Belki bir fikir olur diye dün yediklerimizi yazıyorum. Yalnız ben hala doktora gidemedim, okuduklarıma ve tecrübelere göre yaptım bu programı:
Sabah-09.30: 90 cc suya 3 ölçek devam maması, bir yemek kaşığı kaşık maması, 3-4 bebe bisküvisi(Hipp organik aldım), iki çay kaşığı pekmez. Bir küçük kutu labne peynir, birazcık yumurta sarısı. Fındık da koydum ama ona pek hazır değil galiba. Peyniri muhallebiye karıştırmıyorum çünkü yerken mızıldanmaya başlayınca hemen peynir veriyorum susuyor :) Yumurtayı da öyle.
Öğlen-13.30: Sebze çorbası. Dünküne patates, bezelye, havuç, yarım soğan koydum. Birazcık tuz ve zeytinyağı. 120 cc kadar yedi. Biberonla ölçüp koyuyorum doyup doymadığını anlamak için.
Meyveyi arada verecektim ama uyuduğu için olmadı. Sanırım bu biraz problem olacak.
İkindi-17.30: Bir Baby-mix (maya için aldım ama dörtlü olduğundan önce onları yediriyorum. 100 cc'lik kutu) , içine 5 kara üzüm, bire yakın elma, bir tane cici bebe ekmek.
Akşam-20.30: Devam maması 150 cc.
Gece- 02.00: Devam maması 120 cc yaptım ama artık gece mamasını bitirmemeye başladı.
Gece uyandıkça ve sabah ilk uyandığında emzirdim. Sonra yine 09.00 civarı kahvaltı.
Aralarda fırsat buldukça sık sık emziriyorum.