Maşallah bebişlerine delikiz..
Oğlan; çekimler bitsede kaçsam diye bakıyo,kızında rahatına dicek yok ohh vallaaa:)))
teşekkür ederim
oğlum bir an önce öteyi beriyi kurcalama hatta kameraya dalma modunda :)
kızım çok rahat evet ,bebek arabasında da bizim doğum pozisyonumuz gibi oturuyor zilli :)
hiç bir kıza yakışıyormu diyorum indir ayağını kızım diyorum bi de inatki hayatta indirmiyor :)
delikız kızının bakışına bayıldım :)
teşekkür ederim
oglum ilk soguk alginligini geciriyor. garibimin burnu tikali kof kof oksuruyor. ememiyor da.
dr antibiyotik verdi. 3 gun sonra gecmezse diye. insallah kullanmak zorunda kalmayiz
geçmiş olsun inş. kullanmadan atlatır yavrucak
sağolasın tamam ben de baby max e bakayım o zaman
kızım durur da oğlan dururmu bilmiyorum :))
kız dana oldu oğlum da çubuk kraker duruyor yanında :)
oğlum pek efendi sen öyle san :)
fırlamanın teki :) kıçında motor var sanki sürekli kendi kendini şarj ediyor :)
aslında benzetmiyorlar ama bence de benziyorlar
ikisi de babaya benziyor oğlum babanın kopyası kızım da yine az çok baba
ama ilginçki kızımı her gören bana benzetiyor biz eşimle benzetemiyoruz ne ilginç dimi:)
maşallah bebeler ne kadar tatlı 7 aylık olacak nerdeyse. Bence erken değil evet olabilir
en fazla 1-2 dk oturuyor ama henüz uzun uzadıya oturamıyoruz
1 ay önce destekli bile oturamıyodu ya hamur gibi yığılıyodu 5-6 sn de bence zorlama. Benim kızım da ara ara öyle davranıyor ben hiç zorlamıyorum yemekten soğumasın diye
zorlamayıp sabredince bir kaç güne düzeliyor, zorlayınca işler karışıyor
teşekkür ederim
doktorlar 8 ay diyor ama bilemiyorum
benim oğlanda da o potansiyel var oturmak istiyor ama cesaret edemiyorum ben daha
ya Allah şifa versin
hastalık beter şey valla, insanda ne uyku kalıyor ne huzur
arkadaşlar bişey sormak istiyorum
sizin bebeklerin hareket durumu nasıl? Benim kızım aşırı hareketli, kesinlikle durmuyor. Bişeyler yedirirken kaşığı elimizden alıp kendi ağzına sokuyo bize vermiyo:).Ellerini tutup vermeye kalktıgımzda bile bir yolunu bulup o kaşığı alıyor bizden:)
tabaga tekme atıyo, o yana bu yana savruluyo. Her yer batıyo her yemekten sonra üst baş değiştiriyoruz
yürütecte kuğu gibi süzülüyo, ve o kadar heyecanlanıyo ki nefes nefese kalıyo heyecandan
bu kadar harekete doğal olarak pek kilo da alamıyo
bütün bebekler mi böyle merak ediyorum, uykuda bile bıraktıgım yerde bulamıyorum kesinlikle
aah ah hiç yaramı deşme
daha önce de bahsettim burda bizim oğlan seninkinin 10 katı desem yeri
taa 3,5 aylıktan beri öyle bi de
yürümeye başlayınca ne olur bilemiyorum
hiperaktif olmasından korkuyorum ben de
çünkü uyumadığı zamanlarda sürekli hareket halinde ,hiç böyle bebek görmedim
bebek dediğin biraz dinlenir ama bizimkinde öyle bir olay yok
herşeye dalma her yere sürünme herşeyi yemek isteme ,özellike biz sofradayken herşeye dalıyor bana da verin diye ve bunu da yeni yapmıyor yaklaşık 1,5 aydır böyle
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN :))