- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
bu da benim fındığım
çirkin seni bakışlara bak çok akıllı bakıyor maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu da benim fındığım
bu da benim fındığım
maşallahhh... çok tatlı... oğluşuma gelin arıyorum da, pek beğendim... yerim ben onuuu.... Allah nazardan korusun canım..
bu da benim fındığım
maşallahhh... çok tatlı... oğluşuma gelin arıyorum da, pek beğendim... yerim ben onuuu.... Allah nazardan korusun canım..
gelin miiiiiiii uaaaaaaaaa.
benim oğlumun geline benzer hali mi var
gelin miiiiiiii uaaaaaaaaa.
benim oğlumun geline benzer hali mi var
ayyyyy... afedersiniz... fındığım deyince kızçe sandım..
bu da benim fındığım
MAŞALLAH BEBEĞİNE CANIMM NE TATLI BAKMIŞ ÖYLE
bu da benim fındığım
MAŞALLAH BEBEĞİNE CANIMM NE TATLI BAKMIŞ ÖYLE
sagol canim dogdugundan beri kameraya bakiyo zaten
Bu arada seslenişim de nick'inle uyumlu olmuş:)
özledik seni vaveyla.....
Arkadasim sanki beni anlatmissin ayni seyleri yasamisiz.yalniz tek fark 2. bebek.bende unutmam diyordum hala da unutamadim:) cunku hamileligim dogumum ve sonrasi cok kotu gecti.ben hala da 3 cocuk istiyorum ama normal doguma hic cesaretim yok.bence cocuk bakmak daha kolay yasadiklarima gore.Allahim butun bebekleri korusun..
günaydın hayırlı cumalar hanımlar
yazdıklarını okudum azcıkta düşündüm benim bebeğim usluymuş dedim eşimdende Allah razı olsun çok yardımı oluyor geceleri bugüne kadar en fazla 3 yada 4 kez sabahladık maşallahı var kızımın onu bırakıop işe gelmek acı geliyor bana sadece evde olsam ne güzel olurdu ne yapalım nasip böyleymiş
Allaha şükür hepimizin bebeği sağlıklı bir arkadaşımız yazmış zihinsel engelli çocukların annesine zor bize ddeğil diye gerçekten öyle halimize hamd olsun sağlıklı bebişlerimiz var yaramaz olsunlar varsın yirim onları
bir arkadaşımızda normal doğum yapmış gıpta ettim ona ya çok isterdim normal olsun diye olmadı malesef normal doğurturum diyen doktor bulsam 5 tane bile yaparım :)
bugün kızım nohut çorbası yiycek nohutları suya koydum akşama çorbasını yapcam kuzuma :)
ben sürekli araştırıyorum .
mesela emekleme oyuncakları ,yumuşak kitaplar ,resimli peluşlar bu dönemde oynanabilecek oyuncaklar grubuna giriyor
ben kendim de çok basit az yazılı bol resimli bir iki kitap alıp ikisinin gözüne bakarak jest ve mimiklerle okumayı düşünüyorum
zaten beni izlemeyi ve dinlemeyi çok seviyorlar
gelişimi artıran şeyler bunlar
ben tatlının her çeşidini severim ,benim de yemek pasta börek olayım çok iyidir ama farklı şeyler ararım hep ,mesela lokantadaki gibi tabak hazırlamayı çok seviyorum ve genelde öyledir
benim hayalim de bebekler büyüyünce onlara rengarenk ,şekilli kurabiyeler ,pastalar yapmak ,onlar dışarda ngelince o kurabiyeler pastaları yediklerindeki gözlerindeki mutluluk pahabiçilmez..
bir de ben aslında girişimci olarak farklı pasta vs çeşitlerini kendimin yaptığı ufak bir dükkan açmak istiyorum ,şimdi değil ama ilerde bu düşüncemi gerçekleştirme isteğim var ,ufak ama az öz ve farklı ürünlerin yer aldığı bir dükkan istiyorum..
RABBİM inş. nasip eder de bu konuda kendimi geliştiririm ..çocuklarıma da bol bol pastalar yaparım :))
kızlar burasıda senlenmıs cok sevındımmmm
Benim oglan yasadi desene kayinvalidesinn tatlici dukkani olunca tatli delisi benim oglum
Gelinimmmmmmmm napiyosun nasilsin
kardeşim ben ne zaman ewlencem diye şarkı besteledi cam siliyor ben de teyze olsam be ya
kardeşim ben ne zaman ewlencem diye şarkı besteledi cam siliyor ben de teyze olsam be ya
bu da benim fındığım