2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
bu da benim fındığım:KK56:

hphoto0044514_496788720_n.jpg

çirkin seni bakışlara bak çok akıllı bakıyor maşallah
 
kızlaaaaar, geçen ay gebelikten şüphelenmiştim hatırlarsanız regl oldum 4 gün sürdü. şu an reglime 12 gün var aynı şikayet ve belirtiler yine çıktı. üstüne mi gördüm yaaa korkuyorum :KK43:(( sizceeeee??
 
Bu arada seslenişim de nick'inle uyumlu olmuş:)

özledik seni vaveyla.....

ben de sizleri özledim be ya :130: geçmişi okudum baya kaynaşmışınız :KK1: nerden başlayam :122: :122: biz de 3. çocuğu istiyoruz lakin 2 tane iri bebeği normal doğurdum,yaş 32 eşim de cahit sıtkı yaşını geçti :KK37: başarılı olabilecez mi :86: . 35 te doğurursam sağlığım elverirse bakcaz bakalım :KK49:
 
Arkadasim sanki beni anlatmissin ayni seyleri yasamisiz.yalniz tek fark 2. bebek.bende unutmam diyordum hala da unutamadim:) cunku hamileligim dogumum ve sonrasi cok kotu gecti.ben hala da 3 cocuk istiyorum ama normal doguma hic cesaretim yok.bence cocuk bakmak daha kolay yasadiklarima gore.Allahim butun bebekleri korusun..

Bende aklima getirmiyorum canim aklima gelip o sanci anini hayal edince vazgeciyorum Allah unuttursun 2.bebis versin her isteyene ins:21:

günaydın hayırlı cumalar hanımlar

yazdıklarını okudum azcıkta düşündüm benim bebeğim usluymuş dedim eşimdende Allah razı olsun çok yardımı oluyor geceleri bugüne kadar en fazla 3 yada 4 kez sabahladık maşallahı var kızımın onu bırakıop işe gelmek acı geliyor bana sadece evde olsam ne güzel olurdu ne yapalım nasip böyleymiş

Allaha şükür hepimizin bebeği sağlıklı bir arkadaşımız yazmış zihinsel engelli çocukların annesine zor bize ddeğil diye gerçekten öyle halimize hamd olsun sağlıklı bebişlerimiz var yaramaz olsunlar varsın yirim onları

bir arkadaşımızda normal doğum yapmış gıpta ettim ona ya çok isterdim normal olsun diye olmadı malesef normal doğurturum diyen doktor bulsam 5 tane bile yaparım :)

bugün kızım nohut çorbası yiycek nohutları suya koydum akşama çorbasını yapcam kuzuma :)

Eeger istersen dogurabilirsin canim tibben bi sakıncası yoksa tabi dr sana bisey yapmiyor cunku normal dogumda Allahin yardimiyla sen kendi kensine doguruyorsun mevla yardim ediyor sezeryani bilmiyorum ama normal dogumdan sonrasi zorladi beni biraz benim tenim cok havali 2tane dikisim varsi 15gunde düzeldi 20gun yan oturdum resmen ama gecti cok sukur:KK34:

ben sürekli araştırıyorum .
mesela emekleme oyuncakları ,yumuşak kitaplar ,resimli peluşlar bu dönemde oynanabilecek oyuncaklar grubuna giriyor
ben kendim de çok basit az yazılı bol resimli bir iki kitap alıp ikisinin gözüne bakarak jest ve mimiklerle okumayı düşünüyorum
zaten beni izlemeyi ve dinlemeyi çok seviyorlar
gelişimi artıran şeyler bunlar
ben tatlının her çeşidini severim ,benim de yemek pasta börek olayım çok iyidir ama farklı şeyler ararım hep ,mesela lokantadaki gibi tabak hazırlamayı çok seviyorum ve genelde öyledir
benim hayalim de bebekler büyüyünce onlara rengarenk ,şekilli kurabiyeler ,pastalar yapmak ,onlar dışarda ngelince o kurabiyeler pastaları yediklerindeki gözlerindeki mutluluk pahabiçilmez..
bir de ben aslında girişimci olarak farklı pasta vs çeşitlerini kendimin yaptığı ufak bir dükkan açmak istiyorum ,şimdi değil ama ilerde bu düşüncemi gerçekleştirme isteğim var ,ufak ama az öz ve farklı ürünlerin yer aldığı bir dükkan istiyorum..
RABBİM inş. nasip eder de bu konuda kendimi geliştiririm ..çocuklarıma da bol bol pastalar yaparım :))

Benim oglan yasadi desene kayinvalidesinn tatlici dukkani olunca tatli delisi benim oglum :KK1:

Gelinimmmmmmmm napiyosun nasilsin:KK39:
:KK53:
 
Benim oglan yasadi desene kayinvalidesinn tatlici dukkani olunca tatli delisi benim oglum :KK1:

Gelinimmmmmmmm napiyosun nasilsin:KK39:
:KK53:

aha da gördün mü sen şimdi ,ben senin oğlanı alınca bizim sermayeyi yemesin :KK60:
gelinin bizim oğlanın göz hapsinde sürekli ,oğlan yanına yanaştımı basıyor çığlığı:KK1:
gelinin iyice danalığa gidiyor bugün kaldırdım da bi ağır geldi gözüme niyeyse :KK1:
sonra selülitlerini eritmek için para harcarsınız karışmam :KK1:
 
ben hep üç çocuk hayali kurdum. biz üç kardeşiz, çok iyi anlaşırız. benim de üç çocuğum olsun istedim. ama doğum yaparken bir dahaaa çocukkk yapmıcammmmmmm diye bağırdım hep.... :KK53: ama şimdi şimdi düşünüyorum da tek de olmaz.. iki yaşındayken falan yapmak lazım. hamilelik güzel de :KK49: doğum korkutucuuu.... :18: :KK14:
 
bu arada oğluma gelin arıyorum ben de... şöyle boğum boğum ısırmalık olsun.. ben ısırcam ama. :KK53:

$UTKU-1.jpg :nazar::nazar::nazar:
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. dün dr a gittk. oğlum 69 cm 8 kg olmuş. şükür herşey yolunda. dr umuz kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği şeklinde yedirmemi söyledi. sütümü sadece bir içecek gb düşünecemişim artık. sizler nasıl besliyorsunuz bebeklerinizi 1 günde?ve nasıl oyunlar oynuyorsunuz?
 
X