim. ek gidaya baslayali tam 2 ay oldu. anca yemeye basladi dogru durust.
sevmedigi seyi hala yemiyor da, sevdigini acsa nazsiz niyazsiz bes dakikada bitiriyor masallah
ben de sevmedigi seyleri degisik versiyonlarda pisirip vermeye calisiyorum.
ben de 1.5 saat ugrasamam ugrassam zaten aglamaya baslar. istemedigi birseye israr edince basiyor yaygarayi. takip ettim de bizim oglanlarin huyu benziyor biraz.
ben de dusunmustum yazarken tup bebekler falan nolucak diye
ne zayiflamasi, emzirmek acayip istah yapiyor. bazi kisilerin bunyesi kolay kilo veriyor ister 10 ogun yesinler birsey olmuyor, o sansli mahlukatlardan olmadikca hepsi fasa fiso...
cok istiyorum kar tatili yapmayi. belki bi gun nasip olur palandoken
Çok güzel olmuş eline SAĞLIK canım ferdanın dediği gibi dalga yapabilirsen süper olur :)))
canım oğlum mızırdayınca ara verip ortam değiştirip öyle veriyorum bu yüzden bütün öğünlerimiz neredeyse o kadar sürüyor çünkü oğlum sevmediğini hiç yemiyor 1 saat uğraşsamda (meyve- yoğurt) sevdiğini ise (sebze çorbası) en az 1 saatte ağzında beklete beklete yiyor. Dün eşim herhalde senin kadar kimse uğraşmaz diyordu. Bence buradaki herkes bebekleri böyle yemek yiyorsa uğraşır eskiden ben de 2 kasık veririm yemezse uğraşmam diyordum ama tembel bir yapım olmasına rağmen uğraşıyorum
ben emzirirken aldım kiloyu ve bende vermek istiyorum ama çok zorlanıyorum iştahım çok açık habire canım bişeyler yemek istiyor
Slm kızlarr
Bu sabah bebeğimin gözlerinin ikiside açıktı çok sevindim:)) daha bişey denememiştim ama 1 haftadır çay pansumanı yapıyordm belki o fayda etmiştir.
Vaveylaa senın fotolarını ben göremiyorum yaa( boyutu falan mı yüksek acep? Merak ediyorum yaptıklarını(
Söylemesi ayıptır bu akşam oğlanı babannesine bırakıp iftara çıkıcaz eşimle:)) aslında bebişide götrmek istiyrm ama uyku saatıne denk geliyor ve hiç durmuyor herşeye saldırıyor emeklemek istiyor o yüzden maalesef bırakıcm.
Annemın yazlığına gitmeyi düşünüyruz bayramdan sonra 1 hafta ama eşim sürekli çocuk hasta olur hava değişimini yadırgar güneş çarpar diyor. Bebişi denize sokan varmı? Şişme havuz ve gölgelikli simit aldım ona:) ne dersiniz nasıl geçer tatil?güneş kremi ne kullanmalıyım? Bide 10 agustosta gidicez tam 7 aylık olucak. Ama hala desteksiz oturamıyor(
Profil güzelmiş canım
Cevahirdeki köpek baligina bindin mi hiç
3bi gorumcemin 2bi gorumcemin bitenede bende etti 6 gece yorgunluktan heralde bitane eksik saymisim
Biz hep oyle gidiyoruz gittigimiz yerlere herkez cocuguna sahip cikiyo iyi anlasiyoruz
Hem aç olamaz diyorum,çünkü uyumadan 300 ml mama içti, yani 10 ölçek.Hayatının rekorunu kırdı sıpa.Hem de 5 saat sonra 180 ml. nasıl içiyor anlamıyorum.
Milupa, bebelac, hero baby hepsini denedim.Arı mama gece için tahıllı pirinç unu varmış.Ondan aldım muhallebi yapıcam.
Birde dünden beri sağ kulağını tutuyor ara sıra.Bu güne kadar hiç yapmamıştı öyle birşey.
Dişten mi yoksa enfeksiyon falan mı oldu acaba.
Ben de yumurcak'ı açıyorum, orada da bazen güzel çizgi filmler oluyor. TRT Çocuk'ta Köstebekgiller diye bir şey vari ne zaman açsam o çıkıyor sinir oluyorum Çizgi film gibi değil pek. Çocuğun yanında tv bile açmayacağım diyordum ben yaa :26: Ne yapayım, o dikkatini çekiyor ancak öyle yedi iki gündür. Benim de hoşuma gitmiyor gözlerini dikip ööyle bakması ama ev de kalabalık değil ki, dikkatini ne çekecek. Ben de hangi elimle kaseyi hangi elimle kaşığı hangi elimle oyuncağı tutayım, ahtapot değilim kibaby tv gitti duck tv geldi zaten sinir oldum duruma hiç sewmedim eğitici değil bence yaa.. digiturk u aradım sözleşmeleri bitmiş baby tv ile.. baby first kaldı sadece işe yarar
bebeğim sünnet oldu. tamda yerde sürünerek apalıyordu.yanlış zamanda oldu galiba.şimdi çok zorlanıyoruz...sürünmemesi gerekiyormuş dr dedi.devamlı kucakta olması lazım.birde uzun süre tv izliyor.gözünü ayırmıyor.zararı olurmu ki
Bende o kadar süt yok maalesef canım, keşke olsa o kadar kafaya takmazdım yemeyi, maaşallah ne zaman versem emiyor ama neyse bakalım iki gündür daha iyiyizBen o öğünü atlıyorum, mesela çorbasını içmediyse bir daha vermiyorum.Emziriyorum bir sonraki öğüne kadar. Severek yediği birşeyler varsa bir mama bir sevdiği seyi verebilirsin . Kızım kaşık mamaı verince ağzını kapatıyordu ama meyve ve meyve pürelerini seviyordu. Az meyve az mama, bir kaşık mama bir kaşık mama gibi yedirebiliyorum.
yemiyoooooo muhallebi,yoğurt kahvaltı hiçbirini ne yapacammm ya,
uzman tv de izledim anne sütü iyiyse yoğurt ve muhallebi verilmesin
diyor anne sütünü azaltırmış,benim ki zaten yemiyor versemde
ama sınırsız su içiyor ben de su vermiş gibi yapıp tepiyorum kaşığı
güven duygusu zedelenir mi acaba aklıma da atakılıyor
ewet canım hepsini kendim çiziyorum, bunlar kolay figürler :118:
sağol canım
ya benim oğlana özellikle açıyorum ilgisini çekmiyor niye acep? erken kalkacaktık sözde bırakmadılar gece 12 de geldik benim muhabbetime doyum olmuyor
oyun yapınca da mı yemiyor?kaç kaşık yiyor her birinden? kahvaltıyı nasıl hazırlıyorsun başka soru yok
iyidir oğlaklar ama çok takıntılı iş kolik we soğuk kararkterleri de çoktur ben onlardan değilim neyseki.. benim oğlan da oğlak
tv karşısında yedirince bişey olmuyor be ya. he doğru çocuk yediğini anlamzmış ama yemeyince de yapacak başka bişey yok mecbur kalıyor insan.kızım 3 yaşına kadar sadece günde 1 saat kadar baby tv izledi başka hiç bir kanal izletmedim çok takıntılıydım bu konuda. çok aktif hareketli akıllı bir çocuk benim ki.reklam vs. beyni yoruyor otizme sebep olabiliyor. sürekli tv izleyen çocuklar böle bakıyor sosyal olamıyor.. üzülüyorum öylelerini görünce
bituful, ferda burdasınız görüyorum sizi..
güzel annişler merhaba:) bn sürekli okurum sizleri:) pek bişe paylaşmasam da funda suyu olayını okuyunca yazmadan edemedim.. funda suyunu bılmıorum ama ben yaklaşık 2 aydır sabahları aç karnına bal+elma sirkesi olayını yapıorum,arada da eger gun içerisinde cok yedıgımı düşünürsem akşam yatmadan önce yıne bır bardak ılık suya elma sirkesı ve balı katıp içiorum.. 2 ayda toplamda 5 kilo verdim,55 kilodan 50 kiloya indim,diyetisyen yakın bır arkadsıma sormuştum bu sirke olayı sütü etkiliyo mu dıye o da ben hamılelere gunde sadece bı bardak önerıorum o da sabahları ac karnına seklınde demişti. ben yıne de işi şansa bırakmamak için ek gıda olayına gecınce başladım bu sirke olayına,benım sütüm de etkılenmedı bu arada :) yada kilo verdıkçe motıve oldum sütüm arttı bile diyebiliriz:) bu arada bnm elma sirkem ev yapımı doğal olanından,kayınvalidem saolsun komşularından buluverdi:) bir kilo daha verıp 49 olmak istiorum bn kendimi ii hissettgm kilo o cunku:) belkı faydalanmak isteyen olur dıye yazayım dedım :)
nerde bu millet hareket yok yoklama yapacam
Cuma günü kontrole gittik 7.8 kg 66cm imiş kızım tombiş bi bebek. ( doktormuz biraz kilolu ve tatlı bi bayan. Kızıma çok tombiş bu dedi. Bende bana normal geliyo dedim. Doktor dediki sana bende normal geliyorumdur:-D) Doktor ekgıdaya başla demedi nedense sadece bikaç kaşik püre çorba filan ver dedi. Aşı oldu ve ilk kez ateşlendi 2 gün boyunca çok sıkıntılı geçti malesef
sakın dökme sen döktükçe benim içim acıyor valla en olmadı mamasına katHadi hadi itiraf et koca bi kase doldurdun dimi ya benimkide ac ac uyudu donmus sütü 2 defa isittim icmedi 3.ye isitsammi ya 120 cc dokmek istemiyorum zaten kitlik var
ben de jel kullandım ama etkisini göremedimCnm masalla diyim benim.oglum uykuci birazcik dogdugundan beri bi si cicegi oldugundaa uykusuz kaldik bide ilk dis cikarken 1.5 satte emmeye kalkiyidu jel aldik hemen normale dondu onun disinda 2 yada 3 kez enmeye kalkar uykuya devam ederdi simdilerde 2 kere kalkiyo
Ama kasim annelerinin bebisleri sizin bebeginiz gibiydi sanir dis slklntisindan hala gece sizin gibi kalkip aglayanlar var cnm
Jel denedinizmi.hic dencool kullanmistik biz
Cuma günü kontrole gittik 7.8 kg 66cm imiş kızım tombiş bi bebek. ( doktormuz biraz kilolu ve tatlı bi bayan. Kızıma çok tombiş bu dedi. Bende bana normal geliyo dedim. Doktor dediki sana bende normal geliyorumdur:-D) Doktor ekgıdaya başla demedi nedense sadece bikaç kaşik püre çorba filan ver dedi. Aşı oldu ve ilk kez ateşlendi 2 gün boyunca çok sıkıntılı geçti malesef
Hehe aynen cnm bizim kiiz kocaman oldu cok seviindim.kiskanmamasina anneye iki kati Zorluk
Biz bildik bu isi desene:)
Nasil ikisinin huyu suyu yemek zevkleri farklimi benim.iki cocugum.apayri
vaveylaaa ben yoklama alıyorsan ben burdaayıııım yine yazamasam da okudum sizi kızlaar
vaveyla süpersin süper bayıldım yaptıklarına şanslı çocukların var iki miniğe de ne yakışır onlar şimdii yerim onları
bu arada biz ek gıda konusunda bu aralar inanılmaz sıkıntı yaşıyoruz çorbayı bir tek bardakla içiyor kızım ama bu da yarım çay bardağı etmez, meyve birkaç kaşık, yoğurt yine birkaç kaşık, kahvaltı desen yine öyle aaaayyyyy önceden çorba hariç daha iyi yiyordu sanırım sıcaklardan çok sıcak çoooook
bu aradaaa kızım bir haftadır abba, ba-ba kelimelerini söylüyor bana abba diyooooorr mmmmm sesini benimle birlikte bilinçli şekilde çıkarıyor
Uyumadan 1 saat önce abartmadan normal bebek ölçülerinde muhallebi verdim kaan'a.
Kendime engel olamadım içine 3 tane bisküvi koydum.Bakalım bu gece durum ne olacak.
Hadi hadi itiraf et koca bi kase doldurdun dimi ya benimkide ac ac uyudu donmus sütü 2 defa isittim icmedi 3.ye isitsammi ya 120 cc dokmek istemiyorum zaten kitlik var
canım benim teşekkürler maaşallah prensese benim oğlum da çok net gel-gelll diyor iki gündür ellerini açıp kapıyor bunu söylerken baş başı öğrendi bir de
ne kadar weriyorsun muhallebiyi ben 100 ml civarında weriyorum az mı acaba :44: normal bebek ölçüleri ne ki
Geldiim... Ama makine bip bip ötüyor, gidem de şu perdeleri ütüleyem
Genel olarak ütüyü severim ama perde ütülemeyi hiç sevmem.Ben bir tarafını ütülerken öbür tarafı kırışıyor.