Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar sizin babylerin kafalarının arkasıda çok sıcak mı?doktora soruyorum okadar ama bir türlü tatmin olamadım.Kafasını göğsüme koyunca göğsüm yanıyor resmen.Alnı falan normal ama kafa ateş gibi
Evet o benimkinde de var, hatta bazen bir an korkup ateşi mi çıktı diyorum ama bakıyorum yok :)
Off oğlum uykusunda takır takır öksürüyor, geçmedi şu öksürük bir haftadır
Bronşlarında bir sıkıntı yoktur inşallah kontrol ettirdin mi?Uykuda öksürmesi hoş değil çünkü
Verdim canım yatmadan önce ama iki üç çekti bıraktı, limon da vardı çok ekşi geldi galiba. Yarın pekmez katıcam bir de içine.Ihlamur kaynatıp, ılık ılık versene canm boğazları yumuşasın.hatta biberon alıyorsa onunla ver.içinede bikaç çörek otu at varsa.çörek otunun sadece ölüme çaresi yok her derde devadır derler.
Kızlar sizin babylerin kafalarının arkasıda çok sıcak mı?doktora soruyorum okadar ama bir türlü tatmin olamadım.Kafasını göğsüme koyunca göğsüm yanıyor resmen.Alnı falan normal ama kafa ateş gibi
katmer katmer selülitleri bak baştan söyleyeyim :)
valla benim oğlan herkesi döver gibi geliyor :) zayıf ama çok güçlü vurdum mu oturtur valla:)
bazen bana bile ayak diretiyor da ufacık velet bi güçlü ki :))
bi de benim oğlum çok inatçı kafasına koyduğunu yapıyor ,balkonun heryeri yastıkla dolu sürünüyorya
ALLAHım onu engellediğimi anlamış da yastıkların arasındaki boşluklardan içeri sızmaya çalışıyor:)
yastıkları boşluklardan itip kakıp düşürüp hemen sıvışıyor aradan :)
yürüteç aldım horsasını alsın diye ama pek ümidim yok :)
ondan da sıkılırya hadi hayırlısı:)
kardeşini benden çok kıskanıyor ,ilerde de onu başkasından kıskanabilir
benim anne tarafım hep renkli gözlü ama kızımın gözleri siyaha dönük değişik bir renk ve çok yakışıyor ona bu renk
yalnız babasının isteklerini yerine getirmeniz zor olur he
adam kızımı vermeyeceğim diye çok uğraştırır senin oğlanı
benim babam da bi türlü verdim gitti diyememişti
kayınpederim ALLAHın emriyle diye başlar başlamaz boşver onu şimdi sen deyip lafı katıyordu
kaç kere konuya gelindi dönüldü ,sizinki de o hesap olabilir
Epidural normal dogum mu yaptin sen? Nasıl oluyor canim o felc kalma riski var diyorlar bide epidurali takarken netten izledim ben uzun uzun biseyler sokuyolar beline cekiyorlar falan oyle mi oluyor hissediyormusun benim nette izledigim gibiyse ben onlar onu takana kadar dogururum zatenben de doğumdan once sancı çekerken, sezeryan seçenler çok akıllıymış, normal doğum aptalların işi diye çok söylendim kendime tabii epidurali alana kadar(36 saat sürdü)
ondan sonra bir de epizyotomi dikişleri, kalksan dert, otursan dert, yürüsen dert. ama hepsi geçiyor şükür ki. ve unutuluyor da.
bir dahaki doğuma gazı etkili kullanıp bol bol yürüyecem 4 cm bulduktan sonra zaten rahat bunu doğumdan sonra anneme de söylemiştim annemin ağzı açık kalmıştı. "maşallah ben doğurduktan sonra delirdim korkudan yine gebe kalırım diye, hatta sana gebe olduğumu öğrenince korkudan hasta oldum.
üsttekide benim bebişim teyzeleriii... sonunda ekleyebıldım :))
Isirmak yalamak yemek serbest mi?
Harika gorunuyor yanaklara baksana
Canim sen hic kestirdin mi saclarini yoksa yoksa sarisin kisami duruyor cok karizma ama cok canlar yakacaklar
Gedi senin oglanda cok seker maşallah saclarida ne kadar uzun
Ben sifira vurdurdum ya saçlara taktim o yüzden
Yok kestirmedik canm..Hem sarı hem çok az saclarıı, zaten kel doğdu 6 ayda anca o kadar oldu işte:)))
Bizde kaciririz kizini
Benim babam hemen verdi ben istiyorum demistim rahmetli anneme oda babama sakin zorluk cikarma kiz istiyor demiş uzatmamis canim babammm rahmetli annemde cok seversi eşimi benden güzel muhabbet ederlerdi beraber ne çok özlüyorum onu mekani cennet olsun...
Epidural normal dogum mu yaptin sen? Nasıl oluyor canim o felc kalma riski var diyorlar bide epidurali takarken netten izledim ben uzun uzun biseyler sokuyolar beline cekiyorlar falan oyle mi oluyor hissediyormusun benim nette izledigim gibiyse ben onlar onu takana kadar dogururum zaten